IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Еййй, колко да е неприемливо...Карикатура...

Да не обиждаме мистър Бийн ...

Коментар

• Еййй, колко да е неприемливо...Карикатура...

Коментар

• Стана една заран Пешо и гледа на капака на астрата с пирон написано:
        - Пребоядисай го тоз ръждясал дарак, бе помияр!
        Разстрои се човекът, но после си помисли:
        - Вярно, много време мина, време ѝ е!
        Закара я на бояджия. Взеха му едни здрави пари, но астричката светна... не може да ѝ се нарадва.
        Става на другата сутрин и гледа - на капака нов надпис:
        - Браво! Това вече е друга работа!

Коментар

• – Ало, 112 ли е?
          – Да, кажете какъв е проблема?
          – Моля ви, спрете товарен камион СА8363МХ!
          – Не разбирам!
          – Вижте, закъсах с колата си между Бургас и Карнобат, помолих шофьора на камиона да ме дръпне до Петолъчката, но той ме забрави и подминахме Петолъчката. Сега ме дърпа към София!
          – Присветкайте му с фаровете!
          – Присветках му, но той ми маха с ръка през прозореца и ми дава път да го изпреварвам !..

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/plovdiv-kash...-26854949?nt=4

Коментар

• Лежи си перничанин на плажа.
              Към него се приближава германец и го заговаря:
              - Вас махен зи бите?
              Перничанина скача рязко взима си винкела:
              - Ти на кой ще махаш зъбите, бе?!..

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

- Какво работиш?
                    - Гейнерал от Джендърмерията
                    Кво се бъзикаш,бе!!!Той си е турил дупето за аватар,бъзика се!!!
                    Last edited by kefala; 04.02.2018, 19:51.

Коментар

• ЗЛАТЕН- Зайо Байо много псувал и на всички животни в гората им писнало. Затова се събрали всичките и решили: Зайо Байо получил заповед вместо псувня - да казва някакво цвете.
                      Минала след малко Лиса край Зайо-Байо и му казала:
                      - Е, Зайо разкатаха ли ти майката?
                      Зайо много се ядосал и казал:
                      - Лисо, не ме закачай, защото така съм се набожурил и така ще ти го надетелинча, че момини сълзи ще ти покапят от маргаритката!..

Коментар

• Църковната органистка Беатрис прехвърлила деветдесетте и никога не се била омъжвала. Всички се възхищавали на добротата и отзивчивостта й. Веднъж пасторът дошъл при нея да обсъдят празничната меса и тя го поканила в гостната. Беатрис го помолила да седне и да почака, докато тя приготви чай.
                        Гледайки стария й домашен орган "Хамонд", той изведнъж забелязал на лакираната повърхност на инструмента интересен съд с вода, в който плувал презерватив. Когато Беатрис се върнала с подноса с димящ чай и благоуханни сладки, те се заприказвали.
                        Пасторът се опитал да скрие любопитството си, но не успял да се сдържи.
                        - Мис Беатрис - казал той, сочейки съда - бихте ли ми разказали за този предмет?
                        - О, забелязахте! - възхитила се органистката. - Красив е, нали? Миналия август вървях през парка и намерих това в малко пакетче в тревата. Инструкцията гласеше: да се сложи на органа, да се държи влажно и така ще предотврати разпространението на възможните болести. И знаете ли, нито веднъж не ме хвана грип през зимата.
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                          МВР набира стройни и по възможност по-нежни кандидати за новия си отдел Джендърмерия.
                          - Какво работиш?
                          - Гейнерал от Джендърмерията
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• МВР набира стройни и по възможност по-нежни кандидати за новия си отдел Джендърмерия.

Коментар

• ЗА ПРАЗНИКА-
                              - Муцииии, вчера с запознах с един красив, нежен и интелигентен мъж...
                              - И, кво, забърса ли го?
                              - Ми, не.
                              - Щоооо?
                              - Имал си приятел...

Коментар

• Взето назаем от тук
                                ЦСКА-тата се обединиха! Новият клуб се казва ЦСКА-194Осъм

БОРИСОВАТА ГРАДИНА, ОБЕЛЯ И ЛОВЕЧ - 3 месеца преди 70-годишния юбилей ЦСКА отново е един, след като фенове, бизнесмени и ветерани се обединиха!

Елитният ЦСКА, известен и като ЦСКА-София, ще влее в себе си третодивизионния ЦСКА, известен като ЦСКА 1948. Името на новото юридическо дружество ще бъде "ЦСКА - Хиляда Деветстотин Четиридесет и Осъм", като в названието ще има приемственост и за историята на клуба през последните драматични сезони.

Собствениците на двата тима - Гриша Ганчев и някой, който няма нищо общо с Кирил Домусчиев, си стинаха ръцете и прекратиха медийните престрелки, а ветераните бяха събрани на банкет.
                                Поддръжниците на двата тима се разблокираха взаимно от фейсбуците, изтриха си фалшивите профили, с които се следяха и се събраха на по бири, за да възстановят позагубеното през последните 2 години братство.

Феновете на вечния съперник, които организираха погребение на клуба, пък обещаха в предстоящите 5 мача между двата тима на пролет да организират погача, прощапулник, кръщене и бар мицва за възкръсналия ЦСКА.

Коментар

Working...
                                X