If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
По принцип съм профи в алкохола, но някой ден, за да слушам Висоцки - ще ми трябват поне 5 литра водка и 15 бири за 5 часа, за да го изтрая тоя чукундур за 5 мин. и после ще повърна ...
Както искаш го разбирай - пияница пеещ на пияници
П.П. Пардон Дисни-ленд ( "диседент" де ... ) - смигам
П.П.П. Хубавото е, че т'ва поколение на Мечки - комунисти-анархисти и на ФфМанкоФфци комусти ще измре до 10-20 години.
Тогава ще ви се появят лидерите и меринджейте ... - дотогава пукакнките и мача с промитата пасмина от Соц-а.
Да ми рекламираш политическа подлога като Висоцки е меко казано нелепо. Разработките на КГБ.
---------------------------------------------------------------------
Някой ден ще видиш, че имаш БГ песни като тази ( фримерну ) - фрофуснати от чалга-та на фрехудъ ........ ( ма, ти не си ги чувал даже, налЕ? )
---------------------------------------------------------------------
Тангра - Дон Кихот ( или Безсъние )
Пропадах някъде, но всичко беше истинско -
страха от удара, очакването, сблъсъка.
А после кацнах върху мислите
и тръгнах по света, нарамил кръста си.
Като медал върху ревера сив на времето
оглеждах от високо всички улици.
И виждах рицарите, стъпили във стремето
на своите мотори с малки блудници.
А Дон Кихот, прегърнал здраво чашата
във кръчмата спореше със неверници,
които го закачаха от масите,
че днес дори в музея няма мелници.
И тъй загубил в сетен дъх доверие
започнах да разпитвам плахо хората: къде започва пътят към надеждата
и свършва кръстопътят на умората?
Пропадах някъде, въртях се във доспехите
и се събудих гол от писъка на вятъра.
Моторен шум потъваше във ехото
със рокерите, тръгнали нанякъде.
П.П. Какъв е смисъла БГ автори да ти правят песни като ти пръв ще ги оплюеш - прехласнат по "цензурата" на Москва?
Имам много приятели музиканти, които си набиха шутовете от БГ и си правят секси кариера по белите страни.
П.П.П. Та, не карай Русото да ви създава музикантите в БГ, а се опитайте да си ги задържите - па, те си бълват нон-стоп. Само дет' селски мотики ( ентелектуалци кат' тИбя ги гонят с фростотията си ).
реших да видя до къде сте стигнали в дискусията.....
....лека нощ да ви пожелая.....
...а те се умълчали - чакат интересната развръзка за тая вечер...
дамммммм......, поизтрезняхме май....
Много е забавно...
На един тук - все другите са му криви – рев до Бога.
Пък и постоянно преиначава смисъла на казаното от тия, които не са му удобни...
Тоя, същият – почти на всички тук – им е под нивото...Просто няма необходимите компетенции... Не стига това, ами и като наш /мой/ представител пред властта се изживява...
Ясно сме го казвали: не искаме в тая страна да ни /ме/ представляват неудачници – това е закон!
Не искаме някой да ни сочи пътя от пиедестала, най-малко пък това да правят хора, които не са създали нищо на тоя свят: нито семейство, нито деца, нито поне един дом, имат съмнителни компетенции, които по-скоро подвеждат хората, които са сгрешили да се обърнат за услуга към тях...
... и – видите ли – същият той – имал бил бизнес с хора във форума..., та негодува – как може да му разваляме „бизнеса”..., само като му разберем езика – всички се скапваме да бързаме, за да ни отвори точно такъв очите...
Та, ако някой е искал да води дебат с тоя същият, то той, тя, то.... – са искали да е на равни начала, което обаче не се получаваааааа – не може да стане, защото....
Ами – то е ясно: защото има една негова поклонничка между модераторите /ни/, милата.../не казвам лошо за нея..., пък и „акциите” на подопечния си вдига.../... най-после нещо хубаво да регистрираме около тоя..., ама той се прави на умрЕла буболечка...
Тя, де: именно – след неговите истерични псувни в края на „дебата”, именно тя – изтрива мнението на „опонента” на своя корифей, а истерията на нейният любимец – си остава тук...
Та, кой нормално мислещ тук би водил дискусии с някого, ако знае, че накрая ще бъде изтрит и си е съвсем безпредметно да се води дебат по някаква тема с тоя човек?......, а това - по-наблюдателните - вероятно са регистрирали нееднократно...
Да де, когато някой си има достатъчно познания, тогава би могъл да се включва в сериозни дебати, защото – много хора тук го превъзхождат, тоя заядливец на дребно, който нищо съществено не казва, но бил искал да ни /ме/ представлява...
Няма да стане! Човек, който само е чувал, че съществуват деца – не може да ме учи да възпитавам децата си. Тоя, същият – когато отгледа трите си деца, когато те получат висшето си образование и магистратури, когато ги ожени – тогава може да дойде и да ми говори за демографски проблеми на нацията...
Няма да стане! Не искам абсолютен неудачник да ме учи как да живея, още повече – да ме представлявал пред управляващите ..., неудачникът му с неудачник...
Толкова /за сега/.
Моля, обърнете внимание на отговора на същият: няма да каже нищо по същество, но отново ще излее куп злост...
Накрая – моето мнение ще бъде изтрито, а неговите „нежни” думички към мен – ще си останат...
Така – към модераторите: ако искате дискусии по същество, моля, дайте равни права за диалог на страните – в противен случай ще си останете тук със злобата на отделни единици, на които целта им е да правят авторекламата си и то – на какво? На съмнителни компетенции и арогантност.
Бъдете здрави, разтоварих малко проблеми за тая вечер......, лека и успешен нов ден!
Коментар