IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разликата между Маринеца и Груеца падна на под 50 точки.

Давай Маринец!!!
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Стъридж ли бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Значи си направил грешка. Агуеро е много важен.

Кой взе?
        скаусърче
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          луканката ми беше 8.5, а имах 3.4 в банката, т.е. точно колкото ми трябваха за Агуеро - рядко говоря на ангро Просто направих друг трансфер
          Значи си направил грешка. Агуеро е много важен.

Кой взе?

Коментар

• луканката ми беше 8.5, а имах 3.4 в банката, т.е. точно колкото ми трябваха за Агуеро - рядко говоря на ангро Просто направих друг трансфер
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Нещо пак не си насмятал.

Луканката струва 8.8, а Аугеро 11.9, в банката имаш 2.8. Re-sell value-то на Лукаку със сиурност ти е по-ниско от 8.8.

Я ми обясни, как по-точно моеш да вземеш Агуеро, като продадеш Луканката? И после се чудиш, защо те водя 100 точки.

Всичко при мен се прави с ясна визия за бъдещето, както виждаш по това и това, че взех Боруц.

Олеле сега видях, че вече си направил трансфер и то след, като си набил уайлъдкарда. Основно правило е след уайлъдкард да не правиш трансфер, за да можеш да си правиш по два безплатни трансфера след това.
              Last edited by Nikola; 13.01.2014, 15:59.

Коментар

Груйче, на теб проблема ти e че няма да имаш кинтушки да си купиш Агуеро, когато се оправи след една седмица и ще трябва да продаваш играчи, докато аз мога да направи straight swap за Негредо.
                имам точната сума, за д анаправя директна замяна за луканката - не ми бери грижа даже съм почти сигурен, че на сел велю имам повече от теб
                П.С. За пръв път имаш толкова голямо тийм велю, досега винаги съм бил с милка-две над теб

Коментар

• Груйче, на теб проблема ти e че няма да имаш кинтушки да си купиш Агуеро, когато се оправи след една седмица и ще трябва да продаваш играчи, докато аз мога да направи straight swap за Негредо.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Кофти е да си доволен на хорското нещастие, но за мен е много важно че ЬЬ-ту и Рамзи се контузиха... Все пак май е късно за китка...
                    на црънкича нищо му няма май не съм им следил изказванията,. но тоя е животно, така че едва ли ще се впечатли особено. А и ако е контузен, ще съм много доволен - и без това искам да си купя силвето, но ъъ-ту ми носи прекалено много точки, а и ми е прекалено скъп, за да го продавам

Коментар

• Кофти е да си доволен на хорското нещастие, но за мен е много важно че ЬЬ-ту и Рамзи се контузиха... Все пак май е късно за китка...

Коментар

Чак пък страхотен отбор определено нямаш.

Най- малкото пак си без вратар. хахаха
                        че какво ми е на отбора - нямам слабо място, да не кажа, че е перфектен почти, като изключа вратаря, но който и да сложа вратар е все тая - само загуба на пари. та дай да да разгледаме - аз имам слаб вратар, ти имаш най--добрия. После гледаме защитата - аз имам двамата най-добри+още един от арсенал+2-ма пълнеж, ти имаш най-добрия+1 от арсенал+3-ма пълнеж, полузащита - аз имам 4 от 5-та най-добри (5-тия е контузен, така че не се брои), т.е. имам оптимума+1 дето няма да играе никога, ти имаш 2-ма от най-добрите+3-ма пълнеж, в нападение имаме най-добрия и аде, разликата ни е негредо/лукаку, но тази седмица ще отпадне т.е. ти имаш най-добрия вратар, най-добрия защитник+оше един добър, 2-ма от най-добрите в полузащита, най-добрия нападател и още 2-ма добри, аз имам 2-мата най-добри в защита+1 добър, най-обрата изобщо халфова линия, най-добрия напдател и още 2-ма добри или с други думи ти имаш сериозни пропуски в полузащита и защита, аз няма вратар. Ако погледнем чисто статистически, моят отбор (на виртуална хартия) е по-добър от твоя, но в релаността, благодарение на изумителния су късмет и мои грешки си 100 точки пред мен

Казах ти го и преди - като се видим, ще уредим нашия бас за лигата и ти желая успех в борбата за топ 1 000

Коментар

• Чак пък страхотен отбор определено нямаш.

Най- малкото пак си без вратар. хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Абе достатъчно беше да му признаят асистенцията при гола на Стъридж.
                            нямаше как да му я признаят, поне не за този гол, много красив между другото, но дело изцяло на цигането
                            А че ми се размина - ми размина ми се, все ми се разминава Който и да продам, после се засилва и прави мача на живота си Нищо, все още имам страхотен отбор, въпрос на време е да почнат и да точкуват

Коментар

Груйче, леко ти се размина. Суарез трябваше да направи поне хетрик.
                              Абе достатъчно беше да му признаят асистенцията при гола на Стъридж.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Груйче, леко ти се размина. Суарез трябваше да направи поне хетрик.

Коментар

Working...
                                X