If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много са завързани нещата в тази лига - първите трима сме в 9 точки, а и четвъртият и петият не са кой знае колко след нас. Всичко ще се реши от това кой ще има най-малко контузии на важни играчи и кой ще допусне грешки с капитаните
мда, поне засега много завързана излиза, а и имаме сравнително еднотишни играчи - аз съм най-добре в защита и ако има клийн шитове на арсето, ще съм много напред, ако ли не - греда Налял съм много и в полузащита, но ми липсва атака, което вероятно ще е проблем, но да видим, надявам се да не е, пък каквото стане
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
На Хаки как му върза с Иванушка глупака - йевалата, ама ме изпревари в лигата, а туксе зардавах, че съм първи там, но тези 14 точки бяха убийствени Иначе силен кръг за мен - язък, че не пуснаха Келвин дейвис за светците - щеше да има ритуални самоубийства от някои хора
Много са завързани нещата в тази лига - първите трима сме в 9 точки, а и четвъртият и петият не са кой знае колко след нас. Всичко ще се реши от това кой ще има най-малко контузии на важни играчи и кой ще допусне грешки с капитаните
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
На Хаки как му върза с Иванушка глупака - йевалата, ама ме изпревари в лигата, а туксе зардавах, че съм първи там, но тези 14 точки бяха убийствени Иначе силен кръг за мен - язък, че не пуснаха Келвин дейвис за светците - щеше да има ритуални самоубийства от някои хора
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
И на малкия пръст на гмуркача Ашли не може да стъпи с паданията си
така е, за главна роля не може да спечели Оскар, но за поддържаща е основен претендент
Малко тъпо стана, че арсето отнесоха 2 парцала, а аз оставих Уорд с 8-те му точки резерва, но здраве да е. А Мата разочарова - очаквах много повече от него, но все пак и отборът, в който отива, все още е на доста ниско ниво
Коментар