Първоначално изпратено от ludakrava
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
аз пък набих този кръг картата но още съм в чуденка - ашли коул + нулев нападател и схема 4-4-2 или евтин зашитник+ джей родригез и схема 3-4-3... нещо защитниците много започнаха да точкуват особено с новата бонус система тази година - дават бонус колкото нападателите. до сега бях със слаба защита и ето че груеца ме настигна че и ще ме мине....
Коментар
-
баси, чак на трета страница е темата, ама така е като всеки бот си позибута страничката с шитовете, които е понакупил, при поредния дет кет баунс на кирливата борсичка
Сега гледам отборите и както се и очакваше, след уайлда, почти всички сме с еднакви отбори, като разликите от 3-4-ма играчи, са в зависимост от кинтажа, който всеки има. та всичко вече опира до капитана- гледам повечето са набили зъбчо, затова аз сложих луканката - дано да е на късметNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеняма да мога днес - заринат съм с работа след като ми е пръв работен ден от 20-ти насам
Иначе ти да се оплакваш от контузии е странно -
Дали? Ето всички ботове, кооито съм продал през последния месец. Keep in mind, че Дистен е контузен и още не съм го продал...
01 Jan 18:01 Coloccini -> Контузия
29 Dec 21:15 Januzaj -> Моя грешка
27 Dec 19:22 Ramsey -> Контузия
23 Dec 21:53 Shelvey -> Правилно решение
23 Dec 21:53 Zabaleta -> Контузия
16 Dec 12:33 Agüero 17 -> Контузия
14 Dec 16:28 Terry Zabaleta -> Уж правилно решение, но не игра нито един мач, защото се контузи
08 Dec 20:22 Yanga-Mbiwa -> Изведнъж става резерва, след като е бил титуляр
08 Dec 20:22 Touré -> Контузия след което става резерва
Както виждаш едно 80% процента от трансферите ми са следствие от лош късмет и така и не можах да направя отбора, който искам. Към момента съм доволен, но да видим, кой ще се потроши през уикенда......The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИначе си признавам, че много рано тази година убих интригата, но не е като да не ви предупреждавах, че ще стане така още когато Груйчето ме водеше с над 50 точки.
Коментар
-
няма да мога днес - заринат съм с работа след като ми е пръв работен ден от 20-ти насам
Иначе ти да се оплакваш от контузии е странно - на мен в последния месец ми се контузиха: Агуеро - наложи ми се да купя Руни, който не исках, а селд като го купих, той има 1 точка в последните 2 мача, Рамзи (хайде и него, както и Агуеро го имаше ти), Джагиелка, червен картон на Хауърд, жълти картони на Силва, контузия на Забалета, контузия на Йозил, та се наложи да взема и Хазарта, който също като Руни не исках да купувам - как да ти кажа, това са 7 играча, които ми се е наложило да сменя в последния месец, дали да се оплаквам от контузени?
Все едно де - биеш, значи си плащам и продължаваме напред - ти пък ще ме компенсираш с юнайтед-шампион и ливера пред Арсето, което няма как да стане, така че всичко си е в реда на нещатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Нямаш научаванка, Груйче.
Днес ще се виждаме с Маринеца на обичайното място в 12 часа. Ела да те науча на фентъзи футбол.
Иначе ми върза с CS-а на Колочини, но не отразяваш факта, че вече около месец непрекъснато ми се контузват играчи и съм принуден да ги продавам, което не ми позволява да си направя отбора, който искам. Примерно в случая с Колочини плана изобщо не беше да продавам него, но се наложи...
Иначе си признавам, че много рано тази година убих интригата, но не е като да не ви предупреждавах, че ще стане така още когато Груйчето ме водеше с над 50 точки.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Колец, Колец, Колец - първо: за много години, все така да се веселим виртуално и реално и второ - ти си страшен калитар Нямаше ме 3 дни, благословия от папата получих, но твоят късмет е непобедим Абе не може да ти се контузи защитник, да не играе, отборът му да получи гол, т.е. макса да му е 2 точки, ако бе играл и на негово място да ти влезе играч, който не само е с клийн шийт, ами е получил този клийн шийт, само защото се е контузил в 62-та минута, а иначе отборът му е получил гол Ако на мен ми се контузи защитник, то или отборът му ще направи клийн шийт и той няма да играе, или заместника му ще са го счупили от голове, или ще поиграе 2-3 минути и тогава ще се контузи Срещу късмет не се играе, затова официално се признавам за победен и като се видим, ще уредя сметките си с теб в нашия си бас. Бих ти дал и печалбата от голямата лига, но за там ще почакаш до края на шипЪ
успех, т.е. исках да кажа късмет в битката за топ 1000 - според мен с този късмет имаш шансове и за по-нагоре
П.С. Момци, в лигата без смените вече можете да правите смени - виждам, че някои вече са се възползвали, другите имат времеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНикола, Хендерсън май няма да играе.
Взимам го като средносрочна опция.
Хаки, Озил за Тео е супер трансфер.
Груйчето вече тотално изкопира отбора ми.Last edited by Nikola; 01.01.2014, 15:25.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение111.5 team value!
Груйче, кой взе бе палавник? Аз взех Хендерсън на мястото Янузай.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче, имам топ оферта за теб, за да си направиш отново интересно фентъзито, защото към момента виждаш, какво е положението. И тази седмица ти дърпам точки.
Ако ми дадеш 10 коефициент съм склонен да заложа 50 лева, че в края на сезона ще те водя със 100 точки.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Груйче, имам топ оферта за теб, за да си направиш отново интересно фентъзито, защото към момента виждаш, какво е положението. И тази седмица ти дърпам точки.
Ако ми дадеш 10 коефициент съм склонен да заложа 50 лева, че в края на сезона ще те водя със 100 точки.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар