Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСори, Груец, но това е далеч от истината. Сел валю-то ми е колкото на теб текущото...
Останалото е късмет.
Честита Коледа на всички, които празнуват! Здраве и късмет на вас и близките ви!
За късмета си на 100% прав, но зависи и колко си вярваш, до известна степен
П.С. Маринския беше с капитан жиру миналата седмица - не посмях да му се присмея, защото това е уникална каръшина
Хубава Коледа на всичкиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение..., а ГТ-то има прекалено много кинта в състава си (макар да съм почти сигурен, че сел валюто ни е еднакво, че даже може и моето да е по-високо), ...
Останалото е късмет.
Честита Коледа на всички, които празнуват! Здраве и късмет на вас и близките ви!
Коментар
-
засега късметът ме покрива, само дето не съм сигурен късметът ли ми е силата или басолютно левашките грепки на колегите - как ще наслагате това дърво Остин капитан, Вааа Баси, тоя направи един силен кръг и всички повярввахте в него - не е истина просто, че чак и капитан, при положение, че Силвето си шие стабилно, играе с джуджета (само дето ми отнесоха 50-те евро залог, но това е друга тема ), а и кпр не са сити, няма и как да са Сега гледам, че всички са се напънали да правят смени, а аз вече съм почти сигурно 3-ти, след като бях изпаднал от 6-цата, пък и водя с 50 точки на маринеца, което ми е по-важното.
Лошото (за мен) е, че момчето с немските бундове си е 100 точки напред, а ГТ-то има прекалено много кинта в състава си (макар да съм почти сигурен, че сел валюто ни е еднакво, че даже може и моето да е по-високо), така че битката за първите 2 места ще е страховита, пък и останалите не са много назад, така че интригата е налице. На мен дефанса и особено вратарчетата много ми куцат, с което ми убивата много силната полузашита и нападение, но ще компенсирам с дивата карта януари месец, пък да става каквото ще
П.С. Важното е, че изпреварих и Колеца, та сега няма да се появи 2 месеца във форума от срамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеНе си само тито и аз го уцелих най накрая за пръв път от 10-на кръга сигурно.Но аз друго се чудя-да сложиш Чарли Остин и той да вкара хеттрик късмет ли е или неосновния ми конкурент го е сложил а аз тъкмо се зарадвах че уцелих със силваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДоживях и аз да уцеля правилния капитан. Логично беше да се търсят голове от халфовете на Сити при липсата на нападателиLiverpool Forever
Коментар
-
и аз уцелих капитана, но онова полукретенче пелегрини го смени, а това значеше ротация на схемата и гол на ъъ-ту. Отделно не ми пусна клиши та загубих клийн шийта, съндърланд вкараха в последната минута, та загубих още един клийн шийт, стерлингата нищо не направи, защшото, както казва лебедарчето - няма качествени съотборници, хелел пък оновао дърво маркович, за който марин твърди, че бил супер класа, ама аз нещо не го вярвам и единствената ми утеха е, че съпрениците ми са по-зле от мен - а можеше този кръг да е диференшъл, но най-хубавото винаги предстои
П.С. Марински, вече съм преди тебNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГруйче, пак се изказваш неподготвен...
На мен ми влиза един смотан с 2 точки и пак те водя засега щото имаш повече смени от мен... Естествено, ако Бейнс направи повече точки от Ягиелка ще ме поведеш... Но не казвай хоп предварително
Иначе ми върза с вратарчето, така е, но на други им върза с пръцко и асистенцията от засада, пък моето рунтаво ни точка бонус не взе заради жълтия картон и ранното изваждане. Отделно не уцелих капитана, което ми се случва за пореден път, но и тук здраве да е - добре, че си имам бас с маринския, че иначе съм като Левски - боря се за 6-тото място. ТрагедияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. Важното ми е, че изпреварих маринския - с малко, но завинаги
На мен ми влиза един смотан с 2 точки и пак те водя засега щото имаш повече смени от мен... Естествено, ако Бейнс направи повече точки от Ягиелка ще ме поведеш... Но не казвай хоп предварително
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене мога да не поздравя орлето, а и аз още тогава му го казах. Направи -16 за трансфери, но разцепи мрака с тях, а отделно уцели и капитана, та ни е разбил от бой. Бравас, йевалата и т.н. - то за тази игра си се искат и топки + че си требе и кАсмет.
Коментар
-
е, те жиру и силва май всички ги взеха вече, така че късно е либе за китка
Колкото до тази седмица - не мога да не поздравя орлето, а и аз още тогава му го казах. Направи -16 за трансфери, но разцепи мрака с тях, а отделно уцели и капитана, та ни е разбил от бой. Бравас, йевалата и т.н. - то за тази игра си се искат и топки + че си требе и кАсмет. Аз май поотписах първото място, но то и миналата година беше същото, пък накрая стана весело
П.С. Важното ми е, че изпреварих маринския - с малко, но завинагиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар