IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здрастиии

Абееее ....Маранди ....все се каня да питам ...Ламята пазари.ти готвиш ....,а кой пере бре,и най вече -кой простира
    Не питам заради мен или теб ....питам заради екстрарейндж
    Едва ли ще вдене,ама все пак
    Ииии ...извинявай ....просто си ми много подходящ пример.

Наздраве с лакерда и кайсиева домошарка
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
      Откъде намираш кренвирши, бре? От кое време ми се яде хубав кренвирш, обаче тия "от месо" в суперите не смея да ги ям. Преди време тандем правеха едни франкфуртери в естествена обвивка. Много бяха хубави и ставаха за печене на скара. Преди две години ги спряха щото не били рентабилни. От тогава ми се яде кренвирш.
      Бе, болен съм и не ям, бря - вчера това обяснявах на Ламята, че той бил болен па тъпче по 5 пъти на ден, па аз съм "здрав" и по 5 дни нищо не кусам.

Баси стандартите са, ама как да е ... че той па ми се обиди - вика "симулант ли ме изкарваш?" - викам мисли си кот' искаш.

П.П. Той си ги купува - той си ги яде - аз само бия по едно рамо да му готвя, 'ку не съм парцал съвсем, щот' има и такива дни. Т'ва ни е уговорката - той си прави шопинг, а му го спретвам после.

Смотани бяха - аз ги цепя наполовина и тръгвам да ги огъевам за сърце с клечка и 2-та се счупиха - че ги трясках с още клечки па на счупеното да ги надя.

Не ям такива работи - то, въобще какво ли ям - нямам апетит за нищо - хаха

Лягам да поспя ако успея, че май издъних пак 30 часа без сън - ха, наздраве!

Намазах кракът с крем от див кестен и боднах един анопирин малко да разредя кръвта - ама, кот' дойде, че ми писна вече 6-7 години едно и също.

До скоро!
      Last edited by marandi; 31.08.2013, 13:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Завчера Ламята си взел пангасиус - за мен мега тъпа риба, щот' речни не ям, ама как да е ...

Та, показвахме си как да я размрязава - после как се прави марината - малко олио да я омаже, цврък лимон отгоре, сол, чер пипер и розмарин. 30 мин в хладилник и после брашно, яйце, галета да си я панира и в бам в оребрен чугунен тиган да имитира скара.

Та, там се справи учудващо.
        --------------------

Хрупа яко, явно я обича - па днес му разтиквах 3 кремврирша от хладилника и се опитах да ги изнеса в една сглобка, ама не успях напълно, че бяха на 2-3 дни и вече се късаха, щот' калпави станали да'е....
        ----------------------------------

Ма, накратко - режат се шайби от кашкавал по 2 мл за подложка - кремвиршите се цепват през средата почти до догоре и после се извиват кат' "сърце" форма и забучкват с една клечка за зъби.

Първо се нагорещява тиганя с мазнина, после се дърпа отстрани и бързо се подрежда всичко - първо плънката кашкавала най-доле, после усуканите кремвриши кат' сърца с клечки, после се връща на тиганя и се чуква по едно яйце на всяка форма в средата.

Полива се с лъжица от мазнината отгоре периодично.

Ма, се води аламинут в стил, както рибата от предния ден, така и кремвиршите - после се ръси с нарязан домат и магданоз - малко преди да се махне тиганят от огъня.

И става бяло, зелено, червено с кафяв контур - радост за окото и т.н. - Русото му е рутинно да разиграва цветове и вкус и като съм в нерви го избивам в готвене да не заритам някого.
        ---------------------------------------

И викам на Ламята запомни ли как се прави, бря? Елементарно е - той пъшка от кеф и вика ще ми го направиш пак някой ден.

Бе, викам аз ще съм пукнал, бре - затова ти показвам кое как се прави и ако ти харесва - действай.

Дае' .... битовизмите дет' движа

Ха, наздраве, както дума бат' Космо!
        Откъде намираш кренвирши, бре? От кое време ми се яде хубав кренвирш, обаче тия "от месо" в суперите не смея да ги ям. Преди време тандем правеха едни франкфуртери в естествена обвивка. Много бяха хубави и ставаха за печене на скара. Преди две години ги спряха щото не били рентабилни. От тогава ми се яде кренвирш.

Коментар

• Завчера Ламята си взел пангасиус - за мен мега тъпа риба, щот' речни не ям, ама как да е ...

Та, показвахме си как да я размрязава - после как се прави марината - малко олио да я омаже, цврък лимон отгоре, сол, чер пипер и розмарин. 30 мин в хладилник и после брашно, яйце, галета да си я панира и в бам в оребрен чугунен тиган да имитира скара.

Та, там се справи учудващо.
          --------------------

Хрупа яко, явно я обича - па днес му разтиквах 3 кремврирша от хладилника и се опитах да ги изнеса в една сглобка, ама не успях напълно, че бяха на 2-3 дни и вече се късаха, щот' калпави станали да'е....
          ----------------------------------

Ма, накратко - режат се шайби от кашкавал по 2 мл за подложка - кремвиршите се цепват през средата почти до догоре и после се извиват кат' "сърце" форма и забучкват с една клечка за зъби.

Първо се нагорещява тиганя с мазнина, после се дърпа отстрани и бързо се подрежда всичко - първо плънката кашкавала най-доле, после усуканите кремвриши кат' сърца с клечки, после се връща на тиганя и се чуква по едно яйце на всяка форма в средата.

Полива се с лъжица от мазнината отгоре периодично.

Ма, се води аламинут в стил, както рибата от предния ден, така и кремвиршите - после се ръси с нарязан домат и магданоз - малко преди да се махне тиганят от огъня.

И става бяло, зелено, червено с кафяв контур - радост за окото и т.н. - Русото му е рутинно да разиграва цветове и вкус и като съм в нерви го избивам в готвене да не заритам някого.
          ---------------------------------------

И викам на Ламята запомни ли как се прави, бря? Елементарно е - той пъшка от кеф и вика ще ми го направиш пак някой ден.

Бе, викам аз ще съм пукнал, бре - затова ти показвам кое как се прави и ако ти харесва - действай.

Дае' .... битовизмите дет' движа

Ха, наздраве, както дума бат' Космо!
          Last edited by marandi; 31.08.2013, 11:41.

Коментар

• Бат' Серго да вземе да каже едно "Га-га и той", че ми липсва яко.

Утре, ако пукна пак ли ще се прави на обиден диването недно

П.П. Тя администрацията е ясна - търкаляме по цял свят и са едни и същи - тия в тоя сайт се помислили за уникални.

За тях събитие - за мен досада. Иди им обясни, че по цял свят са същите навсякъде. Като от калъп са ги изливали да'е ....

Ма, нека си трият ко ся ...? Така го разбирали капитализма - голям праз...

Добро утро Фиииииетнамммм - идвай, бря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Ей бат Маранди възхищавам се на хора като теб. Вие сте новите Левски и Ботев... Наздраве.. Днес съм решил да си седя в къщи и да си пия цял ден на изключени телефони... И да гледам телевизия. Запасил съм се с ядене и пиене за една казарма хора...
              Къркай яко, братле! - друго не ни оставиха като шанс тия мишки

Аз па съм откачил ся, щот' па Ламята се притеснила за мен - ся в единият прасец правя пак рецедив и то стои на топчета - тромбчета.

И то Ламята 20 дена по болници, после 1-на седмица на изследвания по Варна и се върна сега и пак е зле, ама ще ходи на контролен след 2-3 седмици и взел мен да мисли. Баси ужаса - хаха

И викам на Ламята директно не ме бърка - кат' тръгне нагоре към сърцето и пукна - голям праз, па той се е ошашкал ся да'е ... ма го пратих на гробището при Мама сега с цветя, свещи и кибрит. Той всяка седмица е там - много се обичаха двамата - да'е ... Ромео и Жулиетата, дет' бяха.

П.П. Ботев и Левски са големи и нямат стигане.

Чиърс - аз не съм спал, че ми е разбит сънят и си къркам вече не знам от кога - май от 20 часа.

Коментар

• Ей бат Маранди възхищавам се на хора като теб. Вие сте новите Левски и Ботев... Наздраве.. Днес съм решил да си седя в къщи и да си пия цял ден на изключени телефони... И да гледам телевизия. Запасил съм се с ядене и пиене за една казарма хора...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

ово е ста'ндарт
                  няма ли ХиперМаркет, загиваме

Кога ти затвориха Хипера
                  Да се гавриш с малкият и среден бизнес не говори добре за възпитанието на някого.

П.П. В Софето спешъл ги разделиха на 4-ри зони да сключват насила договори за ЕКО хранителните магазини на 4-ри фирми без конкурс или как се прави монопол от нищото. Т'ва се води рекет, ако не знаеш по световните ви правни норми и то без право на избор по квартали - отиваш да кихаш на тоя и толкоз.

Демек, плащат си, че разделно изхвърлят боклука, което си вид нов данък и после се чудите защо дребния и средния бизнес загива нон-стоп, а населението плюска по-скъпи пържоли от тия в Германия ( плющят ви яко в момента, ама не го разбирате също, както е и за лекарствата, пенсионната "рИформа" и сие ). Няма по-изклатени от вас - повярвай ми и моделът ще рухне съвсем скоро, защото като механизми няма как да издържи - демек по статс над 50% от доходите за храна на офцете при 15% в останалите страни. В момента ви избиват от гладна смърт и не го виждате.

Следя ви простотиите бегло понеже още 2010 година ви бях казал какво ще се случи като ви гледам "матри'ала" дет' ви е начело, както се изрази един тъпомер.
                  --------------------------------------------------------------
                  П.П.П. Но от мен да знаеш - никога не се гаври с тухличките на обществото - малкият и средният бизнес или семействата - напротив помагайте им и ги подкрепяйте. Няма нищо по-хубаво на света да видиш едно готино, усмихнато семейство дори и на снимка.

Платените чиновници с печка в краката трудно ще го разберете и затова това поколение трябва да измре! Не се чувате какви простотии дрънкате, дет' ако те метна на световни модели и ще издъхнеш отвсякъде = икономически геноцид по всички световни норми и нямате нито един в затвора?! Ми браус на вас ( смигам ).

У възторг съм от кретенизъм и хлипам - 2 милки ги избиха за 20 години - ся ми кажи колко ще избият за следващите 20-сет, ако продължите така?

То и "матр'иала" е ясен - докараха само за 20 години България до просешка тояга като най-бедна и скъсана от 50 държави в Европа.

Най-добре е рестарт и резет на цялата ви система. За ваше добро е, а не щот' така ми се иска на мен. Гледам ви сеира отстрани.

По добре ужасен край за 2-3 месеца, дет' ще изкретате всички, отколкото ужас без край вече 20 години.

Поздрави!
                  Last edited by marandi; 31.08.2013, 08:28.

Коментар

• Проблемът ви е много по-сериозен в момента - открийте "българското" без редакция в първите 50 имена, които копирах от "Столицата" на България:

Демек Софето отдавна не е столица на Българите! - т'ва е положението, ама спокойно ( смигам )

--------------------------------------------------------
                    ИЗБИРАТЕЛЕН СПИСЪК
                    ЗА ИЗБИРАНЕ НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА 12 май 2013 Г.
                    (ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА НА ОБЩИНАТА)
                    (по чл.54, ал.4 от Изборния кодекс)

ИЗБОРЕН РАЙОН № 24 - СОФИЯ
                    ОБЩИНА: СТОЛИЧНА АДМИНИСТРАТИВЕН РАЙОН: 01_СРЕДЕЦ
                    НАСЕЛЕНО МЯСТО ГР.СОФИЯ КМЕТСТВО: ................... СЕКЦИЯ № 001

--------------------------------------------------------

ААРОН ХАИМ КАПОН
                    АБДУЛА АБДЮЛИ
                    АБДУЛА РАМАДАНИ
                    АБЕДИН ДЕХАРИ
                    АБРАХАМ ЙОСЕФ ДЕКАЛО
                    АБРАХАМ КАРАПЕТИ АЗАРЯН
                    АВГУСТИН ЮРИЕВ СТАМАТИ
                    АВЕШАЙ ЯКОВ АМРАМ
                    АВИ ШАЙ
                    АВИ ИЦХАК КУЗИ
                    АВИ СОЛОМОН ЛЕВИ
                    АВИ ТУВИ ЛЕВИ
                    АВИ-АВРАХАМ ДЖАК КОНФОРТИ
                    АВИ-АЛБЕРТ ЯКОВ ШАЙ
                    АВИАД ЗОАР ДАЯН
                    АВИАД ЙОСИФ ВАТКИН
                    АВИВ НЕТТЕР
                    АВИВ САМУИЛ ФАРХИ
                    АВИВА БЕК
                    АВИВА МОРДЕКОВИЧ
                    АВИВА НИСИМ ЕВЕН-ХЕН
                    АВИВИТ ЕЗДРА ШЕМТОВ
                    АВИГАИЛ БЕРАЧА
                    АВИНОАМ ЖАК БАР ДАВИД
                    АВИРАМ РЕУБЕН ЛЕВИ
                    АВИРАМ ЯКО ЛАЗАР
                    АВИТАЛ ВАЙСЛЕР
                    АВИТАЛ РАХАМИМ
                    АВИХАЙ АЛЕКСАНДЪР ДИАМАНТОВ
                    АВИШАЙ ЙЕУДА ДЕКЕЛ
                    АВНЕР ЕЛИАС АРИЕ
                    АВНЕР МОШЕ АДАНИЯ
                    АВНИ МУСАЙ
                    АВНИ МЕНДУХ БАЛА
                    АВНИЯ БАХТИЯРИ
                    АВРААМ АВРАМОВ
                    АВРААМ АЛАДЖЕМ
                    АВРААМ АЛБАЛАХ
                    АВРААМ ЕЛИЕЗЕР ЕШКЕНАЗИ
                    АВРААМ ЖАК РОНКО
                    АВРААМ ИСАК НИНЬО
                    АВРААМ МОИС АФАР
                    АВРААМ МОИС ГАЛ
                    АВРААМ МОРДЕХАЙ ГАТЕНЬО
                    АВРААМ-АЛБЕРТ ЙОСИФ ЕШКЕНАЗИ
                    АВРАМ ШАВРИЕВ
                    АВРАМ АРОН МЕШУЛАМ
                    АВРАМ ЕЛИ ИЦХАК
                    АВРАМ ЕФРАИМ МОРЕНО
                    АВРАМ ЙОСЕФ ДАНИЕЛ
                    АВРАМ САМИ ЧИПРУТ
                    АВРАМ СОЛОМОН ХАИМ
                    АВРАМ УЗИЕЛ ЛЕВИ
                    АВРАМ ХАЗМОНАЙ КАТАЛАН
                    АВРАМ ХАИМ АРОЕТИ
                    АВРАМ ЧЕЛЕБИ ДЖЕРАСИ
                    АВРАМ ШАБТАЙ БЕН БАССАТ
                    АВРАМ ШЕМТОВ МАШИАХ
                    АВРАМ ШМУЕЛ БАР-ОР
                    АГАФИЯ СКАНДОСКА
                    АГИМ КАМБЕРАЙ
                    АГИМ МАКСУТОСКИ
                    АГИМ МУЧА
                    АГИМ САЛОСКИ
                    АГИМ СЕИТАЙ
                    АГИМ ФЕЙЗА
                    АГИМ ХАЙДАРИ
                    АГИМ ЦАРО
                    АГНЕСА АНТОНОВА КОЧИЕРУ
                    АГРОН ВЛАЧАЙ
                    АГРОН САЛКУ
                    АГРОН ДЖЕВАТ ЧАДРИ
                    АДАМКА ЙЕФТИМОВА
                    АДАС ПРИМО
                    АДАС МАИР ЛЕВИ
                    АДАС МОШЕ БАР
                    АДЕКСАНДЪР ШИЯКОВ
                    АДЕЛИНА КАМБЕРАЙ
                    АДЕЛИТА АНДОВА
                    АДЕМ УКА
                    АДИ ЕШКЕНАЗИ
                    АДИ КОЙФМАН
                    АДИ МАОЗ
                    АДИ МЕЛНИК
                    АДИ АЛБЕРТ БЕНБАСАТ
                    АДИ ГАВРИЕЛ ЩРАСМАН
                    АДИ ДИНА БАРАМ
                    АДИ ЕЛИЕЗЕР МАРГОЛИН
                    АДИ ИЦХАК РЕУВЕН
                    АДИ ЙОСЕФ ГЕРОН
                    АДИ ЙОСИФ КЕРЕН
                    АДИ САЛОМОН БЕН АРИ
                    АДИ ШИМОН МОРЕНО
                    АДИ ЯКОВ ЛЕВИ
                    АДИ-АНАТ ШИМОН КУБО
                    АДИ-АШЕР ВАРСАНО
                    АДИ-ХАИМ АЛБЕРТ КОЕН
                    АДИНА УЗИЕЛ ДОРИ
                    АДИНА ШМУЕЛ ШАСТЕЛ
                    АДИР АВРАМ АЛВАС
                    АДИР ГАВРИЕЛ ВАНУНУ
                    АДИТ НОРМА ДЖИН ДИТА ДАНИЕЛ
                    АДМИР МЕМИШАЙ
                    АДМИР МУЧА
                    АДМИРИМ ОСМАНАЙ
                    АДМИТ ДАВИД АНАФИ
                    АДНАН АМЕТИ
                    АДРИАН АПОСТОЛОВ
                    АДРИАН БАША
                    АДРИАН МУРГУ
                    АДРИАН ТОЛА
                    АДРИАН СЕРГЕЕВ БЕРБЕК
                    АДРИАНА АЛАЧЕВА
                    АДРИАНА МИСЯ
                    АДРИАНА ЧЕВДАР
                    АДРИАНА АНТОНОВА БИЪР
                    АДРИАНА ЛУИЗА ГАНЧЕВ
                    АДРИЯНА АНДОНОВА
                    АДРИЯНА НИКОЛОВА
                    АЗА ГРИГОРИЕВНА ТУКАН
                    АЗБИ ДАУТИ
                    АЗБИЕ САДИКУ
                    АЗЕМ БАЙРАМИ
                    АИДА АБДУШИ
                    АИДА ТОЛА
                    АЙДЪН ГАФАР ДЕМИРЧИ
                    АЙЕЛЕТ АВРАМ САСОН
                    АЙЛЕТ ГЕРШОН
                    АЙРАДИН ВЕЯПИ
                    АЙТЕН ВЛАЧАЙ
                    АКУЛИНА ЖЕЛЯПОВА
                    АКУЛИНА КАРА
                    АКУЛИНА КОРОЛЕВА
                    АКУЛИНА МАСЛЕННИКОВА
                    АКУЛИНА АФАНАСЕВА ДОБРИНСКА
                    АКУЛИНА ИВАНОВНА БОТЕЗАТУ
                    АКУЛИНА ИЛИНИЧНА ТУРКУЛЕЦ
                    АКУЛИНА МИХАЙЛОВНА ЧЕРНЕВА
                    АКУЛИНА ПЕТРОВА КАЗАКОВА
                    АЛА ГАВРИЛЕНКО
                    АЛА ЛИВАДАРИ
                    АЛБАН АБДИАЙ
                    АЛБАН МУСТАФАЙ
                    АЛБАН СУЛА
                    АЛБЕНА МИЛКОВА ПОПОВА
                    АЛБЕРТ ГРЮКШИ
                    АЛБЕРТ КАПСАМУН
                    АЛБЕРТ ТАМИЗИ
                    АЛБЕРТ ТРОЯ
                    АЛБЕРТ АРОН ЛЕВИ
                    АЛБЕРТА ГУЛИКОВСКА
                    АЛБЕРТО ХОСЕ МИГЕЛ АВДАЛОВ ЕЛИАС
                    АЛБИ АЛИМЕХМЕТИ
                    АЛБИНА ДАВИДОГЛУ
                    АЛБИНА ИДЖИЛОВА
                    АЛБИНА НЕШЕВА
                    АЛБИНА ВАСИЛЕВНА МУНТЯН
                    АЛБИНА ВАСИЛИЕВНА ДИМОВА
                    АЛБИНА ВЛАДИМЕРОВНА НИКОЛАЕВА
                    АЛБИНА ГЕОРГИЕВНА ГРОСУ
                    АЛБИНА НИКОЛАЕВНА КОЛЕВА
                    АЛВИНА КУРУЧ
                    АЛДО ДЕХАРИ
                    АЛДО ТАРЕ
                    АЛЕВТИНА ВАСИЛИЕВА
                    АЛЕВТИНА ТРИФОНОВНА БАБОГЛО
                    АЛЕКСА ГЕОРГИЕСКИ
                    АЛЕКСАНДАР АВРАМОВ
                    АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДАРСКИ

--------------------------------------
                    Източник: http://sofia.bg/pressecentre/novini/.../01Sredets.txt
                    --------------------------------------

Казах! Ще ви спра процесите и благодаря на всички, които помагат! После младите ще градят нагоре.

Поклон към тях!

Ся номерът е как да издържа още малко без да пукна докато успея да завърша нещата и няма да трепя никой - даже и днешните ви некадърници - хаха

Но от такива списъци - пари за пенсии и здраве не очаквайте, щот' вече ги няма - тъпаците ви ги изпукаха и изпиха и то напред.

Чиърс!
                    Last edited by marandi; 31.08.2013, 04:19.

Коментар

• Не е от приетото,Наивник.
                      Явно не съм ясен.
                      Пишеш за твоите желания.А техните?Или няма значение,щот са досадни и безпомощни.

Всеки си е башка луд,казваше единият ми дядо

И така..

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                        Стига бре,ти ме разби..НеприятноИ те са искали да бъдат на танци,когато си ревял с цяло гърло

ДА на купона,ДА на грижата за родителите!

Ае стига,кажи нещо за близкото бъдеще на единната валута у ФОРЕКСО
                        Дреме ми за форексо Само гледам.
                        Не на заробването с грижи за родителите при друга алтернатива, само защото така е прието!!!!

Коментар

Ще ти отговоря,брат.
                          Над нас са треперели и плакали,когато сме боледували.
                          Можем да изпием по ракия със стария баща,да погалим старата майка по белите
                          коси,да наемем човек за пазаруване,ако сме прекалено заети и така..
                          При нужда от лекар-най-доброто.
                          При смяна на памперси-както на теб са ти сменяли пелени..

Старческият дом е като седмична детска..Чувал съм,че е тегаво и тъжно.Дори и в
                          лъскавите.
                          Както и да е,личен избор...
                          Майка ми е била медицинска сестра навремето в такава детска градина седмична. Водят ги понеделник и си ги прибират в петък вечер. Цяла седмица, денонощно грижи за много деца, голяма отговорност. Че даже се беше разболяла заради треперене за толкова много деца.

Коментар

• Стига бре,ти ме разби..НеприятноИ те са искали да бъдат на танци,когато си ревял с цяло гърло

ДА на купона,ДА на грижата за родителите!

Ае стига,кажи нещо за близкото бъдеще на единната валута у ФОРЕКСО

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Това, което описваш, ми се струва, че е отстраняване на гранулом и ретроградно запълване на каналите т.е. те трябва вече да са пролекувани и е възможно само за определени зъби. Мисля, че за молар не се практикува, но пък някъде може и да са дръпнали с технологиите.
                              Зъба е 6-ти долу вляво, ако трябва да бъдем точни. Имах стара пломба там, на много години. Един ден ме заболя, ходих на зъболекарка една, много некадърна. Много хора после разбрах се оплакват от нея. Та като ме заболя, ходих при нея. Тя уж извади нерва, запълва канали... Сложи нова пломба и уж готово. Но след дни или седмици(не си спомням вече точно) ме заболя отново. Направих си снимка и отдох при друг зъболекар. То се виждаше на снимката, че има гранулом, едно като топче около 3-4 мм. После ми го показаха след операцията и наживо. Та тоя другия зъболекар ме прати във факултета по стоматология да търся една доцентка, написа ми име и телефон. Та отива там, и тя ми каза: Има два варианта - 1. вадим зъба, вадим и гранулома и готово, ама няма да имаш зъб. И 2-ри ваирант режем венеца, вадим гранулома, зашиваме.... ама ще търпиш 2 часа зора. Избирай....
                              Та така, избрах втория вариант. Прати ме в един друг кабинет преди това и с някакъв ток нещо правиха някакво изследване дали е жив другия нерв на тоя зъб ли... на съседния до него ли... не си спомням, но нещо беше близо друг нерв някакъв. Та беше уж добре и пристъпиха към действие. Какво човъркаха толкова 2 часа незнам, но ме озориха като разкекерчен шебек в устата.

Коментар

Наивник,

Емоцията,предполагам,не е в лъскавото.
                                Тя е в липсата на отгледаните деца и собствения дом.

Спирам.
                                Защо да липсваш бе човек? И в момента също им липсваш!!! Далеч си, обаждаш се през 5-6 дни. Виждате се веднъж месечно.... Какво се променя, когато остареят много???
                                Не е ли по неприятно да си при тях, а мислено да си навсякъде другаде???

Коментар

Working...
                                X