IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Абе все сте по-добре от това да имате за капитан недоразумението Жиру в предния кръг
    И аз бях с Жиру но това си е нормално за мен този сезон За първи мисля да съм със Силва но то всички ще бъдат така че правете си сметката Приемам предложения за диференшъл ако някой има идеи
    Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      Сори, Груец, но това е далеч от истината. Сел валю-то ми е колкото на теб текущото...
      Останалото е късмет.

Честита Коледа на всички, които празнуват! Здраве и късмет на вас и близките ви!
      103.6 ми е сел валюто, което си е доста, иначе ти имаш най-скъпия отбор, което, както не веднъж съм казвал, е огромно предимство, качеството винаги е скъпо, макар понякога да се промъкват разни обитаци тип хари кейн и чарли остин, но пък ти остава кинта за зашита, макар че и там един смях - бейнс за 7 кръга ми даде точно 7 точки.

За късмета си на 100% прав, но зависи и колко си вярваш, до известна степен

П.С. Маринския беше с капитан жиру миналата седмица - не посмях да му се присмея, защото това е уникална каръшина

Хубава Коледа на всички
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        ..., а ГТ-то има прекалено много кинта в състава си (макар да съм почти сигурен, че сел валюто ни е еднакво, че даже може и моето да е по-високо), ...
        Сори, Груец, но това е далеч от истината. Сел валю-то ми е колкото на теб текущото...
        Останалото е късмет.

Честита Коледа на всички, които празнуват! Здраве и късмет на вас и близките ви!

Коментар

• Абе все сте по-добре от това да имате за капитан недоразумението Жиру в предния кръг
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Груйче, какво се оплакваш?
            Аз съм с Коста капитан (2*2 точки) и Лукаку (1 точка), а само Ди Мария контузен от играчите дето трябваше да носят точки само Силва ми е донесал 6! Освен това още 2 нули имам за играчи дето не са помириали терен!
            Иначе Де Хея - 9 точки...

Коментар

• засега късметът ме покрива, само дето не съм сигурен късметът ли ми е силата или басолютно левашките грепки на колегите - как ще наслагате това дърво Остин капитан, Вааа Баси, тоя направи един силен кръг и всички повярввахте в него - не е истина просто, че чак и капитан, при положение, че Силвето си шие стабилно, играе с джуджета (само дето ми отнесоха 50-те евро залог, но това е друга тема ), а и кпр не са сити, няма и как да са Сега гледам, че всички са се напънали да правят смени, а аз вече съм почти сигурно 3-ти, след като бях изпаднал от 6-цата, пък и водя с 50 точки на маринеца, което ми е по-важното.

Лошото (за мен) е, че момчето с немските бундове си е 100 точки напред, а ГТ-то има прекалено много кинта в състава си (макар да съм почти сигурен, че сел валюто ни е еднакво, че даже може и моето да е по-високо), така че битката за първите 2 места ще е страховита, пък и останалите не са много назад, така че интригата е налице. На мен дефанса и особено вратарчетата много ми куцат, с което ми убивата много силната полузашита и нападение, но ще компенсирам с дивата карта януари месец, пък да става каквото ще

П.С. Важното е, че изпреварих и Колеца, та сега няма да се появи 2 месеца във форума от срам
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
                Не си само тито и аз го уцелих най накрая за пръв път от 10-на кръга сигурно.Но аз друго се чудя-да сложиш Чарли Остин и той да вкара хеттрик късмет ли е или неосновния ми конкурент го е сложил а аз тъкмо се зарадвах че уцелих със силва
                принципно всичко е късмет, а и доста народ се беше напънал да пише, че ще слага остин капитан, така че да речем, че е предвидим късмет Остин е някаква доста измислена звезда, но е факт, че бая точки даде на имащите го. Очертават се доста интересни и пълни с късмет няколко кръга - дано късметът ме покрие и мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Доживях и аз да уцеля правилния капитан. Логично беше да се търсят голове от халфовете на Сити при липсата на нападатели
                  Не си само тито и аз го уцелих най накрая за пръв път от 10-на кръга сигурно.Но аз друго се чудя-да сложиш Чарли Остин и той да вкара хеттрик късмет ли е или неосновния ми конкурент го е сложил а аз тъкмо се зарадвах че уцелих със силва
                  Liverpool Forever

Коментар

• и аз уцелих капитана, но онова полукретенче пелегрини го смени, а това значеше ротация на схемата и гол на ъъ-ту. Отделно не ми пусна клиши та загубих клийн шийта, съндърланд вкараха в последната минута, та загубих още един клийн шийт, стерлингата нищо не направи, защшото, както казва лебедарчето - няма качествени съотборници, хелел пък оновао дърво маркович, за който марин твърди, че бил супер класа, ама аз нещо не го вярвам и единствената ми утеха е, че съпрениците ми са по-зле от мен - а можеше този кръг да е диференшъл, но най-хубавото винаги предстои

П.С. Марински, вече съм преди теб

Коментар

• Доживях и аз да уцеля правилния капитан. Логично беше да се търсят голове от халфовете на Сити при липсата на нападатели
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• А кой да е капитан тази седмица се пита в задачата?аз вече почти се отказах да мисля че може и да го уцеля затова търся мнениянай логичния е може би коста но се търси диференшъла
                        Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Груйче, пак се изказваш неподготвен...
                          На мен ми влиза един смотан с 2 точки и пак те водя засега щото имаш повече смени от мен... Естествено, ако Бейнс направи повече точки от Ягиелка ще ме поведеш... Но не казвай хоп предварително
                          е, то за Бейнс е ясно, но принципно си прав. А и точка минус или плюс - все тая горе-долу, важното е, че наваксхах дистанцията.

Иначе ми върза с вратарчето, така е, но на други им върза с пръцко и асистенцията от засада, пък моето рунтаво ни точка бонус не взе заради жълтия картон и ранното изваждане. Отделно не уцелих капитана, което ми се случва за пореден път, но и тук здраве да е - добре, че си имам бас с маринския, че иначе съм като Левски - боря се за 6-тото място. Трагедия

Коментар

П.С. Важното ми е, че изпреварих маринския - с малко, но завинаги
                            Груйче, пак се изказваш неподготвен...
                            На мен ми влиза един смотан с 2 точки и пак те водя засега щото имаш повече смени от мен... Естествено, ако Бейнс направи повече точки от Ягиелка ще ме поведеш... Но не казвай хоп предварително

Коментар

не мога да не поздравя орлето, а и аз още тогава му го казах. Направи -16 за трансфери, но разцепи мрака с тях, а отделно уцели и капитана, та ни е разбил от бой. Бравас, йевалата и т.н. - то за тази игра си се искат и топки + че си требе и кАсмет.
                              Мерси, и аз съм доволен от кръга, особено на фона на многото трансфери. А относно късмета - за капитана наистина ме огря, но не мога да съм доволен от това, че взех Аспиликуета, а не игра. И също така, на пейката ми стои играч с повече точки от титуляра. Така че те нещата се компенсират. А някой нещо да каже за това вратарче с 15 точки?

Коментар

• е, те жиру и силва май всички ги взеха вече, така че късно е либе за китка

Колкото до тази седмица - не мога да не поздравя орлето, а и аз още тогава му го казах. Направи -16 за трансфери, но разцепи мрака с тях, а отделно уцели и капитана, та ни е разбил от бой. Бравас, йевалата и т.н. - то за тази игра си се искат и топки + че си требе и кАсмет. Аз май поотписах първото място, но то и миналата година беше същото, пък накрая стана весело

П.С. Важното ми е, че изпреварих маринския - с малко, но завинаги

Коментар

Working...
                                X