Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Сутрешната разходка ми се стори доста прохладна ... Още не мога да осъзная, че споменът за лятото е само спомен. А всичко около мен говори точно за това - грациозният танц на падащите листа, тежкото тупване на лъскавите кестени по земята, искрящата слана по все още зелената трева ...
Хубав ден на младежите и девойките!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Сутрешната разходка ми се стори доста прохладна ... Още не мога да осъзная, че споменът за лятото е само спомен. А всичко около мен говори точно за това - грациозният танц на падащите листа, тежкото тупване на лъскавите кестени по земята, искрящата слана по все още зелената трева ...
Хубав ден на младежите и девойките!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
[QUOTE=kev;1059515845]Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
Когато знаеш с кого комуникираш или чии мнения четеш не са важни самите думи или начинът по който са написани, важен е смисълът който те носят! И аз в случая не те нападам или критикувам, просто си мисля че не си вникнал в смисъла, а си задълбал в самите изрази. Иначе винаги съм асоциирал ника ти с нещо добро и позитивно, и наистина те уважавам като човек чиито мнения съм чел във форума с удоволствие!
Но виж сега, аз когато имам вземане - даване с некого(дали е за милиони, дали е за семейството, дали е за прост ремонт в къщи) и насреща ми е някой който видимо не говори грамотно... какво да правя...
За мен някой да пише шт вместо щ без видимо да се разбирра защо го прави е...
И аз чета интересните ти коментари по спортната тема...
Да не говорим, че арсените ми харесват...
Коментар
-
[QUOTE=luboil;1059515828]Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕй грамотнико, QUOTE]
Не те ли е срам? Ти Българин ли си или не?
Никой не говори за клавиатурните грешки, които правим всички?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАми на мен не ми харесва такова грубо погазване на елементарни граматически правила.
А, да, заради такива като теб, дето толерират небългарското "щото не го разбираме другояче" държавата е на такова дередже.
Съжалявам, че съм толкова остър, но да ми отправят критики, че не одобрявам очевидното неграмотно писане...Съжалявам те.
Така ми харесва и не смятам, че проявявам неуважение към граматиката на българския език. Тонът на заведението го изискваПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЛюбойл, със сигурност не е от неграмотност. Не се впрягай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАми на мен не ми харесва такова грубо погазване на елементарни граматически правила.
А, да, заради такива като теб, дето толерират небългарското "щото не го разбираме другояче" държавата е на такова дередже.
Съжалявам, че съм толкова остър, но да ми отправят критики, че не одобрявам очевидното неграмотно писане...Съжалявам те.
Коментар
-
Лека нощ и на наште, и на ваште!
http://www.youtube.com/watch?v=kQba371yI14
http://www.youtube.com/watch?v=34jyUzJzlNs
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМалко на самурайски меч заприлича.....
на мечка мед вадиш,
на чичо, леля/стринка вадиш
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕй грамотнико, не можа ли да прозреш че "нашта" може би е съкратено от "нашата", а "вашта" от "вашата", само дето липсват апострофите, ама те според мен логично биха се подразбрали влагайки малко повече усет и въображениеНищо лично, ама много задълба в тая граматика, и то визирайки човек доказал се многократно като такъв с богата обща култура и познания
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСъжалявам, ама с тагива груби грешки - не,
Ако трябва да мисля дали е неграмотен или се шегуша - определено неграмотен.
За всичко друго си има емотиконки...или главни букви...Нищо лично, ама много задълба в тая граматика, и то визирайки човек доказал се многократно като такъв с богата обща култура и познания
Коментар
Коментар