Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, и ти добави още един лазарник в биографията. Да си жив и здрав!
Наздраве, Съкровище!
Половин век..... and counting...
ЧерпЪ цялата Кръчма...знаете с каквоLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТо верно че сме у времето на великия пост, ама поне по 1 наздраве за хобитателите, че темата изчезнала.....
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Китко росна, почерпили родата по случай празника?
Наздраве, Мръни!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестита Цветница, Вход Господен!
Ч
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Откак стана горд Директор на водопад, все към чипи - чипи, къпи-къпи те влече.
Ама с таз гарафа най-много кунките да си приплакнеш. Добре не поиска ибрик, че щеше да ме хвърлиш в смущение.
Наздраве Мрън-мръни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Таа па въртичовка тамън да почерпи и се препъна и зина да държи реч, за да замаже гафа. Насмогни си на масрафа и напълни една гарафа с водичка, що, като немате друго, барем вода ви се намира. И габърки. Наздраве, Дръни-дрън!
Ама с таз гарафа най-много кунките да си приплакнеш. Добре не поиска ибрик, че щеше да ме хвърлиш в смущение.
Наздраве Мрън-мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кара гелме, недей да скромничиш и да хвърляш абисински пясък в очите.
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ще ти пишем три минус. Не си следил родословието на клиентите на кръчмата и техните хвалби за него. По майчина линия идвам от с. Габрово, Ксантийско. Баба ми и дедо ми там са родени, но са бегали като малки през 1913 г. Забележи, новият ти кмет и той с такава рода. Затова така пестелив, изопнат, спънат в разходите и с големи очаквания за приходите. Се едно ти описах нашата кака Стиснатата Тянка, де още се офлянква да почерпи за 8 март. Наздраве!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Мажи си изнежените гърди с противовъзпалителни кремчета ( фелоран и сие...)
Ейй, трети братчед, откъде ти е корена бре ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеБлижи си крема и започвай сама. Аз съм малце болнав и покашлювам, за да ти намекна, че дори кога те черпа с крем с ром, а не с обратното, ме заболява сърцето. Нали и аз донейде съм габровец. Ама от Беломорието.
Ейй, трети братчед, откъде ти е корена бре ?
Коментар
Коментар