IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Стария Бен харесва и кестеняви и чернокоси .......

А пък наша леля обича да налива ромЧЕто с финес... Нали си падаш по рома?

Ако - да - виж да направиш връзката, че нещо нямаше кой да я среща на Терминала /чичо се покрИ - никакъв не се обажда.../..., тъкмо ще уточните и цветовете на косите след Венеция, без - този казал, а онзи - рекъл! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      ..... Всичкото представител на физически по-силната част от човешкия род, де циркулира из Кръчмата примира по блондинки.
      Наздраве!
      Стария Бен харесва и кестеняви и чернокоси .......
      Life won't wait for you.

Коментар

Леко азиатско във формата на очите или телосложението?
        Наздраве!

Принципно и двете, но пък и те по принцип вървят ръка за ръка (двата критерия) Най-голямата ми и май несподелена любов беше нещо такова, така че може да ми е останало някаква фикция, знам ли? Пък и аз си падам повече по формите отзад, отколкото по тези отпред, макар че досега не съм бил с истинска азиатка, въпреки че съм бил в истинската Азия, но все с жената. Сега сме се наканили да ходим мъжка компания към Филипините, пък да видим какво ще стане и най-вече дали жената ще ме пусне - надеждата ми е един проятел да направи ергенско парти в тази посока Обаче на мен филипинките са ми малко по-смугли, отколкото са моите възприятия, но да не мрънкам и аз отсега за нероден Петко
        Наздраве!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

не е точно така, аз си падам по леко азиатски черти, а те вървят с черна коса. Но никога не отказвам и на хубаво славянско русо - ех, само жените им ставали на славяните, мъжете били пълна леш, та добре че били жените, та да им се позапази малко гена.
          Наздраве!
          Леко азиатско във формата на очите или телосложението?
          Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ама, Грую ..., много мразя да ровичкам из нета, а сега ти ме засили да чета за дамите с древната професия. Оказва се, че за да бъдат разпознаваеми, те носели жълти кърпи върху косите си.

Навремето, когато учех минералогия и петрография, професорът ни разказваше от време на време по някоя легенда или случка около минералите и техните цветове, станали част от палитрата на художниците.

Имаше един специфичен цвят синьо, наречен селестин, получен от лазурита. Използва се основно в рисунките с Дева Мария - по точно наметалото й.
            Аз знам само един Селестин Бабаяро
            С различните видове минерали и цветовете покрай тях се мъчих едно време, но ми дойде твърде сложно като за моята проста тиква, и се отказах. Обаче са много интересни тези неща и е хубаво да се знаят или поне да ти ги подсказват от съседния чин.
            Наздраве!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ъхъ, усещам нещо в стил Йода, но ти беше млада за него Светлото си е светло, то само може да се замърси, докато от черното бяло няма как да направиш, само можеш да се наклепеш, ако се заиграеш с него/нея
              Иначе онова за мосю Шафран, дето май бил унгарец е градска легенда, основата е в шафрана
              Ама, Грую ..., много мразя да ровичкам из нета, а сега ти ме засили да чета за дамите с древната професия. Оказва се, че за да бъдат разпознаваеми, те носели жълти кърпи върху косите си.

Навремето, когато учех минералогия и петрография, професорът ни разказваше от време на време по някоя легенда или случка около минералите и техните цветове, станали част от палитрата на художниците.

Имаше един специфичен цвят синьо, наречен селестин, получен от лазурита. Използва се основно в рисунките с Дева Мария - по точно наметалото й.
              Мечо

Коментар

Lelq, докато си във Венецията, вземи си барни косата във венецианско русо. Всичкото представител на физически по-силната част от човешкия род, де циркулира из Кръчмата примира по блондинки.
                Наздраве!
                Е има и по-важни атрибути.

https://youtu.be/44XYEeD1A1U

Коментар

Lelq, докато си във Венецията, вземи си барни косата във венецианско русо. Всичкото представител на физически по-силната част от човешкия род, де циркулира из Кръчмата примира по блондинки.
                  Наздраве!
                  не е точно така, аз си падам по леко азиатски черти, а те вървят с черна коса. Но никога не отказвам и на хубаво славянско русо - ех, само жените им ставали на славяните, мъжете били пълна леш, та добре че били жените, та да им се позапази малко гена.
                  Наздраве!

Коментар

УжасТ. Шафранът прилича на лилавия минзухар, а тичинките му имат червиникав отенък. Това,доколкото съм запозната е най-скъпата подправка в света - тичинките на растението.

В зависимост от използваното количество, оцветява в червено или златисто /шафраново/. Според легендата, Александър Велики дължи златистия цвят на косите си именно на отвара от тичинки на шафран, с която е измивал косата си.

П.П. Шафрантия, ако не ме лъже дългосрочната ми памет, произлиза от името на собственик на бардак у Голямо село. Така наричали момичетата от увеселителното заведение.

П.П.П. Светлото се свързва с чистотата, но според мен градивността и амбицията са част от тъмната страна на човешкия характер. Само ако опознаеш тази си част си в състояние да се движиш напред.
                    Наздраве!
                    Ъхъ, усещам нещо в стил Йода, но ти беше млада за него Светлото си е светло, то само може да се замърси, докато от черното бяло няма как да направиш, само можеш да се наклепеш, ако се заиграеш с него/нея
                    Иначе онова за мосю Шафран, дето май бил унгарец е градска легенда, основата е в шафрана

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      [ATTACH=CONFIG]n3461606[/ATTACH] Леля ви кацна, веднага Фортуна и се обади. Не разбрах къде са бусчетата, щото от някъде изникна един Бруно и си предложи услугите безплатно
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Русо гладно нема, тнм, та затова - не ти се налага да я храниш, даже може и тя да те храни
                        Иначе ти си го знаеш - рецесивен ген, а и светлото някакси е по-приемливо за окото и се свързва с чистота, за разлика от черното и тъмното. Пък и нали всички сме тръгнали от мадър африка, както се мъчат да ни набият в главите разни джендерасти и сороспии, та затова и търсим различното - в африка има само черно, та явно отвътре ни идва да търсим бялото и русото. Апропо, помня, че на град Дулово старото му име било Ак кадънлар, демек бели мадами.
                        П.С. Това за русите куртизанки не го знаех, трябва да го чекна, обаче помня, че шафрантия идва от шафран, а цветът му е жълтеникав, та най-вероятно си права
                        Наздраве!
                        УжасТ. Шафранът прилича на лилавия минзухар, а тичинките му имат червиникав отенък. Това,доколкото съм запозната е най-скъпата подправка в света - тичинките на растението.

В зависимост от използваното количество, оцветява в червено или златисто /шафраново/. Според легендата, Александър Велики дължи златистия цвят на косите си именно на отвара от тичинки на шафран, с която е измивал косата си.

П.П. Шафрантия, ако не ме лъже дългосрочната ми памет, произлиза от името на собственик на бардак у Голямо село. Така наричали момичетата от увеселителното заведение.

П.П.П. Светлото се свързва с чистотата, но според мен градивността и амбицията са част от тъмната страна на човешкия характер. Само ако опознаеш тази си част си в състояние да се движиш напред.
                        Наздраве!
                        Last edited by tnm; 22.04.2019, 17:09.
                        Мечо

Коментар

Кво сте луднали по това русо всите мъже, бре!?.
                          Наздраве!
                          Русо гладно нема, тнм, та затова - не ти се налага да я храниш, даже може и тя да те храни
                          Иначе ти си го знаеш - рецесивен ген, а и светлото някакси е по-приемливо за окото и се свързва с чистота, за разлика от черното и тъмното. Пък и нали всички сме тръгнали от мадър африка, както се мъчат да ни набият в главите разни джендерасти и сороспии, та затова и търсим различното - в африка има само черно, та явно отвътре ни идва да търсим бялото и русото. Апропо, помня, че на град Дулово старото му име било Ак кадънлар, демек бели мадами.
                          П.С. Това за русите куртизанки не го знаех, трябва да го чекна, обаче помня, че шафрантия идва от шафран, а цветът му е жълтеникав, та най-вероятно си права
                          Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                            [ATTACH=CONFIG]n3461606[/ATTACH] Леля ви кацна, веднага Фортуна и се обади. Не разбрах къде са бусчетата, щото от някъде изникна един Бруно и си предложи услугите безплатно

ТаА наистина ли не знае, че форумното прозвище на Чичо е "Бруно"..., или само се прави на интересна? ))

Коментар

• Click image for larger version

Name:	20190422_135528.jpg
Views:	1
Size:	2.5 КБ
ID:	3461606 Леля ви кацна, веднага Фортуна и се обади. Не разбрах къде са бусчетата, щото от някъде изникна един Бруно и си предложи услугите безплатно

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тръпна! И глей ми наречеш пари (много), жени (млади), напитки (стари). И после ми глей сеира.
                                Убаву! Обаче съм малко разсеяна и може да се получи лека обърквация. Например - съвсем да олекнеш откъм пари, жените да са на преклонна възраст, а питиетата да са още топли, току що излезли от казаня.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X