IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Вал, къв е тоя 3D куб?
    http://arhitektura.bg/blog/?p=3924

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Това го рабрах от предния ти пост. Мисълта ми е: дали позицията, от която тръгват се регламентира по някакъв начин.
      Може и да звучи глупаво, но дали има някакво значени - левичар/десничар и от коя страна е противникът?
      Не знам, струва ми се, че теоретично би трябвало да бъде несъществено и разиграно на чоп.
      Щото за всеки от двамата плъзга по една външна и по една вътрешна писта на завоите; правите участъци са си прави, там нема разлика.
      Прочее, двама руснаци има, докато гледах - и двамата започнаха от вътрешната и, съответно, загубиха.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Вал, къв е тоя 3D куб?
        Ешер.

Коментар

• Вал, къв е тоя 3D куб?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            Почват в началото на едната права, набират скорост, влизат в първия завой, излизат от него към втората права, на нея си сменят пистите, за да е равноценно (щото на крива външният сегмент е по-дълъг), излизат на последната права и свършват в края на тази права.

Това, което видях във всички от случаите, е, че почналият от външната писта на втория завой се изстрелва като ракета, та на другия остава само да гледа отзади на 5 метра некъде в началото на последната права.
            Направи ми впечатление това изстрелване още от първото гледане, та затова и до последното гледах с внимание и фактът е, че никой, започнал от вътрешната писта, не спечели, докато гледах. 20-25 пъти едно след друго.

После си тръгнах от това кръчме и кацнах в друго, където пък видях за първи път женски хокей на лед.
            Това го рабрах от предния ти пост. Мисълта ми е: дали позицията, от която тръгват се регламентира по някакъв начин.
            Може и да звучи глупаво, но дали има някакво значени - левичар/десничар и от коя страна е противникът?

Коментар

• Почват в началото на едната права, набират скорост, влизат в първия завой, излизат от него към втората права, на нея си сменят пистите, за да е равноценно (щото на крива външният сегмент е по-дълъг), излизат на последната права и свършват в края на тази права.

Това, което видях във всички от случаите, е, че почналият от външната писта на втория завой се изстрелва като ракета, та на другия остава само да гледа отзади на 5 метра некъде в началото на последната права.
              Направи ми впечатление това изстрелване още от първото гледане, та затова и до последното гледах с внимание и фактът е, че никой, започнал от вътрешната писта, не спечели, докато гледах. 20-25 пъти едно след друго.

После си тръгнах от това кръчме и кацнах в друго, където пък видях за първи път женски хокей на лед.
              Свободен във виелицата.

Коментар

• А как се определя стартовата позиция?

Коментар

• Одевека гледах в ено кръчме Олимпиадата и показваха тама кънки спринт.

Е, тама, дето двама тръгват и се набират, след това прават завой, на следващата права си сменят пистите - този от вътрешната отива във външната, а този от външната - във вътрешната. И на кръг и половина свършват

И ги гледах, докато си пия, некаде 40-50 минути. През това време видох около 20 състезания.
                  Във всеко от тех спечели този, който започваше във външния кръг. Нема ни един от обратното да спечели.

Нещо тава нещо не е наред.
                  Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                    С "Максим"-а де, нали?
                    Без Максима е само една проста каруца !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Тачанката е политически ИНСТРУМЕНТ !!!
                      С "Максим"-а де, нали?
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Да ти е жив и здрав синът, Наивник!

Коментар

• Тачанката е политически ИНСТРУМЕНТ !!!
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Добрутро!!! Какво слънце се е опънало Направих една почетна обиколка на центъра по изгрев. Много красиво ми се стори Синковецът има рожден ден, а аз заминавам следобед в командировка
                            Успешен ден на всички!!!
                            Да ти е жив и зрав сина! И да го научиш сам да лови възможности.

Коментар

• Добро утро tnm
                              Добро утро на почти всички
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Русото, чети ме фнимателно, щот няма да се повтарям!

Може ли аз да работя, а Мечо да ми се размотава вече не знам си колко месеца айляк!? Това е черна несправедливост
                                Ма, ти ся ли чак разбра, че Мичокът е безработник да'е ...

П.П. Когату мизерията влезе през фрузероцъ - добрите обноски отлитат през фратата.

от Русото

( белким ме цитира 1 ден и той да го плющя ), а не само разни измисляци - хихи
                                Last edited by marandi; 10.02.2014, 12:35.

Коментар

Working...
                                X