If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Твя нящо (Руски стандарт) ми го изсипаха литрово като рушвет! Много мразя да ми дават рушвети, особено познати, но преглътнах, даже проверих цената. Литровото си струваше преди време, не като сега. Някакъв инстинкт на колко те оценят някои хора, просто грешка.....гадост направо.. Дано поне съм помогнал.....успокоявам душата си неуспешно.
Мечката и Зарколина ( анбет ) - ще го изгонят бат' Серго за норматив - те са най-хумните и така .... - умници на хумниците са и нагоре.
П.П. Затова освиниха Асен, па оня с женския ник ( Зарколина ) пише до инвестор да се оплаква от мен, че мъж с женски ник - според мен бил педалчик.
Той не мислел, че е педал - мей би траверса да'е - хич не им следя модните тенденции да'е ...
П.П. Ха, наздраве - 1 приятел мина днес и метна 1 литър Руски стандарт - и ме базика - т'ва не се изпива на 1 път, нали знаеш - хихи
Твя нящо (Руски стандарт) ми го изсипаха литрово като рушвет! Много мразя да ми дават рушвети, особено познати, но преглътнах, даже проверих цената. Литровото си струваше преди време, не като сега. Някакъв инстинкт на колко те оценят някои хора, просто грешка.....гадост направо.. Дано поне съм помогнал.....успокоявам душата си неуспешно.
Мечката и Зарколина ( анбет ) - ще го изгонят бат' Серго за норматив - те са най-хумните и така .... - умници на хумниците са и нагоре.
П.П. Затова освиниха Асен, па оня с женския ник ( Зарколина ) пише до инвестор да се оплаква от мен, че мъж бил мъж, ама с женски ник - и съм изразил съмнение, че според мИня бил педалчик.
Той не мислел, че е педал - мей би траверса да'е - хич не им следя модните тенденции да'е ...
П.П. Ха, наздраве - 1 приятел мина днес и метна 1 литър Руски стандарт - и ме базика - т'ва не се изпива на 1 път, нали знаеш - хихи
Вий щото ма ядосахте преди време и аз зех трима чирака на право от улицата.
Щото ми беше скучно.
Те пък да земат да останат и ся ми правят гъзобрък ката ден.
И най интересното е, че немат никво намерение да ме зарязват. Тука са и през съботите и неделите. От сабахлем, често до къмто десет. За коледа саде два дни, за новата - три.
/На 30-ти по икиндия, ми подават три ката изгладени муци раб. туалети и кажуват: "Шефе, няма да ни има три дни, е ти да не ходиш мръсен."/
Е, те това ми бе най-доброто пожелание за сите нови близу шейсе години.
Действай, действай.
Ти си ги избрал, ле че ин ги покажи тава-онава
Вий щото ма ядосахте преди време и аз зех трима чирака направо от улицата, щото после ми беше скучно.
Те пък да земат да останат и ся ми правят гъзобрък ката ден.
И най интересното е, че немат никво намерение да ме зарязват. Тука са и през съботите и неделите. От сабахлем, често до къмто десет. За коледа саде два дни, за новата - три.
/На 30-ти по икиндия, ми подават три ката изгладени муци раб. туалети и кажуват: "Шефе, няма да ни има три дни, е ти да не ходиш мръсен."/
Е, те това ми бе най-доброто пожелание за сите нови близу шейсе години.
Коментар