IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

nachev , сега видях ситният шрифт. И да кажа не си прав! Грую готин, ама чак пък толко, та да получава персонални пожелания?! Едва ли Ние останалите също искаме - едни вълшебства, други създания ... И ние сме 'ора! Да!

Те! Да видиш как се прави!

https://m.youtube.com/watch?v=1c9d3TyKCjc
    Стореното, сторено!
    Късно е за оправдания, ами да викна по едно късно:
    If Drinkin' Don't Kill Me

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добро утро, тайфата!
      Честит ви Игнажден! Да сте живи и здрави и днес читав човек да ви влезе в къщата.

Наздраве!

П.П. Аз отивам да взривя на Арахната ремонтираната кочинка. Да го видя, смей ли да не отвори на такъв личен полазник кат мен и да си изпорти цялата 2019 година.
      Къде си? До десет часа дебнех с чесън и маша, да те обезвредя и захвърля на боклука, но ти си се скатала. Затова пък първа си полазила Кръчмата. Малейййййййййй, големо стискане ни чака догодина! Чак Грую ще престане да вади вискита, а Чичи с 1х30 ще черпи трима наведнъж..... с родата им........... и съседите. Наздраве за широката база от кандидати за почерпка!

Коментар

nachev , сега видях ситният шрифт. И да кажа не си прав! Грую готин, ама чак пък толко, та да получава персонални пожелания?! Едва ли Ние останалите също искаме - едни вълшебства, други създания ... И ние сме 'ора! Да!

Мда, добре че е слаб заклинател наш Начко, що изключването ни извън кръга на питомниците на полските феи и самодиви, ще ни направи диви, но не и млади. А пък ний си искаме да сме млади и диви, овъргалващи се из росата с разни русокоси фея и тъмнооки самодиви. Наздраве за вълшебните измерения и техните създания!

Коментар

Звездите и на мен ми говорят И мога да кажа в телеграфен стил, кой какво го чака . Понеже, всички се втурнали да глезят Грую ( що ли) и аз почвам с него. Неква далавера има сигурно. Грую, да сипеш!
          ​​​​​​
          Та, водолеи, чака ви година пълна с такава любов, дето дори вашата фантазия е бедна да си представи !
          Телци (мнозинство са) Купони с много приятели , да се полеят ремонтите от всякакво естество, на предходната година !
          Раци, ще се случи чудо и ще забравите (за известно време или за цял живот - не се вижда ясно) стъпките на тангото. Ще получите това което пожелаете! Може би в повече, ама едва ли ще е повод за оплакване
          Овни ( слабост са ми) , ще се завихрят едни самодивски танци около вас и ще ви понесат в мечтани дебри и ще забравите точилки и всякакви уреди с двойно приложение от подобен род!
          Скорпиони (и те май са мнозинство), вместо отрова, се очертава да пръскате чар и усмивки, заразявайки околните! Това ще ви се отплати, пълнейки душата и торбата!
          Везни, при вас е сложно ... За да ви е наред всичко с кариерата, здравето и семейните дела, трябва да спрете с колебанието и да посещавате по - често питейни заведения от рода на Кръчмата! А не заведения тип - Каменоломни !

Не са ми известни други зверове и хора, посещаващи Кръчмата и може би звездите, за това не ми говорят за останалата менажерия от зодиака!
          Като цяло, за да сте успешни през Новата 2019, се препоръчва - много пиене, ядене ... тия три неща, подправени с две щипки усмивки, една едра, нарязана на кубчета доброжелателност, 3-4 чаши готини разговори на маса , под маса ( въобще, както дойде) и много Наздраве и Сефер!

От известно време готвя и много се вживявам Който не схваща или не му се отдава , винаги може да ползва помощ от приятел по чашка! Разрешено е!

Аре, готина вечер и наздраве на всички!
          Тцъ, вече полях ремонтите, догодина ще поливам липсата на ремонти. Поне до пролет, че после може пак. Кака повече познава, що ме прокълна да се мъча при смяна на дръжки за врати и прозорци, та неколко ми се запънаха. Добре че и в моя казан има парещи течности и наизвадих оттам гръцки "Дунав", с който разбих фамилията боята. Борбата бе наситена с проклетисване на габроски баячки. Наздраве за разбивачите!

Коментар

• Оп, Леля, ти замести Алена и Люмиер, при това доста по-квалитетно и в пъти по-хващащо дикиш! Еваларка ти бичим, ша знайш
            И не знам как позна, това сигурно доказва някакви пророчески дарби, но тъкмо се връщам от една далавера, а утре чакам и още постъпления. Слагам почерпка
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Преци, слънце! Напиши какво казват звездите за Новата 2019 година?
              Наздраве!

Звездите и на мен ми говорят И мога да кажа в телеграфен стил, кой какво го чака . Понеже, всички се втурнали да глезят Грую ( що ли) и аз почвам с него. Неква далавера има сигурно. Грую, да сипеш!
              ​​​​​​
              Та, водолеи, чака ви година пълна с такава любов, дето дори вашата фантазия е бедна да си представи !
              Телци (мнозинство са) Купони с много приятели , да се полеят ремонтите от всякакво естество, на предходната година !
              Раци, ще се случи чудо и ще забравите (за известно време или за цял живот - не се вижда ясно) стъпките на тангото. Ще получите това което пожелаете! Може би в повече, ама едва ли ще е повод за оплакване
              Овни ( слабост са ми) , ще се завихрят едни самодивски танци около вас и ще ви понесат в мечтани дебри и ще забравите точилки и всякакви уреди с двойно приложение от подобен род!
              Скорпиони (и те май са мнозинство), вместо отрова, се очертава да пръскате чар и усмивки, заразявайки околните! Това ще ви се отплати, пълнейки душата и торбата!
              Везни, при вас е сложно ... За да ви е наред всичко с кариерата, здравето и семейните дела, трябва да спрете с колебанието и да посещавате по - често питейни заведения от рода на Кръчмата! А не заведения тип - Каменоломни !

Не са ми известни други зверове и хора, посещаващи Кръчмата и може би звездите, за това не ми говорят за останалата менажерия от зодиака!
              Като цяло, за да сте успешни през Новата 2019, се препоръчва - много пиене, ядене ... тия три неща, подправени с две щипки усмивки, една едра, нарязана на кубчета доброжелателност, 3-4 чаши готини разговори на маса , под маса ( въобще, както дойде) и много Наздраве и Сефер!

От известно време готвя и много се вживявам Който не схваща или не му се отдава , винаги може да ползва помощ от приятел по чашка! Разрешено е!

Аре, готина вечер и наздраве на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                Честит празник!

Да ви налазят светлина и добро настроение!
                И вълшебни създания (за Грую).

Наздраве!

Precious Life
                Наздраве, Начев, и все така да караш до края
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                  Честит празник!

Наздраве!

Precious Life

Коментар

Наздраве!

П.П. Колето нещо съвсем ни остави на самотек. То бива ларж съдържател бива, ама както е речено, от бивол курбан не бива. Като цяло имаме нужда от обгрижване, а той все кисне в избата с Lelq. То не бяха инвентаризации, то не бяха ревизии ... Маниииии
                    Много се пие и трябва да се води сметката ! На къде вървим Представяш ли си баш за празниците , да останем без алкохол ?!

Коментар

• Честит празник!

Наздраве!

Precious Life

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Toва не го знаех, обаче звучи хубаво, а твоето ползване (пожелание) - още по-хубаво. Ега и амин, както казват ашлаците у наше село и да ти се връща тъпкано, както пък обича да казва моята жена
                        Наздраве!
                        Да, хубаво звучи. Всъщност малко съм се объркала - "любов да ти дават" е точния превод. Все тая, де.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Привет мили съдържатели на кръчмата)) Добре, че не посетих заведението рано сутринта, за да не се прецакаме, но да ни върви сега на хубаво)) Според поверието за деня, следва новата година да е добра. Всичко най- най- свежо и готино за именниците и производни имена дори като на св. Игнасий (Лойола) ))
                          Живи и здрави всички за празниците, а и още много след тях
                          Наздраве!

П.П. Колето нещо съвсем ни остави на самотек. То бива ларж съдържател бива, ама както е речено, от бивол курбан не бива. Като цяло имаме нужда от обгрижване, а той все кисне в избата с Lelq. То не бяха инвентаризации, то не бяха ревизии ... Маниииии
                          Мечо

Коментар

• Привет мили съдържатели на кръчмата)) Добре, че не посетих заведението рано сутринта, за да не се прецакаме, но да ни върви сега на хубаво)) Според поверието за деня, следва новата година да е добра. Всичко най- най- свежо и готино за именниците и производни имена дори като на св. Игнасий (Лойола) ))
                            Живи и здрави всички за празниците, а и още много след тях

Коментар

Не знам дали знаеш, но пожеланието "ашколсун" означава буквално "да ти дадат любов", а се използва в смисъл "да получиш любов".
                              Догодина да ти случват такива неща, Грую! Вкъщи, навън / да не чува твоята хубавица/- каквото Бог ти е отредил.
                              Наздраве!
                              Toва не го знаех, обаче звучи хубаво, а твоето ползване (пожелание) - още по-хубаво. Ега и амин, както казват ашлаците у наше село и да ти се връща тъпкано, както пък обича да казва моята жена
                              Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Ааааа, ашколсун и аферим, тнм - те такъв ползник си требе. Ама ако може към чайчето да има и ром, по-възможност кубински и поднесен от съответната особа - тя само по парфюм, аз само по ...пура
                                Наздраве!
                                Не знам дали знаеш, но пожеланието "ашколсун" означава буквално "да ти дадат любов", а се използва в смисъл "да получиш любов".
                                Догодина да ти случват такива неща, Грую! Вкъщи, навън / да не чува твоята хубавица/- каквото Бог ти е отредил.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X