IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ко ръгате в таз жега бре,не пий ми се...

скоро направих едно пиене,ама от ония дето на 2-3 години веднъж. ..,направо се .а р.х,рядко имам бели петна,може би 4-5 пъти в целия ми живот,сега ше почивам до коледните банкети поне
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Мезите ли? Мезите ли? Кака става за мезе. Особено на четвъртата плочка.... на Вонеща локва. Или гьол беше. А аз се пържа и внимавам се не обезводняване с небезалкохолни. Добре че и ний се вземаме на мезе, та да не забиваме в курортно пияндурстване. Наздраве за мезенето... с околните, та чак до съседите!

Коментар

• Между простащината и елегантното чувство за хумор има един Балкан разлика.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не знам що, ама този ти израз ме върна години назад. Имах един делови партньор, с който все не можехме да смелим брашното. В моменти на тежки преговори, кагото редовно го изкарвах от нерви, редовно ме изпращаше на магистрала Тракия или на четвъртата плочка на паркинга за ТИР-ве на Вонеща вода.
          Човекът си беше типичен простак по рождение, но с рядко запазен еснафски дух по отношение на сметките и сделките.
          Наздраве!
          ЪЪЪЪЪ..

Досега се мислих за нетипичен простак с точни сметки...

пп Убаво е да се видя какво представлявам в очите на слепите....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ко да праиш...
            Мойта таратайка на мисълта не е пригодена за твойта скоростна магистрала.....

Назадраве !
            Не знам що, ама този ти израз ме върна години назад. Имах един делови партньор, с който все не можехме да смелим брашното. В моменти на тежки преговори, кагото редовно го изкарвах от нерви, редовно ме изпращаше на магистрала Тракия или на четвъртата плочка на паркинга за ТИР-ве на Вонеща вода.
            Човекът си беше типичен простак по рождение, но с рядко запазен еснафски дух по отношение на сметките и сделките.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Добро утро !

По мрежата са пуснали съобщения за опасна акароподобна гигантска щипалка, която тормозела млади ( към 50+ ) дами по морето....

Наздраве за неочакваните опасности, дето шават по пясъците и плитчините на морето !

Коментар

Така си е. Седем години размяна на виртуални "комплименти" не са достатъчни да хванеш червената нишка на мислите ми.
                Наздраве!
                Ко да праиш...
                Мойта таратайка на мисълта не е пригодена за твойта скоростна магистрала.....

Назадраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Страда родата от що? Че се правиш на контузена и не изпълняваш домакински задължения. А преди изпълняваше ли ги? Наздраве за последователността!

Днес има повод за почерпка.
                  Не, но от време на време ме гризеше съвестта.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

...... и се търкалях, търкалях, дорде стигна в равното.....

Кът ти знам мисловната дейност ( звучи много претенциозно...), мога да предположа, че си се търколила умишлено....
                    Ден страдание, после цял живот лежанка и оправдание......Ръката може да се вдигне само до позиция за показване какво трябва да се свърши....

Наздраве !

пп Виенето на свят се придобива и от силен удар по ухото...Камъните се разбъркват, кога изтече течността между тях....
                    Човеко търпял, търпял...па накрая ....
                    Така си е. Седем години размяна на виртуални "комплименти" не са достатъчни да хванеш червената нишка на мислите ми.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Тцъ, бре!!! Виенето на свят заболяване. Повредата беше от заплес - катурнах се по един наклон и аз като Безимен и контузих рамото. Подир туй страдах 6 месеца, а родата продължава и досега да страда
                      Наздраве!
                      Страда родата от що? Че се правиш на контузена и не изпълняваш домакински задължения. А преди изпълняваше ли ги? Наздраве за последователността!

Днес има повод за почерпка.

Коментар

Кът ти знам мисловната дейност ( звучи много претенциозно...), мога да предположа, че си се търколила умишлено....
                        Ден страдание, после цял живот лежанка и оправдание......Ръката може да се вдигне само до позиция за показване какво трябва да се свърши....

Наздраве !

пп Виенето на свят се придобива и от силен удар по ухото...Камъните се разбъркват, кога изтече течността между тях....
                        Ка гледам, още не е стигнала в равното. Май няма и да стигне.

Коментар

Тцъ, бре!!! Виенето на свят заболяване. Повредата беше от заплес - катурнах се по един наклон .....
                          Наздраве!

Наздраве !

Last edited by 4i40; 28.08.2018, 19:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да е леко, не е леко, ама дано не е преждевременно и окончателно. Чудих се защо не летиш на метлата? Нещо свят ти се вие, а?
                            Тцъ, бре!!! Виенето на свят заболяване. Повредата беше от заплес - катурнах се по един наклон и аз като Безимен и контузих рамото. Подир туй страдах 6 месеца, а родата продължава и досега да страда
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Хммммм,,,, и замириса на море....

Коментар

Какво намекваш, те тука, те!? Мигар, мечтите на радио Ереван не фключват хубавици?
                                Наздраве!
                                Хм, рубенсова? Има да взема. По към Модилиани отива. Не мое го разбереш като е било хърбаво, откъде се е така позакръглило.

Коментар

Working...
                                X