IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• старо, но златно

Императорът се качва на ескалатора

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Врачанин на пръва среща:
      - Видиш ли звездите?
      - Вида ги.
      - Глеаш ли таме планината?
      - Да.
      - А видиш ли реката ?
      - Да, и нея я вида.
      - Е па, стига толко романтика, кини дрейте да минаваме на мандръсаньето!..
      Аз го знам иначе, както би казал типичният българин
      Младеж и девойка седАт на пейката и гледат небето.
      Он я пита:
      – Видиш ли онаа звезда горе?
      – Вида ги.
      – ТАва си ти. А онаа видиш ли я?
      – Вида я...
      – Това съм язе. А ония двете една връз друга видиш ли ги?
      Она, усещайки накъде връват нещата, са сгушва унего и отговаря:
      – Даааа, видааа я...
      Той замечтано въздъънал
      – Това съм язе на маторя!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Джендър -Младо семейство на видеозон, питат доктора:
        - Момче или момиче?
        Докторът:
        - Не мога да ви кажа. Има нови европейски првила. Самото дете, като навърши 18 г., ще си признае какъв му е полът...

Коментар

• Врачанин на пръва среща:
          - Видиш ли звездите?
          - Вида ги.
          - Глеаш ли таме планината?
          - Да.
          - А видиш ли реката ?
          - Да, и нея я вида.
          - Е па, стига толко романтика, кини дрейте да минаваме на мандръсаньето!..

Коментар

• Коментар

• https://www.dnevnik.bg/citat_na_deni...?ref=mobileapp

Коментар

• Гошо има хубава съседка.
                "Как да я впечатля, че да я сваля". Мисли...мисли и го озарява страхотна идея: "Ще взема да си боядисам коня зелен, а тя като ме срещне ще ми каже:
                - Какъв хубав зелен кон имаш Гошо.
                Пък аз ще и кажа:
                - Ти остави зеления кон ами аз съм ти много навит дай да се н.....м"....
                Взема Гошо зелена боя, грабва баданарката и коня е вече зелен. Изкарва го на улицата, напред, назад съседката я няма. Прибира го и се отправя към кръчмата да удари една-две. И не щеш ли насреща му съседката:
                - Хайде, комшу у дома, че моят е с комбайните за две седмици. Както съм ти навита...
                Гошо развълнуван и отговаря:
                - Ти остави тая работа, ами ела да видиш какъв зелен кон имам..

Коментар

• Соломон и Киркор вървят през пустинята. Евреинът има чанта с жълтици, арменецът - вкусен арменски хляб. По едно време Соломон огладнял:
                  -Киркор, дай ми малко хляб.
                  -Добре! - рекъл Киркор и отчупил малък залък - Дължиш ми 10 жълтици.
                  -Що толкова скъпо?
                  -Разходи се по пазара, може да намериш и по-евтино!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	1
Size:	15.2 КБ
ID:	3297354

Коментар

• ЗЛАТЕН- Една стара мома повикала нотариуса, за да състави завещанието си.
                      Нотариусът:
                      - Какво искате да завещаете?
                      - Имам 40000$ на сметка!
                      - И как бихте искали да ги разпределите?
                      - Разбирате ли, цял живот съм живяла сама, почти не съм излизала от вкъщи и затова бих искала погребението ми да се помни дълго от всички. Искам да завещая 35 хиляди за погребението си.
                      - За 35 хиляди може да се организира доста сносно погребение! А какво ще правите с останалите пет хиляди?
                      - Разбирате ли, никога не съм имала мъж... Затова искам за пет хиляди да намеря някой мъж, който да ми даде малко любов!
                      Нотариусът оформил цялата документация и казал, че ще се опита да намери такъв плейбой. Като се върнал у дома, разказал всичко на жена си. Тя му казала, че за 5 бона сама ще го закара до тази жена и няма да счита това за измяна.
                      На сутринта тя закарала мъжа си до дома на възрастната госпожица и останала да го чака в колата. Минал час, два, но мъжът й не се появявал.
                      Тогава жената на нотариуса започнала да свири с клаксона.
                      Отгоре се отворил прозорецът, показал се нотариусът и казал:
                      - Скъпа, вземи ме утре сутринта. Тя реши да бъде погребана за сметка на общината...

Коментар

• we sell donia, we have a big factory in the world for donia - we are make donia.
                        Last edited by KMETA; 10.02.2018, 05:47.
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• - Тате, какво става с футболистите когато се влоши зрението им?
                          - Стават рефери, моето момче!

Коментар

• Намерили са ми снимката с първия ми автомобил, лично Флинстоун ма снима:
                            https://www.youtube.com/watch?v=SAdtULV2qIE
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Сърби младоженци, непосредствено след сватбата, мъжът казва:
                              - Жена, я сакам да ти кажувам нешто. Сакам да знаеш, че кога играе Цървена звезда мене ме нема по 3 дена, кога пее Лепа Брена ме нема по 1 ден, кога седнем да пием со приятели ме нема по цела седмица!
                              Жената казва на свой ред: - Мъжо, срце мое, и я имам да ти казувам нешто: всеки ден в 10.30 я се йебем! Има те, нема те-я се йебем!

входни врати метални врати
                              Last edited by laolla; 13.02.2018, 18:06.

Коментар

• ЗЛАТЕН- Седи един мъж на брега на язовира и лови риба. Рибата изобщо не кълве. По едно време мъжът вади бутилка ракия, сипва си една чаша и точно в този момент плувката потрепва. Мъжът държи с една ръка чашата, а с другата вади въдицата. На куката виси мъничка рибка, която се откача и пада в чашата с ракия. Мъжът погнусено бърка с два пръста в чашата, вади рибката и я мята във водата, след което изпива ракията. Изведнъж рибата започва да кълве като луда. Само за половин час мъжът улавя десетина килограма риба и доволен си тръгва към дома. На дъното на торбата лежат две големи риби. Едната казва на другата:
                                – Голема гад излезна онва, малкото. Как ни прекара само … неговата м… Хващал бил, черпел бил по ракия и после пускал обратно във водата …

Коментар

Working...
                                X