If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ти да не си купил рунтавото
Казах ти го поне 5 пъти - в този отбор няма място и за рвп, и за мата, и за рунтавия напред, ако играят на обичайните си позиции
Бях с Агуеро, но в последния момент го смених с Мата. Просто Мата играе зад РвП срещу последния в класирането.
ти да не си купил рунтавото
Казах ти го поне 5 пъти - в този отбор няма място и за рвп, и за мата, и за рунтавия напред, ако играят на обичайните си позиции
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ясно беше, че Кабаеца заминава, иначе лятото можеше да се откупи за 6 млн. паунда и да си замине сам. Лошото е, че едва ли ще вземем равностоен заместник толкова бързо.
Yohan Cabaye will fly to France for a medical for Paris St-Germain on Tuesday, meaning he will not play for Newcastle against Norwich
мда, мерси ............... смених го
ПСЖ нещо го закъсаха ................. преди седмица отпаднаха за купата, през уикенда пак стъпиха на криво, а и кабай ще може да играе в ШЛ за разлика от косМАТАта
заминал ли е??? ...................... че във фентазито не е отразено нищо
ползвам си картата и преди десетина дни взех кабайчето в отбора ми на цена от 7,1 а сега струва 7,3 .............. съответно сега,ако го продам ще имам профит от 0,1
иначе през последните 2 седмици на доста места четох, че ПСЖ искат Хазарт като ще предложат 80 млн.евро
Yohan Cabaye will fly to France for a medical for Paris St-Germain on Tuesday, meaning he will not play for Newcastle against Norwich
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Дейш, що не послушах Гивънчето, като ми каза, че Кабай заминава за псж-то още преди 10 дни Айде сега -4
заминал ли е??? ...................... че във фентазито не е отразено нищо
ползвам си картата и преди десетина дни взех кабайчето в отбора ми на цена от 7,1 а сега струва 7,3 .............. съответно сега,ако го продам ще имам профит от 0,1
иначе през последните 2 седмици на доста места четох, че ПСЖ искат Хазарт като ще предложат 80 млн.евро
Коментар