IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• Бившият енергиен министър Теменужка Петкова на излизане от Министерски съвет: “Благодаря Ви, колеги! За мен беше ЧЕЗ”

Коментар

• След сделката за ЧЕЗ, официалната версия на МВР за убийствата в Нови Искър вече не ми се струва чак толкова смешна...

Коментар

• - Жена ми вика, че държа повече на фейсбук, отколкото на нея.
            - И ти какво ѝ каза?
            - Ми к'во... блокирах я...

Коментар

• Контраст
              Last edited by Pronto; 25.02.2018, 16:32.

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• 2 "важни" и поддържани красиви бълкарки:

пс: толкова по темата грижа за себе и бг жените в политиката

Коментар

• Получих днес спам, принципно не чета такива, но този ми хвана окото. В него се твърдеше, че къщата започва да свети от чистота ако се използва Ракия. Реших да пробвам и ефекта наистина беше поразителен
                        - колкото повече ракия изпивах, толкова по-чиста беше къщата.
                        Довечера смятам пак да изчистя, а утре ще ходя у съседката да чистим...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

[SIZE=20px][B]ебао мамата, тоя брадатия кърти мрака ... освен за кебап и кози да пасат за друго нестават тия refugees .....
                          Даааа бе ! Наш колко ще требе да го пърлиш, бръснеш и прочее че да става за кабаб

Коментар

• Един нетолерантен:
                            Бежанец при немски доктор:
                            - Докторе, голям проблем, като правя секс и ми се насълзяват очите!
                            - Не се притеснявайте, всичко е нормално - спреят за самозащита има точно такова действие
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              ем ебали го мое бе що да не мое ей ги тука ортаците му на тоя в Лондон ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                ебао мамата, тоя брадатия кърти мрака ... освен за кебап и кози да пасат за друго нестават тия refugees .....

Коментар

Working...
                                X