IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ако е за недостатъците на форума - да

Ако е по темата - ЗА БОГА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
    Има безплатни форуми, които може да си свалиш - ще спестиш доста време да откриваш "топлата" вода.

Но като те гледам ти не правиш форум, а опит за сайт. Пак има безплатни приложения, където може да си ги персонализираш като тамплиети ( цветове, дизайн и т.н. ).

П.П. За мен е безсмислено, това което правиш като го има безплатно и е доста поразвито от една камара програмисти досега.

Успех!

П.П. За по-уникален проект и дописване на разни приложения от програмисти ще ти трябва 4-5 цифри сума макс по преработка на стандартизирани модули.

Т'ва е накратко - но времето е ограничен ресурс - понякога е по-добре да си платиш, за да спестиш време.
    Last edited by marandi; 06.11.2013, 19:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Останаха десетина форумни празноглавци, "заслужили"инвеститури, заради които не си заслужава да се напъва.Например топ-идиота Стамболов има почти 30 000 поста от двата си ника,първият от които е с трицифрен номер като регистрация и копира името на известен американски инвеститор,вдигащ наздравици в кръчмата с долнопробното питие капитан Морган
      Не ти вярвам. Аргументирай се.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Пийнах 40гр и ми през "палеца", кой за какво се псува....и ме псува...
        Биков, едно ще ти кажа...Не мене ме правят на малоумен а тебе... Имам чувството, че като бик на корида, бълваш жупел и мяташ пясък...
        От злобата , която ти насаждат, забравяш какво е да си човек...Това за коритото в морето ставаше , но зна сушата не върви....Жалко.....

пп Когато изтърсеняци и платени педали ми пожелават злото и дървото , се чувствам доволен....Аз съм широко скроен и поемам лошотията като гръмоотвод за да я пратя в земята....

пп Бах маа му сряда е..В понеделник бях в колапс от нерешими проблеми...Днес всичко ми е наред и работата спи....Имам си портокалова фея...( що пък портокалова, не знам...)....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Мечка, интересува ли те моето мнение?
          Ако е за недостатъците на форума - да

Ако е по темата - ЗА БОГА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            ... Инвестора нехае....
            Останаха десетина форумни празноглавци, "заслужили"инвеститури, заради които не си заслужава да се напъва.Например топ-идиота Стамболов има почти 30 000 поста от двата си ника,първият от които е с трицифрен номер като регистрация и копира името на известен американски инвеститор,вдигащ наздравици в кръчмата с долнопробното питие капитан Морган
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Мечка, интересува ли те моето мнение?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Че той Чичо е от добрите комунисти бре А Викторнфс си продава домоуправителските далаверки и му дреме за поздрава ти, ама Инвестора нехае
                Ама ние тука не се бием. Само се псуваме. Обаче за наследниците на политбюро, каквото го казвам, го мисля.

Ако на някои им е кеф да ги правят на малоумни, на мен не ми е. Какво означава въпроса останаха ли комунисти. Ами те са на власт. Всеки ден са в телевизора. От как се помня е така.
                tnm

Коментар

Не, заради Викторнфс и Чичо и другите като тях.
                  Че той Чичо е от добрите комунисти бре А Викторнфс си продава домоуправителските далаверки и му дреме за поздрава ти, ама Инвестора нехае

п.п. Седим си и си се драпаме за глупости а на тиквуните политици им е през онази работа
                  Last edited by Наивник; 06.11.2013, 17:27.

Коментар

Ха-хааа, значи поздрава не важи за тях?

Ами за тях един по-здрав тогава...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Мечо Биков, защо поздрава е разделен?
                      Да не си подочул нещо червено за тнм?
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Мразя срядата
                        Извинявай , че се смея , ама толко готино и с чувство го каза ... Не се сдържах

Коментар

Добро утро tnm
                          Добро утро антикомунисти

Красиво написано
                          Мечо Биков, защо поздрава е разделен?
                          Да не си подочул нещо червено за тнм?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                            Средата на седмицата ли ?... Мрачното време ли ?... Ама бандата се скуми и изпокри
                            http://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI
                            Мразя срядата
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Средата на седмицата ли ?... Мрачното време ли ?... Ама бандата се скуми и изпокри
                              http://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI

Коментар

• Добро утро !
                                Тнм, красотата ще спаси света. Природната, душевната,визуалната.....
                                За съжаление не мога да поздравя всички....
                                Започнахме да се поздравяваме избирателно.....

Коментар

Working...
                                X