Казвайте какво правим за днес, момци.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе ми е до резрвации. Ако на някой му се занимава да резервира. Ако не направо в Суит.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Кажете ми моля, кой е най-добрия отбор в момента. Понякога ме обзема хазартна вълна, и ми се иска да строша някой лев просто за удоволствиеLast edited by precakanoto; 18.01.2014, 22:38.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНа всеки отбора му бледнее спрямо моя.
Груец, направи ли резервация за утре? Днес бях на погребение не можех да се занимавам с резервации.
Сега ще видиш с хеттрика на стърготината какво ще станеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Given Разгледай мнениеСлед час и половина приемам поздравления за отбора на лични и по телефона.
Аз пак нищо не уцелих - на оня мангал пелегрини му пожелавам да вземе 4 калъфки -8 заради Агуеро и той не играе - сега съм убеден, че колман ще вкара гол, а аз го продадохNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного ме е яд, че трябваше да взема Агуеро.
Пелегрини каза, че ще е готов след мача им днес и бях си направил така нещата, че да го взема през идната седмица. Сега може да направи 30тина минути, но нямаше как да не го взема (въпреки че си бях оставил буфер от 0.1), защото вече се качи два пъти.
Поне гледам, че Груйчето пак е объркал отбора и е -4 при положение, че предишния кръг беше с wildcard.
Искаш ли да запазиш места в Айриш Харп и да гледаме там мача?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Много ме е яд, че трябваше да взема Агуеро.
Пелегрини каза, че ще е готов след мача им днес и бях си направил така нещата, че да го взема през идната седмица. Сега може да направи 30тина минути, но нямаше как да не го взема (въпреки че си бях оставил буфер от 0.1), защото вече се качи два пъти.
Поне гледам, че Груйчето пак е объркал отбора и е -4 при положение, че предишния кръг беше с wildcard.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКъш бе! Не му се мешай на момчето.
Момци аз съм ок за неделя да гледаме мега мача.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар