Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТова го рабрах от предния ти пост. Мисълта ми е: дали позицията, от която тръгват се регламентира по някакъв начин.
Може и да звучи глупаво, но дали има някакво значени - левичар/десничар и от коя страна е противникът?
Щото за всеки от двамата плъзга по една външна и по една вътрешна писта на завоите; правите участъци са си прави, там нема разлика.
Прочее, двама руснаци има, докато гледах - и двамата започнаха от вътрешната и, съответно, загубиха.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеПочват в началото на едната права, набират скорост, влизат в първия завой, излизат от него към втората права, на нея си сменят пистите, за да е равноценно (щото на крива външният сегмент е по-дълъг), излизат на последната права и свършват в края на тази права.
Това, което видях във всички от случаите, е, че почналият от външната писта на втория завой се изстрелва като ракета, та на другия остава само да гледа отзади на 5 метра некъде в началото на последната права.
Направи ми впечатление това изстрелване още от първото гледане, та затова и до последното гледах с внимание и фактът е, че никой, започнал от вътрешната писта, не спечели, докато гледах. 20-25 пъти едно след друго.
После си тръгнах от това кръчме и кацнах в друго, където пък видях за първи път женски хокей на лед.Това го рабрах от предния ти пост. Мисълта ми е: дали позицията, от която тръгват се регламентира по някакъв начин.
Може и да звучи глупаво, но дали има някакво значени - левичар/десничар и от коя страна е противникът?
Коментар
-
Почват в началото на едната права, набират скорост, влизат в първия завой, излизат от него към втората права, на нея си сменят пистите, за да е равноценно (щото на крива външният сегмент е по-дълъг), излизат на последната права и свършват в края на тази права.
Това, което видях във всички от случаите, е, че почналият от външната писта на втория завой се изстрелва като ракета, та на другия остава само да гледа отзади на 5 метра некъде в началото на последната права.
Направи ми впечатление това изстрелване още от първото гледане, та затова и до последното гледах с внимание и фактът е, че никой, започнал от вътрешната писта, не спечели, докато гледах. 20-25 пъти едно след друго.
После си тръгнах от това кръчме и кацнах в друго, където пък видях за първи път женски хокей на лед.Свободен във виелицата.
Коментар
-
Одевека гледах в ено кръчме Олимпиадата и показваха тама кънки спринт.
Е, тама, дето двама тръгват и се набират, след това прават завой, на следващата права си сменят пистите - този от вътрешната отива във външната, а този от външната - във вътрешната. И на кръг и половина свършват
И ги гледах, докато си пия, некаде 40-50 минути. През това време видох около 20 състезания.
Във всеко от тех спечели този, който започваше във външния кръг. Нема ни един от обратното да спечели.
Нещо тава нещо не е наред.Свободен във виелицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеС "Максим"-а де, нали?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТачанката е политически ИНСТРУМЕНТ !!!Свободен във виелицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро!!! Какво слънце се е опъналоНаправих една почетна обиколка на центъра по изгрев. Много красиво ми се стори
Синковецът има рожден ден, а аз заминавам следобед в командировка
Успешен ден на всички!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРусото, чети ме фнимателно, щот няма да се повтарям!
Може ли аз да работя, а Мечо да ми се размотава вече не знам си колко месеца айляк!? Това е черна несправедливост
П.П. Когату мизерията влезе през фрузероцъ - добрите обноски отлитат през фратата.
от Русото
( белким ме цитира 1 ден и той да го плющя ), а не само разни измисляци - хихиLast edited by marandi; 10.02.2014, 12:35.
Коментар
Коментар