И според мен са мълчаливо приети, така че честито на печелившите!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
никой не протестира тогава, така че правилата предложени от груеца би трябвало да са мълчаливо приети според мен.
за съжаление не можах да се преборя за но.1 в бг което ми беше целта, всъщност съм на доста точки от първия, но здраве да е...
в голямото фентъзи не мога да поддържам 9 месеца концентрация заради работата ми, така че едва ли ще съм първи, но ще се опитам доста да изпотя груеца. а никола що се изгуби тотлно - дори и самите мачове не коментира? груец, другия сезон бий хората нежно и с финес
Коментар
-
такаааа, и тази лига свърши, но някакси протече помежду другото, може би заради липсата на полкича и Колеца, може би защото лудакиса утрепа интригата още от дей уан, а системата е така направена, че не позволи на такива, дето са объркали тактиката в началото да се съвземат, може би защото е лято, може би, може би
Финалният резултат е ясен - Лудаскис ни утрепа за първото място и за седмчния приз, а аз съм втори. Копнах си този мейл, в който съм определил правилата и съм заложил втория да вземе двоен вход, за да е по-спораведливо, но доколкото прегледах кореспонденцията, не е гласувано подобно нещо, което не знам как да го разбирм - дали като общо съгласие или като общо несъгласие, а досега винаги вторият е вземал само входа и нищо екстра отгоре. Та в този ред на мисли, за да не излезе, че си измислям правила, а и отгоре на всичкото аз съм втори
Та кажете си как да го направим, за да знам 120 или 140 кинта да преведа на Лудакиса, който да ми прати и сметка, деОт мен - честито и дано да се представи подобаващо (без да е първи - не съм мазохист все пак
) и в голямото фентъзи
беше хубав месец. Дойчландци - юнаци
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.....
Засега се разбираме на по 20 кинта, като имаме следните награди:
1. Най-добър участник в кръга (имаме 7 кръга - 1-ви, 2-ри и 3-ти рунд на груповата фаза, 1/8, 1/4, 1/2 финал и финал) - връща си входа
2. Второ място - тук се чудя дали да не му дадем двойно парите за входа - все пак се е напъвал, пък примерно за малко не е първи, оставям на вас да решите. Аз съм да му се даде двоен вход, т.е. 40 кинта
3. Победител - останалите париNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениегруец, гадино, признай че имаш силва и луис!
За сметка на това халфовете ми са трагични - 11 точки от 3-ма, а други халфове нямамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеясна работата, груеца ще ме обръща...Иначе 42 точки от Хумелс - жиик-так - компенсира ми малко идиотията, от която загубих поне 25 точки от собствена глупост
П.С. Чак сега виждам, че системата на първенството дава възможност да се видят отборите на другитеБаси, то почти свършиха мачовете - този програмист наистина си заслужава йебъна - най-неграмотно направеното откъм поддръжка фентъзи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениев последния момент смених Йозил и Запата за Валбуена и Хумелс, който съм сложил и капитан - очаквам клийн шийт и гол от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениемай ще те послушам...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеами аз този кръг ще рискувам и не взех нито меси нито неймар. имам 5 играча от мача фр-германия - мюлер бензема погба валбуена и боатенг но ще чакам до последно да видя стартвите състави и ще разкарам някой. 5-3-2 или 5-4-1 ще е схемата като имам 7 потенциално точкуващи защитници. с вратаря рискувам и съм само с холандеца. като цяло отбора ми за този кръг не ми харесва, но след като предния кръг загубих заради липсата на алжирски защитници този кръг трябва да рискувам със схемата и да чакам голове. още умувам около погба и мюлер, хич не съм им фен...
Айде, Гришо, смених онези тъпанари от нова с некъв сайт от нета и играта на нашия тръгнаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
ами аз този кръг ще рискувам и не взех нито меси нито неймар. имам 5 играча от мача фр-германия - мюлер бензема погба валбуена и боатенг но ще чакам до последно да видя стартвите състави и ще разкарам някой. 5-3-2 или 5-4-1 ще е схемата като имам 7 потенциално точкуващи защитници. с вратаря рискувам и съм само с холандеца. като цяло отбора ми за този кръг не ми харесва, но след като предния кръг загубих заради липсата на алжирски защитници този кръг трябва да рискувам със схемата и да чакам голове. още умувам около погба и мюлер, хич не съм им фен...
Коментар
Коментар