IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жекаааа, Жека това си е за сълзи не за смях. Да го..

Коментар

• Из рекламите сред родния ефир в "прайм тайма":
      - Българите имат мазна коса, много пърхот, износени стави, кървящи венци, кофти кожа и жълти зъби. Имат гъбички по ноктите и смърдящи крака, проблеми с простатата и ерекцията, простодушни са, потни, с пъпки и черни точки по лицето, космати, задължително със сецнат кръст, ядат предимно кренвирши, още живеят с майка си и всяка вечер са с подут от газове корем.
      Когато нямат запек, имат разстройство. Винаги носят бира, ракия, шпеков салам или голяма разфасовка прах за пране в чантата си. Тресе ги ужасен предменструален синдром, който обикновено прелива в обилен месечен цикъл. Любители са на маргарина и други силни усещания от рода на това да скачат с парашут, когато са с диария. Българите често имат халюцинации, постоянно са болни и бедни, а от чувството им за хумор направо ти се досира. И, да, разбира се – всички са овъртолени в изключително изгодни заеми и ипотечни кредити, които всеки момент заплашват да ги довършат. Кренвиршът, за разлика от българите, е голям свежар, ухае изкусително, обича пикантните шеги и е душата на компанията, а за приятелите си ще мине и през огън.

Коментар

• КЛАСИКА - Срещат се двама приятели след години. Единият унил, опърпан... Другият го пита:
        - Какво става? Не приличаш на щастливо женен?
        - Мани, остави се! Жена ми ми прибира всичките пари. Нищо не ми оставя…
        - Сега ще те науча! Аз на моята съм й казал, че в казармата съм си загубил Калашника и до сега го изплащам. Оставя ми парите и аз си правя, каквото си знам...
        Връща се нашият в къщи и казва на жена си:
        - Жена, аз в казармата бях танкист. При едни маневри цопнах с танка в едно блато и така и не го извадихме. Сега ми се обадиха от военното, че ще трябва да го изплащам!
        Почва едно изплащане: месец, два, три, пет…. На жената й писнало:
        - Води ме при генерала, аз да говоря с него!
        - Мани, недей! Това са мъжки работи….
        - Не! Отиваме!
        Отиват там и тя почва:
        - Г-н Генерал, ние сме тук по въпроса за танка…
        Генералът, учуден:
        - Това са мъжки работи, Госпожо. Изчакайте отвън, ние с мъжа ви ще ги обсъдим. Влизат в кабинета и Генералът го почва:
        - Ти луд ли си!?! Танк?!? Аз изплащам картечница, ти цял танк?!
        Излиза нашият и казва:
        - Жена, казах ти да не идваш! Прегледахме книжата и се оказа, че в танка имало и картечница..

Коментар

• Жената на гинеколога се прибира неочаквано вкъщи и сварва съпруга си в семейната спалня с друга жена.
          - Скъпи, нима имаш толкова много работа, че си си взел и за вкъщи?..

Коментар

• Шеф на фирма решил да провери колко са умни подчинените му.
            Отива при секретарката:
            - Колко е две по две?
            - Искате ли подробен рапорт, или така?
            - Давай така!
            - Четири!
            Отива при компютърния специалист:
            - Колко е две по две?
            Оня пуснал Excel и след пет минути казва:
            - Получава се 4.00 E+0, но не съм сигурен, ще трябва да питам програмиста, той ще помогне!
            Отива при счетоводителя:
            - 2х2?
            - А, да, сега ще го проверим. Значи според мен е някъде между 3.196... и... да кажем... 5.659. Но по-точен отговор мога да дам след две седмици!
            Отива при мениджъра по продажбите:
            - 2х2?
            - А, колко трябва да бъде?
            - Ами аз теб питам!
            - Ммм... значи няма да кажете вашата цена!? Добре, да кажем, че е шест! Не, не, почакайте! Вие добре знаете пазара! Мога да ви го дам за 5.25, като на приятел!
            Отива при юрисконсулта:
            - Колко е две по две?
            - Трябва ли да отговоря?
            - Да!
            - Ами в началото ще кажа 4, но с добра защита може да се получи и 3!..

Коментар

• Коментар

• Някакъв си купил хамелеон. Кани приятелчета да се похвали. Сложили го върху кафяви панталони - той станал кафяв. Сложили го върху червената покривка на масата - той станал червен.
                Сложили го върху шотландско каре, а той морно вдигнал поглед и попитал:
                - Абе, пичове, що не си е**те майката?!..

Коментар

• ЗЛАТЕН- Един мъж бил при любовницата си. След страстния секс се погледнал в огледалото и се уплашил - на врата си имал огромен отпечатък от зъби и засмукване…
                  Какво да прави? Мислил, мислил, и нищо не можал да измисли как да се прикрие.
                  Прибрал се вкъщи, и като видял кучето се сетил - поборил се малко с него, разкъсал си сам ризата, и като влязъл при жена си казал:
                  - Ей, това куче съвсем е побесняло! Виж как ме ухапа по врата!
                  Жената си свалила блузката и казала:
                  - Така си е, виж пък мене как ме нахапа по гърдите...

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Коментар

• По света котките имат 9 живота, а в България - плъховете.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Пред един блок спира луксозен автомобил и от него слиза изтупан бизнесмен. В това време една жена от петия етаж вика: Господине господине страх ме е от вас!
                        Защо г-жо?..
                        Да не ма изнасилите...!
                        Че как ще стане тая работа аз тук долу а вие горе на петия етаж? ..
                        Аааа няма проблем аз ей сега ще сляза!..

Коментар

• комунизъм - електрификация = демокрация (Б.М.Борисов)

Коментар

• На интервю за работа...
                            Имам лидерски качества... Като кажа ''Наздраве''...всички вдигат чашите си..

Коментар

• Седят двама търговци на коли на бара и си говорят:
                              - Заради тази криза стана съвсем трудно. Ако следващата седмица не продам поне една кола, ще трябва да си продам задника.
                              В този момент вижда до тях хубаво момиче и се извинява. А тя отговаря:
                              - Нищо, нищо. И при мен нещата не са добре. Ако скоро не си продам поне веднъж задника, ще се наложи да си продам колата...

Коментар

• -Ким е скъсал дипломатически отношения с Русия...
                                -Защо?
                                -Само той имал право да унищожава Америка..

Коментар

Working...
                                X