IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Какво намекваш, те тука, те!? Мигар, мечтите на радио Ереван не фключват хубавици?
    Наздраве!
    Напротифф.....
    Твоята изящна рубенсова убост е пословична и непоффторима...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да е леко, не е леко, ама дано не е преждевременно и окончателно. Чудих се защо не летиш на метлата? Нещо свят ти се вие, а?
      Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ти вървиш, но радио Ереван мечтае за теб.....

Наздраве !
      Какво намекваш, те тука, те!? Мигар, мечтите на радио Ереван не фключват хубавици?
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Загадъчно синкав цвят са ми косите.
        Наздраве!

П.П. Преди време споделих, ама дали у Кръчмата или в Поколението на 30 +, че е единствената снимка, на която не съм с чаша в ръка е една ренгенова, че нали бях се леко повредила преди години.
        Да е леко, не е леко, ама дано не е преждевременно и окончателно. Чудих се защо не летиш на метлата? Нещо свят ти се вие, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Държа да отбележа, че отново използваш произволни внушения. Казах, че съм се търкалял по склон, но никога не съм твърдял, че това ми е харесало.

Особено силно поставих акцента върху това, че се търкалят ПРЕДИМНО 45 килограмовите..., но на теб това някак ти е убягнало... )) Много избирателно тълкуваш думите ми! Въпреки това, мисля, че не си пристрастен...
          Дано не се претърколи работата ми как ти си се отъркалял.

Коментар

Тук сме на далавера: няма нито една от "трескащите", нали?

От друга страна - всеки е свободен да си избира лелята..., за дамите - чичото... /как някои тук овреме са се сетили да окупират най-важните домейни..., т.е. - никове!/...
            На снимката по-долу изглеждаш зацапотено изрусена или пък тъмноорехова ка коняк от зелени орехчета. И замаяна от него. Ще се възползва някой, ама кой ли ще е? Бедничкият!

Коментар

Вземете се почерпете. Потегли ми една работа, дано се претъркаля успешно.

Държа да отбележа, че отново използваш произволни внушения. Казах, че съм се търкалял по склон, но никога не съм твърдял, че това ми е харесало.

Особено силно поставих акцента върху това, че се търкалят ПРЕДИМНО 45 килограмовите..., но на теб това някак ти е убягнало... )) Много избирателно тълкуваш думите ми! Въпреки това, мисля, че не си пристрастен...

Коментар

Да, да, ей сега те пусна на всеослушание като по-височка и като среднячка на ръст, но все с чаша в ръка.А как си мацотиш косите, не мож се разбра.
                Загадъчно синкав цвят са ми косите.
                Наздраве!

П.П. Преди време споделих, ама дали у Кръчмата или в Поколението на 30 +, че е единствената снимка, на която не съм с чаша в ръка е една ренгенова, че нали бях се леко повредила преди години.
                Мечо

Коментар

Лелите се делят на две - кротки и благи в малцинство или пък фучащи, та дори трескащи в подавляващо мнозинство. Да не им падаш на последните.

Тук сме на далавера: няма нито една от "трескащите", нали?

От друга страна - всеки е свободен да си избира лелята..., за дамите - чичото... /как някои тук овреме са се сетили да окупират най-важните домейни..., т.е. - никове!/...

Коментар

Арахната периодически ми краде снимки от профила във фейса и ги публикува на всевиждане. Изглежда, само ти не си ги засичал.
                    Наздраве!
                    Да, да, ей сега те пуснах на всеослушание като по-височка и като среднячка на ръст, но все с чаша в ръка.А как си мацотиш косите, не мож се разбра.
                    Last edited by Trakatrak; 27.08.2018, 18:09.

Коментар

• Вземете се почерпете. Потегли ми една работа, дано се претъркаля успешно.

Коментар

Това е разговор между мъже, каквато мисля, че ти, самата - нямаш претенциите да бъдеш, или...?

Все пак, ако приемем, че желанията на една жена са една от привилегиите за всеки мъж - мога и по кратко, ето новият ми отговор:

"..."
                        Аз съм жена от всякъде, та дрънкам. Но, пусто ..., нали съм си любознателна по природа, пък ти много завъртяно ги пишеш изложенията си ...
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Е как да ти види човек убавинята кат облиташ с метлата. Даже се и римува.
                          Арахната периодически ми краде снимки от профила във фейса и ги публикува на всевиждане. Изглежда, само ти не си ги засичал.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Това "леля" - бих го нарекъл - СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА! Мнооого произволно-симптоматично почнахте да използвате подобен акцент върху едно от сериозните звена в роднинската верига! Що така? Да не би причината за това да са наслояваните неясни остатъци в мислене в детството - по отношение на някоя стринка, чинка или леля?

Малко по-строгото ръкополагане в областта на задните полукълба - естествена реакция на някоя пакост в "невинната" млада възраст - изобщо НЕ Е причина, за да съдим така строго и да фиксираме обобщаващо мнение по отношение на стринки, лели, вуйни и т.н... /те пА - край нямат - и зорко бдят над развитието на племенниците си..., но не за друго, а "хора да ги направят"!!!/ Какви пА толкО пакости в младата възраст? Е - наистина това не са пакости, например: да седнеш в нощвите, където е омесено тестото за хлябовете, които ще се пекат в пещта..., да събориш кошницата с над 200 яйца, преди боядисването им за Велик ден..., да сипеш ракия в забърканата в коритото храна на пуйчетата..., да теглиш един шут на петела, който скача срещу теб, вследствие на което той почва да "бере душа", след което трябва да му теглят ножа...

Та, каквито и действия да предприема една леля - в отговор на разни произволни приумици на племеника - това винаги е било за негово добро! Не че племенникът е разбирал, че някой се грижи за неговото добруване, след което е продължавал - с още по-голяма воля на мисълта и фантазията - да създава проблемите, които са го ориентирали в позицията на приемащ съвети /особено по меките части/...

.................................................. ......................

Другият аспект в поредицата от мисли - също буди въпросителни... Ти, например - като мъж - може да си представяш, че при определени действия - причиняваш на една дама болка и тормоз. Дали Тя приема нещата така, както ти би ги приел - ето това е /силно..., може би - дори - остро/ дискусионен въпрос...
                            Лелите се делят на две - кротки и благи в малцинство или пък фучащи, та дори трескащи в подавляващо мнозинство. Да не им падаш на последните.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ти вървиш, но радио Ереван мечтае за теб.....

Наздраве !

Предвид някои от САМОопределенията по отношение на собствените им габарити /кръшна снага/ - на наши колеги, може би ще предизвикаш негодувание с това действие "Ти вървиш..."

Кое е правилното - не мога да кажа: летиш, хвърчиш, тичаш, вървиш, търкаляш се....

Трудно ми е да обобщавам.

п.п. За да не предизвикам отново въпросителни, бих дал пример със себе си: когато бях на половината на сегашните си килограми, т.е. - 45 - доста сериозно съм се търкалял по един, над 70 градусов наклон...

Коментар

Ще ли те много затрудня, ако та замоля в по-кратце да си изложиш помислите.
                                Съвсем се замотах в текста.
                                Наздраве!

Това е разговор между мъже, каквато мисля, че ти, самата - нямаш претенциите да бъдеш, или...?

Все пак, ако приемем, че желанията на една жена са една от привилегиите за всеки мъж - мога и по кратко, ето новият ми отговор:

"..."

Коментар

Working...
                                X