IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
    аз пък набих този кръг картата но още съм в чуденка - ашли коул + нулев нападател и схема 4-4-2 или евтин зашитник+ джей родригез и схема 3-4-3... нещо защитниците много започнаха да точкуват особено с новата бонус система тази година - дават бонус колкото нападателите. до сега бях със слаба защита и ето че груеца ме настигна че и ще ме мине....
    защитниците са луд късмет- твърде често обикновените борсуци по 4 милки правят повече от тези по 6 За не има двама защитника, които си заслужават - пернатият мертезакер и ушатото уелско квазимодо, като и двамата си заслъжават повече за головете си, а не заради точките от клийн шитове. Оттам натаък е твой избор какво ще вземеш - всъщност си е късмет
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• аз пък набих този кръг картата но още съм в чуденка - ашли коул + нулев нападател и схема 4-4-2 или евтин зашитник+ джей родригез и схема 3-4-3... нещо защитниците много започнаха да точкуват особено с новата бонус система тази година - дават бонус колкото нападателите. до сега бях със слаба защита и ето че груеца ме настигна че и ще ме мине....

Коментар

• баси, чак на трета страница е темата, ама така е като всеки бот си позибута страничката с шитовете, които е понакупил, при поредния дет кет баунс на кирливата борсичка

Сега гледам отборите и както се и очакваше, след уайлда, почти всички сме с еднакви отбори, като разликите от 3-4-ма играчи, са в зависимост от кинтажа, който всеки има. та всичко вече опира до капитана- гледам повечето са набили зъбчо, затова аз сложих луканката - дано да е на късмет
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          няма да мога днес - заринат съм с работа след като ми е пръв работен ден от 20-ти насам
          Иначе ти да се оплакваш от контузии е странно -

Дали? Ето всички ботове, кооито съм продал през последния месец. Keep in mind, че Дистен е контузен и още не съм го продал...

01 Jan 18:01 Coloccini -> Контузия
          29 Dec 21:15 Januzaj -> Моя грешка
          27 Dec 19:22 Ramsey -> Контузия
          23 Dec 21:53 Shelvey -> Правилно решение
          23 Dec 21:53 Zabaleta -> Контузия
          16 Dec 12:33 Agüero 17 -> Контузия
          14 Dec 16:28 Terry Zabaleta -> Уж правилно решение, но не игра нито един мач, защото се контузи
          08 Dec 20:22 Yanga-Mbiwa -> Изведнъж става резерва, след като е бил титуляр
          08 Dec 20:22 Touré -> Контузия след което става резерва

Както виждаш едно 80% процента от трансферите ми са следствие от лош късмет и така и не можах да направя отбора, който искам. Към момента съм доволен, но да видим, кой ще се потроши през уикенда......
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Иначе си признавам, че много рано тази година убих интригата, но не е като да не ви предупреждавах, че ще стане така още когато Груйчето ме водеше с над 50 точки.
            Колец, тая година имаш страхоОотен късмет, че ми е бая натоварено и се заинатих за двамата калитари ЪЪ-ту и дървото Рамзи...

Коментар

• няма да мога днес - заринат съм с работа след като ми е пръв работен ден от 20-ти насам
              Иначе ти да се оплакваш от контузии е странно - на мен в последния месец ми се контузиха: Агуеро - наложи ми се да купя Руни, който не исках, а селд като го купих, той има 1 точка в последните 2 мача, Рамзи (хайде и него, както и Агуеро го имаше ти), Джагиелка, червен картон на Хауърд, жълти картони на Силва, контузия на Забалета, контузия на Йозил, та се наложи да взема и Хазарта, който също като Руни не исках да купувам - как да ти кажа, това са 7 играча, които ми се е наложило да сменя в последния месец, дали да се оплаквам от контузени?
              Все едно де - биеш, значи си плащам и продължаваме напред - ти пък ще ме компенсираш с юнайтед-шампион и ливера пред Арсето, което няма как да стане, така че всичко си е в реда на нещата

Коментар

• Нямаш научаванка, Груйче.

Днес ще се виждаме с Маринеца на обичайното място в 12 часа. Ела да те науча на фентъзи футбол.

Иначе ми върза с CS-а на Колочини, но не отразяваш факта, че вече около месец непрекъснато ми се контузват играчи и съм принуден да ги продавам, което не ми позволява да си направя отбора, който искам. Примерно в случая с Колочини плана изобщо не беше да продавам него, но се наложи...

Иначе си признавам, че много рано тази година убих интригата, но не е като да не ви предупреждавах, че ще стане така още когато Груйчето ме водеше с над 50 точки.

Коментар

• Колец, Колец, Колец - първо: за много години, все така да се веселим виртуално и реално и второ - ти си страшен калитар Нямаше ме 3 дни, благословия от папата получих, но твоят късмет е непобедим Абе не може да ти се контузи защитник, да не играе, отборът му да получи гол, т.е. макса да му е 2 точки, ако бе играл и на негово място да ти влезе играч, който не само е с клийн шийт, ами е получил този клийн шийт, само защото се е контузил в 62-та минута, а иначе отборът му е получил гол Ако на мен ми се контузи защитник, то или отборът му ще направи клийн шийт и той няма да играе, или заместника му ще са го счупили от голове, или ще поиграе 2-3 минути и тогава ще се контузи Срещу късмет не се играе, затова официално се признавам за победен и като се видим, ще уредя сметките си с теб в нашия си бас. Бих ти дал и печалбата от голямата лига, но за там ще почакаш до края на шипЪ
                  успех, т.е. исках да кажа късмет в битката за топ 1000 - според мен с този късмет имаш шансове и за по-нагоре

П.С. Момци, в лигата без смените вече можете да правите смени - виждам, че някои вече са се възползвали, другите имат време

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Никола, Хендерсън май няма да играе.
                    Ами нормално е да почине малко.

Взимам го като средносрочна опция.

Хаки, Озил за Тео е супер трансфер.

Груйчето вече тотално изкопира отбора ми.
                    Last edited by Nikola; 01.01.2014, 15:25.

Коментар

• Аз махнах Йозил и взех Уолкот
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

111.5 team value!

Груйче, кой взе бе палавник? Аз взех Хендерсън на мястото Янузай.
                        Никола, Хендерсън май няма да играе.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• 111.5 team value!

Груйче, кой взе бе палавник? Аз взех Хендерсън на мястото Янузай.

Коментар

• Е ти луд ли си бе?

100 точки са огромна разлика, защото вариацията от кръг до кръг е голяма. Един по-слаб кръг, като направя и съм чао. 10 е добър коефициент, защото шанса да приключа сезона със 100 точки разлика е минимален.

Коментар

Груйче, имам топ оферта за теб, за да си направиш отново интересно фентъзито, защото към момента виждаш, какво е положението. И тази седмица ти дърпам точки.

Ако ми дадеш 10 коефициент съм склонен да заложа 50 лева, че в края на сезона ще те водя със 100 точки.
                              на коеф 10 - твърдо нйе. Имайки предвид късмета ти, при който дори когато грешиш, пак вземаш правилните решения - нйе. На 2:1 - да, иначе - нйе, то дори и 2:1 е подарък, с оглед на случавщото се с мен

Коментар

• Груйче, имам топ оферта за теб, за да си направиш отново интересно фентъзито, защото към момента виждаш, какво е положението. И тази седмица ти дърпам точки.

Ако ми дадеш 10 коефициент съм склонен да заложа 50 лева, че в края на сезона ще те водя със 100 точки.

Коментар

Working...
                                X