IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
    Тази седмица ще е. На теория сглабям доста по-силен отбор от теб, но знае ли човек.

Иначе не го слушай Колеца, Суарез сега му започват слабите мачове и не е за капитанец.
    Къш бе! Не му се мешай на момчето.

Момци аз съм ок за неделя да гледаме мега мача.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Тази седмица съм с малък плюс спрямо него, но пък го виждам, че не е ползвал wildcard
      Тази седмица ще е. На теория сглабям доста по-силен отбор от теб, но знае ли човек.

Иначе не го слушай Колеца, Суарез сега му започват слабите мачове и не е за капитанец.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Ооо, верно, Груец бях забравил за пушенето там - отвратително беше. Моля дай ти предложение, че аз се изложих!
        дай да видим колко хора сме и ще се решим Дотук сме аз и ти - други?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          аз нямам проблеми, а бетон в заведнието - колкото си щеш Имам само един проблем - в завдението много открито се пуши и на мен лично това ми бърка жестоко в здравето - нищо против пушачите, но все още е забранено пушенето на закрити места та така - ако няма друга идея, съм там, а и гаранция няма да е зеро:зеро - с тая защита на манчестърско, челси ще набутата поне 2 гола
          Ооо, верно, Груец бях забравил за пушенето там - отвратително беше. Моля дай ти предложение, че аз се изложих!

Коментар

Ти поне знаеш кое е нормалното две поредни години!
            последните 2 години са изключение от правилото
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

В неделя има добър мач Челски и Юнайтед. Има ли желаещи да направим едно суити? Хем мачът е 0-0, хем да не ни е скучно да гледаме бетон...
              аз нямам проблеми, а бетон в заведнието - колкото си щеш Имам само един проблем - в завдението много открито се пуши и на мен лично това ми бърка жестоко в здравето - нищо против пушачите, но все още е забранено пушенето на закрити места та така - ако няма друга идея, съм там, а и гаранция няма да е зеро:зеро - с тая защита на манчестърско, челси ще набутата поне 2 гола

Коментар

• В неделя има добър мач Челски и Юнайтед. Има ли желаещи да направим едно суити? Хем мачът е 0-0, хем да не ни е скучно да гледаме бетон...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  от следващите кръгове пак се връщаме към нормалното
                  Ти поне знаеш кое е нормалното две поредни години!

Коментар

Голчето на Жиру плюс 3-те точки бонус, които му дадоха, ме задържаха в тройката в лигата без смени на малко изоставане от лидерите и остана да се притеснявам от само един кръг преди и аз да обновя отбора си... ако не нацеля някой, който трайно да се контузи (като РвП последния месец и нещо), запазвам реални шансове да се боря за победата там
                    така е, жиру и гола на бентеке те спасиха да не си поне 40 точки назад, което си е много голям бонус за теб - в момента си с най-добри шансове, заедно с рамщайна, за първото място в лигата без смени

Коментар

• Слагай капитан Суарез всеки кръг и няма да сгрешиш. Точно както миналия сезон беше RvP.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Стягай се момче! Гивънестито те дебне.
                        Тази седмица съм с малък плюс спрямо него, но пък го виждам, че не е ползвал wildcard
                        Време ми е да изляза от серия кръгове с погрешен избор на капитан и ще дръпна... отборчето ми е прилично, мисля, за парите, с които разполагам
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Голчето на Жиру плюс 3-те точки бонус, които му дадоха, ме задържаха в тройката в лигата без смени на малко изоставане от лидерите и остана да се притеснявам от само един кръг преди и аз да обновя отбора си... ако не нацеля някой, който трайно да се контузи (като РвП последния месец и нещо), запазвам реални шансове да се боря за победата там
                          Стягай се момче! Гивънестито те дебне.

Коментар

• Голчето на Жиру плюс 3-те точки бонус, които му дадоха, ме задържаха в тройката в лигата без смени на малко изоставане от лидерите и остана да се притеснявам от само един кръг преди и аз да обновя отбора си... ако не нацеля някой, който трайно да се контузи (като РвП последния месец и нещо), запазвам реални шансове да се боря за победата там
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Разликата между Маринеца и Груеца падна на под 50 точки.

Давай Маринец!!!
                              тоа па - де го чукаш, де се пука. На марин му беше крайно време за малко късмет, така че нищо лошо, компенсира се за минусите си в началото на играта, от следващите кръгове пак се връщаме към нормалното

Коментар

• Колко тъпо нещо е късмета - оня скапан мангал Бентеке не беше вкарвал гол от 16 кръга и ще го вкара точно на Арсенал, с което агубих като минимум 12 точки (по 4 от клийн шита и минимум по 2 бонус на пернатия и костеливия) Но какво да се прави, има го в играта, сега поне стана интересно - така и така изпуснах колеца и играта ми с него е безсмислено, но пък ще се сборя за второто - все си е пара

Коментар

Working...
                                X