IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За субективистите съм сигурна, че съществуват, ама са някъде по Тибетските възвишения, и също съм сигурна , че дори и те няма да посмеят да отрекат обективизма и да го нарекат презрян.
    А няма да го отрекат, защото то е все едно да се отрекат от въздуха, който дишат, от слънцето. С една дума да се отрекат от себе си.
    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
      Дойде ми друго нещо на ум, и което е на път да го осъзная, и то е, че страшно лесно е да се правят анализи и критики на другите хора, трудното идвало когато настъпи момента да се самоанализираме и самокритикуваме.
      Бе, субективизЪмът е ясен - всичко е цветя и рози с нови секси пози.

П.П. ОбективизЪмът казва друго?

Въпрос: Можеш ли Мечка да готвиш?

Отговор - Не мога?

Втори върпрос - Как ще изхраниш 'орицата с "революция" като ти самият не можеш да нахраниш себе си, а някой трябва да те храни нон-стоп?

Отговор: Муууу-ууууу .....

П.П. Търтей се вика на т'ва и се бие с мухобиялката - изискано с движение от китка и го размазваш. Точка!

Демек, някой трябва да го храни постоянно, щот' то ма'а кат' разпрано баклава и шербет. Левски номер 2 - дет' обикалял къщите да го хранят - ма, правел "революция" и той.

Ми, кажи си смотан съм и не мо'а готвя и ще нахраня, бря - да'е циркаджиите да'е ...
      ---------------------

План Б: Ми ... наготви си, бре да те плющя? Ко е дошъл да ме клинчи за манджа? Не'ам и аз в момента - ко имам ще го нахраня, ама нямам.
      Last edited by marandi; 05.12.2013, 13:27.

Коментар

• Дойде ми друго нещо на ум, и което е на път да го осъзная, и то е, че страшно лесно е да се правят анализи и критики на другите хора, трудното идвало когато настъпи момента да се самоанализираме и самокритикуваме.

Коментар

• Миа11,

понеже съм фрост погромист.

Питам простичко:

1. Може ли Мечка да ти вдига "революция" - като тя не може да готви.
          2. Ако не може да готви и да обучи САМО още 2-ма после и те да обучат още 2-ма след себе си - за к'ва "революция" говорим в момента, че не мо'а се сетя?

П.П. Тоя чака някой да му готви .... - хохоо

Да си готви сам, бря - па и има кръчми, има частни готвачи и т.н.
          -------------------------------------------------------

На такива смешни педали ( политически ) съм се нагледал - белийв ми.

Дано отплава скоро, че ми наду главата с простотиите си!

Виждал съм наглост, ама тоя чупи тъпомера отвсякъде - хихи

Коментар

• Бррррр, да си събера мислите, че ми са се разпилели като вещите в стаята на тинейджърка.
            Да започна от там, от където образно казано може да завърши един живот, както е казал Кардинал дьо Ришельо: "Дайте ми само шест реда написани от ръката на най-честния човек, и ще намеря повод да изпратя автора на бесилото."
            Не знам защо се сетих точно за това, може би правя някаква асоциация, но както и да е. Друго, което исках да кажа(напиша де)- за обидите и страха. Когато един човек не иска да отвърне на обидата със същата, това не винаги означава, че го е хванало страх. Просто не е приел "подаръка"- и така си остава в подаряващият.
            -------------------------
            ВМанков, не очаквах да се предадеш така бързо, като се съгласи така набързо с Мечо. Не знам каква асоциация направи с матрицата, защото бебчетата още с раждането и с първата ваксина попадат в нея. По- скоро си мисля, че мога да поотдалеча досега с матрицата с помощта на разни осъзнати копнежи.

И други мисли ми се въртяха из главата, но ги пуснах да излетят, за да не стане много сладникаво.

Добър и слънчев да е както денят ви, така и настроението.

Коментар

• Добро утро , банда

Коментар

• Да сте усмихнати

Добро утро на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Ето ви малко древногръцки мислители
                  Тая снимка ще я покажа на един мой познат грък, който ми твърди, че у гръцко нямало скитащи кучета. Били прибрани по приюти и хората се грижели за тях.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Ето ви малко древногръцки мислители
                    Добро утро tnm
                    Добро утро Extra Range

МАМУН докато помъдрява и си жювее животя !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Ето ви малко древногръцки мислители
                      Attached Files

Коментар

• Добрутро! Кво сланце е по гърцойско.... Страхотен ден се очертава

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Студено, замръзнало, хлъзгаво ... Днес без малко да си измеря височината като дължина. На всичкото отгоре бях и с ръце в джобове
                          Приятен четвъртък на пишещите у темата!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                            ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕЕЕН
                            Добро утро на цялата глутница!

И да ти се връща по 3 пожеланието ( за добро утро и за успешен ден ).

П.П. Между другото си от малкото хора, които умеят да поздравят със стил и без да делят някого на никого и да плюят после помежду си.

Предполагам си живял в чужбина, щот' .... родната смрад си е наш "патент" да'е... - и се вижда от Космоса, а не бяхте такива ( само до преди 40-100 години ).
                            ---------------------------------------------------------
                            И после чакат някой да ги "(о)прави" - ма, т'ва не е равно на (у)правител, а точно синоним за Оправяне - ( из тънкостите на БГ езика, дет' тез дет' тровят "средата" даже няма да стоплят к'во шпрехам в момента, щот' са толкоз грамотни и по БГ език

Демек от синоним - в момента направихте Оксиморон, ма как да'е ....
                            ---------------------------------------------------------------
                            Важното е на Парламенто да виси оня надпис - Съединението прави силата - само дет' аз нещо не мо'а го скифам в Обществото - скоро ще ходя на доктор да ме прегледа сляп ли съм

Как па, никой не успя да каже - Хей, харесвам те!!! - а, се напълни и тоя форум с травестити, дет' от сутрин като станат и се чудят ДНЕС кого и какво да мразят.

Поздравления от мен! ( за стила )
                            Last edited by marandi; 05.12.2013, 08:20.

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕЕЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Осъзнатите дефицити пораждат копнежи. Това- с четенето е и навик, и възпитание, и темперамент, и много други неща и най- важното- нито гарантира познание, нито обрича на безпросветност.

Така и не схващам, дали някои хора са вкарали в рамка дефицитите /си/, като са създали по тоя повод и "стройна" система за тяхната класификация и еднозначното им определяне...

Такава "стройна" система на "осъзнатост" на дефицити - е меко казано - подвеждаща, особено пък, ако някой се има за свръх-надарен в определени области... Дори, отивайки още по-натам, мога да кажа, че - самата самовлюбеност може да породи много повече дефицити, от която и да е осъзнатост на дефицити на някакви въображаеми "копнежи"...

...., а последното е по-скоро част от прийомите на ония стихоплетци, които - когато му дойде времето и поогладнеят - па - седнат и напишат 5-6 стиха от рода на ония японските - несвързани четиристишия и някой вземе, че им ги издаде в стихосбирка /зер - умни неща БИЛИ КАЗАЛИ.../..., а после - едни други - като почнат да се прехласват /ето според мен типичният пример за "породени копнежи", които нямат общо с истината за нещата от живота...

Все пак - нека всеки да гради живота си по начин, който му пасва..., със - или без "дефицити"...
                                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Working...
                                X