If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нойер - Пике,Рамос,Мертезакер,Джон Брукс,Сабалета - Видал,Маркизио,Погба - Роналдо,Алексис Санчес - 62 точки
И за къв чеп са и взели 13 точки миналия кръг
Жесток късмет с алжирския мангал в нападение - браво, аз съм на сватба сега, но утре ще пиша как съм със състава, би трябвало да имам повече точки от теб поне за този кръг, макар че за пореден път са променили правилата на тъпата игра и не успях да разкарам нападател (джеко, който за втори пореден кръг се изсира с З точки) за полузащитник или защитник. Някой програмист е за много здрав кърски йебън ма са все кочове, а малкото жени програмисти са отератително грозни, та едва ли ще се прежаля, дори и на сегашните ракии
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
тоя кръг потъвам като стотинка в морето, от играчите ми само меси е вкарал, другите нито гол нито асист
заложих на масовост уж да имам 19 потенциално играещи а те се оказаха фигуранти. почти изтървах киата, но още има шанс!
ей я на пак схемата с точките, пооправена колкото може (не е моя, от друг форум я крада): точки ....
Нойер(11т) - Пике(8),Рамос(9),Мертезакер(13),Пепе(3),Сабалета(5 ) - Видал(3),Маркизио(9),Погба(3) - Роналдо(6),Алексис Санчес(13) - 83 точки за първи кръг
Нойер - Пике,Рамос,Мертезакер,Джон Брукс,Сабалета - Видал,Маркизио,Погба - Роналдо,Алексис Санчес - за втори
Графиките нещо не ми се получават
ако ще доиграваме можем поне да постваме точките на игралите играчи за да е ясно на всички какво става.
иначе аз инфо за играчите и точките черпя т един странен сингапурски форум - там фенчетта поне си дискутират и обявяват кой колко точки прави. ето линк: ей го на линка
Коментар