If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Циганите станаха роми.
Пе..лите станаха транстенджери.
Литекс стана сесека.
А общото между трите е, че са ментета, тип маркетингов трик, както се изразиха от тире София. Ще помоля припознавачите да не се обаждат, срамът и позорът е по-добре да се носят в мълчание
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
A подуенската турска джамия Лукойл- vivaCOW, колко жесток е животът!
лесна ни Лук яла, ни Лук помирисАла, сАл на Лукойл пристанАла и го припознАла, та фамилията му вземАла, е и ЕИК-а, ама ич не и пука!
Жена е в поликлиниката с малкото си синче. Влизат в кабинета на невролога, а тя вижда че детето е уплашено и пита:
– И защо така гледаме?
Майката:
– Ами от заранта обикаляме всички кабинети…То кръв му взеха от пръстчето, в гърлото му бъркаха, в ушите, стетоскопа му беше страшен.
– Няма страшно…Тука никакви такива работи няма да правим...и вади чука…
ЗЛАТЕН- Гарабед решил да си купи магаре и се уговорил с Киркор да му даде неговото за 50 лв. Киркор трябвало да му го достави на следващия ден.
Киркор се появява на следващия ден в много угрижен вид и Грабед го пита:
- Кажи бе, Киркор, какво има, къде ми е магарето?
- Ми, как да ти кажа, Гарабед, магарето снощи умря!
- Е, голяма работа, какво толкова като е умряло. Върни ми парите и всичко е наред.
- Е, там е работата, че изхарчих парите и нямам какво да ти дам.
- Е, тогава ми донеси магарето.
- Че за какво ти е умряло магаре?
- Ти ми го донеси и не бери грижа.
Речено - сторено, Киркор докарал магарето. След месец се срещат отново и Киркор го пита:
- Какво направи с магарето?
- С магарето ли? Разиграх го на томбола - отговорил Гарабед.
- Продадох 500 билета по 2 лв и изкарах 998 лв.
- Еее, никой ли не се оплака, че магарето е умряло?!
- Оплака се този, който го спечели, ама му върнах двата лева...
ЗЛАТЕН- От МОСАД пратили Моше в тила на врага да разпръсне позиви. Мисията била да разпространи позивите сред палестинците и до 24 часа да се завърне. Чакали го ден, три, седмица. Тъкмо решили, че е пленен и на осмия ден Моше се завърнал в централата отслабнал, брадясал, прашасал, каталясал...
- Какво стана, Моше - заразпитвали агентите - Разпръсна ли позивите?
- Абе, как ще ги разпръсквам - изстенал Моше. - Макар и с много зор, продадох ги!..
Айде и един стар, но златен, не особено толерантен
Събрали се евреите от местна общност и равинът им казал:
- Слушайте сега... Знам аз, че нас, евреите, никак не ни харесват. Доста мислих и реших, че сигурно причината е, че не пием алкохол. Та затова реших следващата седмица да се съберем, всеки да донесе по една бутилка водка, да я излеем в един казан и ще се напием. Пък може после да започнат да ни харесват...
И се разотишли по домовете.
Но Моше се прибрал притеснен. Как така цяла бутилка водка да занесе... Усетила жена му, че нещо не е наред, разпитала Моше, помислила и му казала:
- Добре де, всички ще носят по бутилка водка. Вземи напълни една бутилка вода, то в цял казан водка няма да се усети.
Така и направил.
Събрали се пак евреите следващта седмица, излели бутилките в един казан. Равинът взел една чаша, налял си и отпил. Позамислил се малко е казал:
- Мдааа... ето затова не ни харесват хората...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Едно момченце си имало майка, която била много ревнива към всякакви други жени, и един ден го извикала при него и му казала:
- "Моето момче, искам да ми обещаеш нещо. Стой далече от жените, всички са много подли създания и ще гледат как да те подлъжат.
Ще дойде един момент и някоя от тях ще иска интимни отношения с теб. Стой далече от нея. Всички имат зъби отдолу и чакат да се подведеш и да ти отхапят п*шката..."
Минало каквото се минало, момчето пораснало и станало зъболекар. Все странял от жените, но на едно парти се почерпил подобаващо и докато се усети, се оказал в стаята на непозната жена.
Започнала тя да му се натиска, но той в един момент се сепнал и се сетил за думите на майка си.
- Какво има?, попитала тя.
- Мама ми е казвала, че всички жени имате зъби отдолу и искаш да ми направиш нещо лошо.
- Ти луд ли си? Хайде, погледни какво имам отдолу и ако видиш и един зъб, може да се махаш.
След кратка пауза за оглед, младежът казал с експертен глас:
- Е, ти кви зъби искаш да имаш. Виж само в какво състояние са ти венците...
Как започват скандалите в семейството:
След приятна вечеря и в добро настроение, жена ми шепне на ухото в леглото:
- Мили, скоро ще бъдем трима!
- Господи! Какво щастие? Сигурна ли си? – питам развълнувано.
- Разбира се! Мама се обади, утре пристига на гости при нас.
И скандалът започна...
Жената се умилква около мен:
- Скъпи, не мислиш ли, че аз съм идеалната жена?
- Какво говориш, скъпа? Ти си много повече от идеалната жена.
- Колко повече? – ме пита тя кокетно.
- Към петдесет килограма – й отвръщам.
И скандалът започна...
Отива един австралийски трансджендър при психиатъра си и се оплаква:
- Докторе, не мога да заспивам. Препоръчайте ми нещо.
- Ами да ти предпиша едни хапчета?
- Не, докторе, не искам хапчета.
- Ами тогава опитайте да броите след лягане!
- Броя, докторе. Аз съм голям любовчия и като легна си броя с кого съм правил любов. С колко жени, с колко мъже, с колко травестити, с колко трансполови... Брой нямат, ама пак не заспивам.
- Ами пробвайте да броите овце тогава!
- Какво да им броя на овцете, бе докторе? Тя, овцата, само една....
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар