Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Някакъв си купил хамелеон. Кани приятелчета да се похвали. Сложили го върху кафяви панталони - той станал кафяв. Сложили го върху червената покривка на масата - той станал червен.
Сложили го върху шотландско каре, а той морно вдигнал поглед и попитал:
- Абе, пичове, що не си е**те майката?!..
- 1 like
Коментар
-
ЗЛАТЕН- Един мъж бил при любовницата си. След страстния секс се погледнал в огледалото и се уплашил - на врата си имал огромен отпечатък от зъби и засмукване…
Какво да прави? Мислил, мислил, и нищо не можал да измисли как да се прикрие.
Прибрал се вкъщи, и като видял кучето се сетил - поборил се малко с него, разкъсал си сам ризата, и като влязъл при жена си казал:
- Ей, това куче съвсем е побесняло! Виж как ме ухапа по врата!
Жената си свалила блузката и казала:
- Така си е, виж пък мене как ме нахапа по гърдите...
- 1 like
Коментар
-
По света котките имат 9 живота, а в България - плъховете.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Пред един блок спира луксозен автомобил и от него слиза изтупан бизнесмен. В това време една жена от петия етаж вика: Господине господине страх ме е от вас!
Защо г-жо?..
Да не ма изнасилите...!
Че как ще стане тая работа аз тук долу а вие горе на петия етаж? ..
Аааа няма проблем аз ей сега ще сляза!..
- 1 like
Коментар
-
Седят двама търговци на коли на бара и си говорят:
- Заради тази криза стана съвсем трудно. Ако следващата седмица не продам поне една кола, ще трябва да си продам задника.
В този момент вижда до тях хубаво момиче и се извинява. А тя отговаря:
- Нищо, нищо. И при мен нещата не са добре. Ако скоро не си продам поне веднъж задника, ще се наложи да си продам колата...
- 4 Харесвания
Коментар
-
- Алоо. Фрау Меркел! Бойко е!
- Я, я Бойко вас волен зи?
- Не Волен. Мани го Волен. Ако може пак да нападнете чехия. За това се обаждам.
- Вас?
- Не нас. Чехия. Чехия атакен вюншен. Гросе арбайт!
- Нихт ферщейн, майне фронде.
- Да, да ти си ми майне фюрер.
- Найн, найн. Нихт ферщейн. Данке. Ауфидерзейн.
- Ква Данка маа...пфууу. Гинка ма... ГинкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
- Скъпи, нали нямаш нищо против, че дадох пари на слепия човек? Макар че мисля, че лъже, че е сляп!
- Защо мислиш, че лъже, скъпа?
- Защото ми каза - "Благодаря красавице!"
- Не лъже скъпа, сляп е като къртица...Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар