IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Ти вземаш рушвети ли бре?
    С отвращение

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Твя нящо (Руски стандарт) ми го изсипаха литрово като рушвет! Много мразя да ми дават рушвети, особено познати, но преглътнах, даже проверих цената. Литровото си струваше преди време, не като сега. Някакъв инстинкт на колко те оценят някои хора, просто грешка.....гадост направо.. Дано поне съм помогнал.....успокоявам душата си неуспешно.

Ти вземаш рушвети ли бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Споко,

Мечката и Зарколина ( анбет ) - ще го изгонят бат' Серго за норматив - те са най-хумните и така .... - умници на хумниците са и нагоре.

П.П. Затова освиниха Асен, па оня с женския ник ( Зарколина ) пише до инвестор да се оплаква от мен, че мъж с женски ник - според мен бил педалчик.

Той не мислел, че е педал - мей би траверса да'е - хич не им следя модните тенденции да'е ...

П.П. Ха, наздраве - 1 приятел мина днес и метна 1 литър Руски стандарт - и ме базика - т'ва не се изпива на 1 път, нали знаеш - хихи
        Твя нящо (Руски стандарт) ми го изсипаха литрово като рушвет! Много мразя да ми дават рушвети, особено познати, но преглътнах, даже проверих цената. Литровото си струваше преди време, не като сега. Някакъв инстинкт на колко те оценят някои хора, просто грешка.....гадост направо.. Дано поне съм помогнал.....успокоявам душата си неуспешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          ГолЕм си! Неам думи сложни за теб...
          Споко,

Мечката и Зарколина ( анбет ) - ще го изгонят бат' Серго за норматив - те са най-хумните и така .... - умници на хумниците са и нагоре.

П.П. Затова освиниха Асен, па оня с женския ник ( Зарколина ) пише до инвестор да се оплаква от мен, че мъж бил мъж, ама с женски ник - и съм изразил съмнение, че според мИня бил педалчик.

Той не мислел, че е педал - мей би траверса да'е - хич не им следя модните тенденции да'е ...

П.П. Ха, наздраве - 1 приятел мина днес и метна 1 литър Руски стандарт - и ме базика - т'ва не се изпива на 1 път, нали знаеш - хихи
          Last edited by marandi; 02.01.2014, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            Кво ти самочувствие бе, батка?

Аз казвам своята истина, добра, лоша ли, правилна ли, не ли.

Все пак съм на доста години (мога вече да видя и края ("финала" за Вал)) и съм минал отдавна набързо през кефа "аз съм".

Тук казах "елате с мен".

Който ще.

Не, не казвам, че непременно съм прав.

Но за себе си съм прав.
            тука усещам,че работата е дебела,и не ми се влиза в полемика,живей както намериш за добре ,стига да не пречиш на другите!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              Както кожата те държи да не се разпаднеш /биля варени свински крачета/, така и самотата сбира накуп сичкото познание, дето си изчегъртал от живота.
              ГолЕм си! Неам думи сложни за теб...

Коментар

Ще пиша аз!
                А когиш ще живея?

Вий щото ма ядосахте преди време и аз зех трима чирака на право от улицата.
                Щото ми беше скучно.
                Те пък да земат да останат и ся ми правят гъзобрък ката ден.
                И най интересното е, че немат никво намерение да ме зарязват. Тука са и през съботите и неделите. От сабахлем, често до къмто десет. За коледа саде два дни, за новата - три.
                /На 30-ти по икиндия, ми подават три ката изгладени муци раб. туалети и кажуват: "Шефе, няма да ни има три дни, е ти да не ходиш мръсен."/

Е, те това ми бе най-доброто пожелание за сите нови близу шейсе години.
                Действай, действай.
                Ти си ги избрал, ле че ин ги покажи тава-онава

Айде лека ви нощ, хора.

Тука една грузинска приспивна, взета от прабългарите, когато са минали от там (питайте грузинците, ще подтвърдят)
                https://www.youtube.com/watch?v=m0H9mhlVFkI
                Last edited by vmаnkov; 02.01.2014, 21:33.
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Ще пиша аз!
                  А когиш ще живея?

Вий щото ма ядосахте преди време и аз зех трима чирака направо от улицата, щото после ми беше скучно.
                  Те пък да земат да останат и ся ми правят гъзобрък ката ден.
                  И най интересното е, че немат никво намерение да ме зарязват. Тука са и през съботите и неделите. От сабахлем, често до къмто десет. За коледа саде два дни, за новата - три.
                  /На 30-ти по икиндия, ми подават три ката изгладени муци раб. туалети и кажуват: "Шефе, няма да ни има три дни, е ти да не ходиш мръсен."/

Е, те това ми бе най-доброто пожелание за сите нови близу шейсе години.
                  Last edited by sergo; 02.01.2014, 21:27.

Коментар

Както кожата те държи да не се разпаднеш /биля варени свински крачета/, така и самотата сбира накуп сичкото познание, дето си изчегъртал от живота.
                    Ах, ах, ах!
                    Фалим и - фалим!

Е те тава е изказване!

Миси!

ПП - Серго, земи да напишеш нещо, моля те. Пробвай, понеже ги казваш нещата по-живо от мен, например.
                    Пък аз ще те преведа на руски и английски добре
                    Last edited by vmаnkov; 02.01.2014, 20:59.
                    Свободен във виелицата.

Коментар

• До-о-обро утро-о-о, тайфата!

Досъги съм ви чел писаниците от последния месяц.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        Са...

Много "хора" ми свалят настроението ей така, само като ги гледам.

Ти лично ми сваляш настроението, понеже още не си строга към себе си и към другите, макар и да имаш възможността.

Не е оплакване; това е мой отговор на твой въпрос.

Е защо да бъда строга към себе си? То, аз ако не се щадя, няма кой друг да го стори,

Иначе си прав, че имам потенциал за Голямо Зло.

Коментар

• Да, Серго, забравих да те включа в моя списък на хората по-доле - просто напоследък по-редко идваш тук, но си те знам

ЧНГ, Виетна-а-аммм!
                          Свободен във виелицата.

Коментар

• Както кожата те държи да не се разпаднеш /биля варени свински крачета/, така и самотата сбира накуп сичкото познание, дето си изчегъртал от живота.

Коментар

Бре Манчо,
                              Що ти трябва да свикваш!
                              Що ти трябва да се примиряваш!
                              Самотата е просто задължителна част от познанието.

Не мое хем душата в рая.......
                              Тъй, тъй
                              Свободен във виелицата.

Коментар

• Са, Вал...

Много "хора" ми свалят настроението ей така, само като ги гледам.

Ти лично ми сваляш настроението, понеже още не си строга към себе си и към другите, макар и да имаш възможността.

Не е оплакване; това е мой отговор на твой въпрос.
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X