IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Казвайте какво правим за днес, момци.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Не ми е до резрвации. Ако на някой му се занимава да резервира. Ако не направо в Суит.
      ок, суит. Марински, ти как си?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Кажете ми моля, кой е най-добрия отбор в момента. Понякога ме обзема хазартна вълна, и ми се иска да строша някой лев просто за удоволствие
        Last edited by precakanoto; 18.01.2014, 22:38.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Не ми е до резрвации. Ако на някой му се занимава да резервира. Ако не направо в Суит.

Коментар

На всеки отбора му бледнее спрямо моя.

Груец, направи ли резервация за утре? Днес бях на погребение не можех да се занимавам с резервации.
            не съм, за суит няма проблеми - може да отидем по всяко време, но там се пуши и това ме дразни, затова предложих Харпа, но и аз днес имах предостатъчно глупости и не съм резервирал нищо. Предлагам, ако искаш/можеш, да резервираш Харпа, ако не можеш -винаги можем да идем в суита

Сега ще видиш с хеттрика на стърготината какво ще стане
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• На всеки отбора му бледнее спрямо моя.

Груец, направи ли резервация за утре? Днес бях на погребение не можех да се занимавам с резервации.

Коментар

• Кунягата се поизплати, но си представям какво щеше да се случи, ако го беше пуснал за цял мач. Иначе всеки, който съм продал прави точки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Given Разгледай мнение
                  След час и половина приемам поздравления за отбора на лични и по телефона.
                  доста добър отбор имаш, да не кажа, че е оптимума за парите ти

Аз пак нищо не уцелих - на оня мангал пелегрини му пожелавам да вземе 4 калъфки -8 заради Агуеро и той не играе - сега съм убеден, че колман ще вкара гол, а аз го продадох

Коментар

• След час и половина приемам поздравления за отбора на лични и по телефона.

Коментар

• Аз ще се пробвам днеска с конника без глава от арес-то... Ако извадя зверски късмет и вкара 5 гола и взема, че настигна Груеца ще почна да гоня Колеца ... Естествено след като се събудя ще видя как Суарез е вкарал отново хет-трик и съм нови 20-тина точки назад...

Коментар

Много ме е яд, че трябваше да взема Агуеро.

Пелегрини каза, че ще е готов след мача им днес и бях си направил така нещата, че да го взема през идната седмица. Сега може да направи 30тина минути, но нямаше как да не го взема (въпреки че си бях оставил буфер от 0.1), защото вече се качи два пъти.

Поне гледам, че Груйчето пак е объркал отбора и е -4 при положение, че предишния кръг беше с wildcard.
                        И аз бях направил отборите, но "изведнъж" се излекуваха много хора, които бях предвидил да взема след 2-3 кръга (реално в този кръг трябваше да направя суап на луканката с негредо). наложиха се смени, за съжаление, но аз така или иначе вече не се боря с теб

Искаш ли да запазиш места в Айриш Харп и да гледаме там мача?

Коментар

• Много ме е яд, че трябваше да взема Агуеро.

Пелегрини каза, че ще е готов след мача им днес и бях си направил така нещата, че да го взема през идната седмица. Сега може да направи 30тина минути, но нямаше как да не го взема (въпреки че си бях оставил буфер от 0.1), защото вече се качи два пъти.

Поне гледам, че Груйчето пак е объркал отбора и е -4 при положение, че предишния кръг беше с wildcard.

Коментар

• Аз ще пътувам през уикенда и едва ли ще успея да се върна до началото на мача (а и още не съм събрал достатъчно точки във фентъзито за получаване на похвали )
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Днес ще разбера дали почивам в неделя, иначе съм на работа. Ако почивам съм навит.

И без това е редно да ме похвалите за отбора след промените.

Коментар

Къш бе! Не му се мешай на момчето.

Момци аз съм ок за неделя да гледаме мега мача.
                                значи станахем 3-ма - Гивънче, ти няма ли да се включиш за сбирка? Хаки?

Коментар

Working...
                                X