IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наивник,

Емоцията,предполагам,не е в лъскавото.
    Тя е в липсата на отгледаните деца и собствения дом.

Спирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
      Ще ти отговоря,брат.
      Над нас са треперели и плакали,когато сме боледували.
      Можем да изпием по ракия със стария баща,да погалим старата майка по белите
      коси,да наемем човек за пазаруване,ако сме прекалено заети и така..
      При нужда от лекар-най-доброто.
      При смяна на памперси-както на теб са ти сменяли пелени..

Старческият дом е като седмична детска..Чувал съм,че е тегаво и тъжно.Дори и в
      лъскавите.
      Както и да е,личен избор...
      Не съм съгласен. Всичко, което е по силите - да.... Но да имаш възможност да наемеш хора за гледане в домашни условия или да имаш възможност за лъскавите домове, и да се вържеш със смяна на памперси, само защото така е прието - твърдо Не!!!!

Коментар

• Ще ти отговоря,брат.
        Над нас са треперели и плакали,когато сме боледували.
        Можем да изпием по ракия със стария баща,да погалим старата майка по белите
        коси,да наемем човек за пазаруване,ако сме прекалено заети и така..
        При нужда от лекар-най-доброто.
        При смяна на памперси-както на теб са ти сменяли пелени..

Старческият дом е като седмична детска..Чувал съм,че е тегаво и тъжно.Дори и в
        лъскавите.
        Както и да е,личен избор...

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
          Некои явно са били на седмична детска до 6-ти "а",да го ева..

Има аналитици,казват,че помагали..
          Пробвай се пак като аналитик ...че със седмичната детска сбърка
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Некои явно са били на седмична детска до 6-ти "а",да го ева..

Има аналитици,казват,че помагали..

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Аз пък не мога да разбера, какво лошо има в старческите домове???
              Ами няма лошо,но както съм казал - някои хора(възрастните,и по-точно възрастните с комунистическо мислене) свикнаха да живеят във времена на просперитет и растеж на икономиката(измислени,разбира се) и сега им е криво да се видят в старчески дом.
              То и за всички се отнася - Не бъдете камък на врата на децата си.Повярвайте,такива сте .....дори и да си мислите,че не сте.Може би под 2% са наистина качествени родители.

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Трябва да скъсаме със сегашното положение, когато до 45-50 отглеждаме децата си, а след 50 родителите си.
              Точно де,Защо хората не искат да възприемат,че след 50-55г вече не са дори конкуренция,а само тежест

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Детето, не се оставя в никакъв случай само на тези години. Когато стане вече 12-15 - също, но трябва да има достатъчно пространство да диша. На 18-19 при финансова възможност, да се отделя. Да бъде винаги добре дошло, но отделно.
              Има и още малко подробности за доизглаждане....не е чак толкова просто
              С една дума - съгласен съм с теб.

Таааа ... за общество ставаше дума .....Маранди го назова - най-малката форма на общество е семеството.Ако там се проваляме,какво търсим на горните етажи

И пак да кажа -заебете тази измислена утопия "Хуманност"
              На български звучи така - "Каквото си си постлал,на това ще легнеш"

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                "Ето ти ситуация:

Млада майка казва на 4-5 годишното си дете -
                Аз пък не мога да разбера, какво лошо има в старческите домове???
                Трябва да скъсаме със сегашното положение, когато до 45-50 отглеждаме децата си, а след 50 родителите си.
                Детето, не се оставя в никакъв случай само на тези години. Когато стане вече 12-15 - също, но трябва да има достатъчно пространство да диша. На 18-19 при финансова възможност, да се отделя. Да бъде винаги добре дошло, но отделно.

Коментар

• Иначе за протокола, ако си фенка - има много техники на русуване - не само с четка и моливчета.

П.П. Прегледай си теория на изкуството - в частност импресионизма - в частност само там като сменят четката да не е от самур влакната ( понеже е бил много скъп ) после се появява нова епоха в изкуството, наречена Моне, Реноар, Дега, Писаро и много други + откритията във физката и в частност цветовете.

Не ме учете как да рисувам - ако ще се заяждайте се заяждайте - ако ще помагате - помагайте.

Т'ва не е проект за една грешна душа като моята и ще ви го проектирам само, ако искате.

П.П.П. Дори и сега да ти начертая нещо - няма да разбереш дали е правено на ръка или на компютър. За това ме обучаваха някога, Слънчевичко да рисувам като ангел

Но това е крайният ефект - нали преди това трябва да си изчислил всичко и сметнал. Или на БаМмкоФф чалъмите с пицата, дет' ви натресе т'ва просто момче: "Пицата е постна".

Води се продажба на ефекта в маркетинг-а и се учи още в първи клас, ма тоя бил в топ 100 на "икУнимистите" в света. Да се смееш ли - да плачеш ли? ( ъъъ .... по негови думи - чак се чудя как не се изкара в топ 1 на света кат' го гледам колко е фрост ).

Светнали го на 2 чалъма и подлуди БГ с простоята си. Браус - такива са ви всичките шматки дет' ги киризите по ТВ-ту
                  Last edited by marandi; 30.08.2013, 21:00.

Коментар

• Това го бях писал по времето,когато излезе една новина за въведение на закон в Китай.
                    Та за здравите тухлички - ами точно обратното на написаното

"Ето ти ситуация:

Млада майка казва на 4-5 годишното си дете - "Ти сега ще стоиш кротко тука,аз ще те заключа от външната страна ....щото няма кой да те гледа,че мен ме карат да ходя да обръщам внимание на старците ....баща ти ще го няма по същата причина.Така,правителството,мисли че вспоследствие,ти(детето),ще си с по-голямо желание за близост през старините ми и с трепет ще идваш да ми обръщаш внимание ....нищо че споменът,че си изоставян заключен още ще те тормози."

Какво пречи на родителите да взимат и мъниците с тях ли .....ами това,че след това директно се преминава към работата(бизнеса) ...динамичният живот го изисква.Така,малкото свободно време за близост се отмества от подрастващите и пренасочва към старците.За мен това е грешна стратегия ....но някои живяха във времена на просперитет и май не са готови да се разделят с начина с който са свикнали на живот.

Голям просперитет на човечеството ще да е ....устойчива система на живот ....мдааааммм

============================
                    Нещо не се разбираме
                    Аз също ще остарея,също не искам да свърша в старчески дом.
                    Как детето ми да разбере,че аз съм добър родител ....от къде да го разбере ...от улицата ли,от комшията ли,от чуждите и непознати хора ли
                    Трябва ли да го хуля,че не знае ....кого да хуля ....кой не е положил усилия,кой не се е държал добре с това дете ...опааа,това май съм аз самият!А дали и той/тя(детето ми) няма да предаде този негативизъм и на неговите деца.Че какво друго да предаде,след като аз не го научих и не се държах с него като с приятел и да възпитам чувства,които да не предизвикват такива мисли,камо ли да предприеме действия да не иска да ме види ....даже да ме захвърли в старчески дом.
                    Други избират по-лесни начини - пропастта на разстоянията.
                    Дали съм в грешка ....може ...но старчески домове съществуват,съществуват и изоставени старци,налична е и емиграцията.
                    Продължаваме да лъжем на въпрос,зададен от самите нас към самите нас - Добър родител ли бях/съм?
                    Ако и тук намесите пари,евреи и политика .....явно,че вече е необратимо."

Не знам защо съм се спрял да го публикувам тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      опитай с думи да я нарисуваш, не със четка, а със молив
                      За какво?

За да чуя поредното изсиране отгоре ми ли, че някой е решил да ви помогне и нищо да не иска насреща?

П.П. Ще ви обединя, понеже ви пръснаха по целият свят. И да атакувате през запазени търговски марки - защото до момента не можете да регистрирате даже и киселото си мляко или ракията.

Толкоз сте смотани - а всичко друго ви окраде до шушка, включая и историята.

Т'ва е накратко - ся ми удари лафчетата, че съм луд - кат' се чудя дали утре ще ме има, ама сте ми забавни яко

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Рисувам я в момента - даже колеги от сайта директно ми искаха банкова сметка и помагат, за което поклон.

П.П. Влизам с цял екип тесни специалисти - техн. срокове ще са около 4-5 месеца за изработка - юридическите малко повече - над 8 месеца, понеже такав ви е бил пазарлакът с ЕС някога и ще ви бия през ПЧИ, щот' през БГ-стан отидохме над 2 години.

После се чудете защо сте неконкуретно-способни? Направо са ви затрили още в главите за предприсъединяване.

Ся ще порисувам за последно - а рисувам, чертая и пиша с 2-те ръце - мога и едновременно да пиша едно и също, но вече не съм толкоз добър, както някога. По-рано рисувах и чертаех като ангел.

БГ си го изпросихте сами, а Русото е пословично търпеливо
                        опитай с думи да я нарисуваш, не със четка, а със молив

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          нарисувай ми как си я представяш здравата тухличка
                          Рисувам я в момента - даже колеги от сайта директно ми искаха банкова сметка и помагат, за което поклон.

П.П. Влизам с цял екип тесни специалисти - техн. срокове ще са около 4-5 месеца за изработка - юридическите малко повече - над 8 месеца, понеже такав ви е бил пазарлакът с ЕС някога и ще ви бия през ПЧИ, щот' през БГ-стан отидохме над 2 години.

После се чудете защо сте неконкуретно-способни? Направо са ви затрили още в главите за предприсъединяване.

Ся ще порисувам за последно - а рисувам, чертая и пиша с 2-те ръце - мога и едновременно да пиша едно и също, но вече не съм толкоз добър, както някога. По-рано рисувах и чертаех като ангел.

БГ си го изпросихте сами, а Русото е пословично търпеливо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            ...
                            Единият е да хванете тухличките на обществото ( семействата ) да са здрави като основа и полека с времето да си оправите и държавата.

План Б да биете през държавата, която да принуди обществото да има здрави тухлички.

...
                            нарисувай ми как си я представяш здравата тухличка

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                              По скоро вече съм съгласен с теб че това поколение първо трябва да измре . Поколение което решава проблемите с затваряне на хипермаркети е вредно за България !

ово е ста'ндарт
                              няма ли ХиперМаркет, загиваме

Кога ти затвориха Хипера

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Ае сега пък, километрите ще си мерим 5 години такси съм карал Нямам стигане
                                Исках да помогна..... Както и да е
                                Бъди здрав и ти!!!
                                Прощавай, Приятелю - не знаех за таксито.

П.П. Отказвам в момента и казах отдавна защо - имам проблеми с вестибуларният апарат вече от години.

Колеги ме каниха на Юрая Хийп преди няколко месеца, щот' бяха гости - валят оферти, за каквото се сетиш като лектори, семинари и прочие. Демек Юрая Хийп ми бяха на 10 км от мен и съм с покана и отказах пак. Здравето като се разбута става страшно.

Русото е много е уморен вече - за няма 10 години над 150-200 семинара да търча кат' хамав ще видиш, че е множко и малко се разболях.

Бъди здрав и ти си готин, чист човек - тия в БГ вече са малко!

Чиърс!

Коментар

Working...
                                X