If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Четвърти капитан пробвам и аз, остава ми Роналдото утре. Освен това Белерин очевидно не го броят за жив в Испания, а рискът със Стоунс не се оправда. Абе като цяло очакван провал в началото.
Факт. Аз тръгнах от капитан Гризман, след него Мюлер, сега съм на Азар и последен шанс утре някой дефанзивен португалец, защото не взех Криско
тегава работа е това с Мюлер - на мен ми върза с Пайе и няма да го пипам, то това ми е основният точкуващ - колкото останалата част от отбора а си мислех да взема онзи Швейцарец, дето вкара гола на албанците, но не го взех, както не взех и Дайър, ама здраве да е - такъв рестарт ще му ударя след първия или втория кръг, че не е истина
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Щом и тия преди мен се оплакват значи аз съм много злеАз съм оптимист че Роналдиня ще натика поне два гола и ще бият на 0 и ще поведа колоната както си е редно все пак
P.S.И аз съм изкушен да изиграя дивата карта след първия кръг още но стратегически се мъча да се удържа поне до последния кръг в групите
Нито Левандовски - шиференшъла, нито Мюлер направиха нещо, та 22% от отбора ми е тотален леш и не ми носи точки Но сме едва в началото и ще видим какво ще стане - поне ме държат буден да гледам бози от сорта на Албания 1- Албания 2 (т.е. Милкоядните). Дотук нито един мач не ми хареса - супер скука и никаква интрига, изключвам униклания гол на Пайе и драмата на ингилизките дърводелци с казаците, но те ми бяха безразборни anyway
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар