If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хауърд Уеб се отказа от профи футбола, така че пробвай с некой от Арсенал, или в краен случай Коща за Капитан
arsenal са ми много спорни - ок, отнесоха сититу, но не знам кой ще им играе, станаха с прекалено много и прекалено скъпи играчи, които нямат гарантирано титулярно място. А и Палас са доста скапан отбор и както арсето обичат да се дънят на старта, така, като нищо, ще излезе едно 0:0 примерно
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ами това сме засега, пък да видим, има още малко време. Аз си смених отбора около 15 пъти вече, като еиднственият 100% е рунтавия добитък, който предполагам всички ще набият капитан
Хауърд Уеб се отказа от профи футбола, така че пробвай с некой от Арсенал, или в краен случай Коща за Капитан
само повдигам темата нагоре, за да се подсетите - и олимпийците, и меркантилите
Досега съм получил кинти от
Платена със смени:
1. Грую - да
2. marinbg - потвърдил ми е
3. Eaglee - да
4. GT - да
5. Hakkinen - да
6. Sawyer - да
7. Никола - потвърдил ми е
8. Луда крава - ?
9. Weekend stars - потвърдил ми е
10. Рибата на марин - ?
Платена без смени:
1. Грую - да
2. Eaglee - да
3. GT - да
4. Hakkinen - да
5. mussi - да
6. Луда крава - ?
Ами това сме засега, пък да видим, има още малко време. Аз си смених отбора около 15 пъти вече, като еиднственият 100% е рунтавия добитък, който предполагам всички ще набият капитан
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
момци, вече е Август и отгоре на всичкото е отпускарски месец, така че пускам:
1. Кода за безплатната стандартна лига Code to join this league: 152975-215444
2. Кода за главъ-у-главъ лигата - Ограничил съм я до 24 тима Code to join this league: 152975-215517
may the odds be ever in your favor
Регнах се, ще ми пратиш ли код и за платената... Намерил съм и една риба която да се включи, трябва да взема бонус от победителя... В тази връзка дано да съм аз
Чак пък краен срок - събираме заявки до началото на първия кръг, горе-долу дотогава събиране и сумите, но ден-два отгоре не са проблем, все пак се знаем не от вчера
Мерси за комплимента, сега като не спечеля, ще ми се смеете двойно
кога е крайния срок за заявяване на участие? аз все още не знам дали ще имам време да играя така че ако ще се включвам ще е в последния момент и да, главно за благотворителност - груеца е машина
Коментар