IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Цял ден разпръсквам очарование по разни инстанции и институции...
    Не мога да се добера да компютъра и да драсна някой ред
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
      Добро утро МАМУН
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Добрутро! Едно спокойствие цари тук. Едно им е шведско баси.... Не знам за кво мислят тези хора

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Фиетнам ??

Мислиш, че си се отървал ли? - хъ-хъ-хъ .... - и бутилка бром.
            ----------------------------------------------------------------------------------------------

Taking Heed - More Than You

http://www.youtube.com/watch?v=KJUe9WByLj8
            ----------------------------------------------------------------------------------------------

Т'ва са ви са 17 годишни хлапета, чийто талант държавата ще пречупи още преди да стигнат 20 години, а те пеят текст за смърт - как се виждате през 16 годишните в момента.

В БГ-стан е така - 20 лазарника са много за таланти - хъ-хъ-хъ ...

Чупят ви кат' съчки да'е ...( още на 20-сет ).

П.П. Някой ден ме подсетете да се посмея - защо не можете да извадите "само" една двИздъ в цял свят - без значение в коя сфера.

Ще се похиля искрено - и защо всичко в БГ-стан трябва да сецне на 20-сет, когато децата ви пеят за смърт?

Голям смях си е темата ... ( да убиеш Присмехулник ли беше ) - още на 20-сет ...
            ----------------------------------------------------------------

Не карайте хлапетата в БГ на 17 год. да пеят за смърт - ще ви плющя да'е .. - щот' ме ядосвате
            Last edited by marandi; 11.02.2014, 07:14.

Коментар

• Ся има проект нещо и за 2-3 страници, дет' ми трябват само - чета като идиот - от Мир Музики - Марк Зильберерквит ( некво руско издание, което даже не помня защо са ми го подарили като награда през 1988 г - някой го е домързяло да драсне 2 реда по обложката ).

До филми за М-теорията, Мулти-универсалната вселена и прочие - понеже в книгата по някое време, ще иде реч и за струнната теория. От цели 2 страници.

П.П. Та, 2-3 страници за БГ Фолклора, които ще има - искам да вдяна ко ста'а? После ще си го четете. Трябва ми синтез на всичко и да го обобщя в 2 страници да'е ...

Ама, дали съм подладял .. яко.- хихи

П.П.П. Демек Русото е много педантично да'е ...

И само бат' Серго и бат' Космо умеят да ме разсмиват да'е ... - а, БГ е пълна пародия.

Пример: Смуут криминал - пародията
              Last edited by marandi; 11.02.2014, 04:39.

Коментар

• Серго,

къде си, бря - пезевенк с пезевенк - че ми писна да се правя на Майкъл Джексън да'е ...
                -----------------------------

Alien Ant Farm - Smooth Criminal

http://vbox7.com/play:64499f15
                -----------------------------

Тия БГ-станците толкоз бавно мислят, че нон-стоп ги купуват и продават - и пак не могат да го разберат - вече 25 години "преход".

Пиши ти - че поне да не се ядосвам да'е .. - хъ-хъ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Тачанката е политически ИНСТРУМЕНТ !!!
                  Мичок,

ти си кофти в някои сфери, ма шъ ти подскажа.

Навремето кат' се съдих с Общинката, на първа инстанция го "загубих" делото - демек Районен съд, че после трябваше да одим на Окръжен.

Съдийката тук е една секси бамбина, с която само дет' не сме се плющяли някога в едни други години. И чак на адвокатката ми й направи впечатление и вика за първи път виждам някой да пише 32 страници решение на Съда по толкова елементарен казус.

И аз само се ухилих и й викам - звъннали са й по телефона на девойката от Общинката и затова е длъжна да ме изклати. Давай следваща инстанция. После на Окръжен всичко си дойде на мястото и ги чаках за ВКС ( щот' чуждите пари на 'орицата нямаш идея колко лесно се харчат от разни чиновничета, като кметове, общински съвет и т.н. ).

П.П. Защо ти го казвам това. К'ва тачанка да шепти, кат' Съдът ти се назначава, бря. Някой ден ( не ти го пожелавам ) - ще видиш, че трябва да си доста лудичко да скочиш срещу цялата ви смешна система в БГ и да я тръшнеш с нейните правила.

Естествено, че вече за Русото всички врати към администрацията са хлопнати - те не обичат някой да ги осъди и направи на 2 стинки. Нито партиите ви, нито политиците ви, щот' ми се изредиха 4 правителства да им гледам фростотията.

Те, така ....( и мен ме боли ханша ).
                  Last edited by marandi; 11.02.2014, 00:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Уникално! Не съм го знаел до сега, но бих сравнил ефектът от изкуството му с този от пиесите на Шекспир или пък от симфониите на Бетовен. С други думи - поредният човек успял да пресъздаде по един невероятен начин своите мисли, идеи и виждания. Благодаря ти за новото изживяване, и лека нощ и на теб!
                    Last edited by kev; 11.02.2014, 07:29.

Коментар

• Лека Ви нощ!

King Crimson - Moonchild (short version)

Ludwig Mies van der Rohe FAMOUS ARCHITECT

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        Гледах много правилно, Кев.
                        От първия път нещо почувствах и до края гледах сериозно.
                        Да кажеш, че нещо не съм видял правилно - добре...
                        Но в последните 5-6 пъти само поглеждах кой е на външната писта и си казвах - тоя печели! И така си и беше, заедно с останалите гледани.

Ако имаше некой до мене да се фащаме на бас, щеше да се гръмне от яд
                        Точно! Особено 'ко го беше подкарал от 5-тата гонка примерно

Иначе женския хокей не е като женския волейбол, гаранция!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          (ако си ги следил правилно де)
                          Гледах много правилно, Кев.
                          От първия път нещо почувствах и до края гледах сериозно.
                          Да кажеш, че нещо не съм видял правилно - добре...
                          Но в последните 5-6 пъти само поглеждах кой е на външната писта и си казвах - тоя печели! И така си и беше, заедно с останалите гледани.

Ако имаше некой до мене да се фащаме на бас, щеше да се гръмне от яд
                          Свободен във виелицата.
                          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Не знам, струва ми се, че теоретично би трябвало да бъде несъществено и разиграно на чоп.
                            Щото за всеки от двамата плъзга по една външна и по една вътрешна писта на завоите; правите участъци са си прави, там нема разлика.
                            Прочее, двама руснаци има, докато гледах - и двамата започнаха от вътрешната и, съответно, загубиха.
                            Да, но не е все едно дали се отклоняваш наляво или надясно (в посока или обратно на центростремителните сили).

Коментар

Не знам, струва ми се, че теоретично би трябвало да бъде несъществено и разиграно на чоп.
                              Щото за всеки от двамата плъзга по една външна и по една вътрешна писта на завоите; правите участъци са си прави, там нема разлика.
                              Прочее, двама руснаци има, докато гледах - и двамата започнаха от вътрешната и, съответно, загубиха.
                              Не знам, замисли ме Извадката от 20-25 поредни е доста голяма за да говорим за случайност. Знам за кой спорт говориш, макар че тая Олимпиада не съм го гледал. Едно от логичните обяснения според мен е, че отвън, т.е. първоначално с по-голяма траектория, се поставят по-добрите състезатели, които впоследствие наваксват и накрая побеждават. И все пак, толкова поредни старта и без никакво отклонение (ако си ги следил правилно де) си е доста странно. Все пак, според мен ако това са квалификации, т.е. по-силен срещу по-слаб в зависимост от представянето през последните години, е донякъде логично. Виж като останат най-добрите 16 примерно, тогава може и да се променят нещата. Пак казвам, не знам, само разсъждавам
                              Last edited by kev; 10.02.2014, 21:20.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...QcyW-qTUg#t=90

https://www.youtube.com/watch?v=s3bRl5fx8Eo
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X