IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

На балкона никой се не качва, всички пипат момата по цицата и си бегат
    Иначе под леко азиатски имам предвид онази смесица на бяла раса и далечен изток тип Япония, Китай, Корея, Виетнам и Филипини - другото не ме кефи особено в Азия-та. Все пак имай изнавпредвид, че съм кръвна група АБ, сирече произходът ми е оттам, а и долната част на ушната мида също ми е сраснала към главата, което пак издава произход оттам, та явно затова ми е заложено да ги харесвам. ТНМ ще направи по-ясен и точен разбор.
    Наздраве!
    Много си сложен. Я се спри на едно - филипинка ли, веитнамка ли. Иначе ще предизвикаш регионални схватки за красното българче с азиатски черти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Чиче се не обажда щото май е с нея и гледа да не се разконспирира. Във Венецата къде ще му ходиш без ухажор. Или пък във Вероната. Нали некой трябва да кеси под балкончето. Не че нашто чиче може да се покачи по него и да прескочи перилата.

Е, то във Верона е такава тъпканица, че ЕЙце да Фърлиш - във въздуха си остава... )) В тоя смисъл - стъпваш върху нечии рамене - и още малко - си горе..., но и по стълбите да се качиш - пак става..., но пък леля - от балкона - ще обере влажните погледи на тълпата...

Интересно, нали отдолу бяха сложилЕ фигурата на Жулиета..., поизлъскана от докосване на... гърдите... ТиА чужденци са изумителни. Откъде знаят българските привички? ... ))

... на път към балкона, в тарапаната - няма как да остане жена неопипана - ама така: отгоре, до долу... ))..., особено пък и ако се опита да си напише името по изпълнените с шарении стени...

Легендата живее! Как го "спретнаха" тоя балкон? Съвсем други впечатления имах от един от филмите..., но не, че нещата на лентата са по-достоверни, де... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Не цвета на косата е важен, Съкровище, той се променя лесно. Цвета на душата е важен
        Съкровище, цветът на душата също се променя. В зависимост от настроението, помислите ... и желанията.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Не цвета на косата е важен, Съкровище, той се променя лесно. Цвета на душата е важен
          Te това е те - приказка, старий Бен. Наздраве да ти е с каквото ти е на душата

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Убаву! Обаче съм малко разсеяна и може да се получи лека обърквация. Например - съвсем да олекнеш откъм пари, жените да са на преклонна възраст, а питиетата да са още топли, току що излезли от казаня.
            Наздраве, Мрънкало!
            Ако объркваш рецептите и разместваш заклинанията, ще те пенсионирам. Така да знаеш! А по-добре да не знаеш, докато те отправя към некой вещерски старчески дом из блатата я на Беларус, я на Поланд. Там ще се слееш с блондинките що всички ще сте избелели. Наздраве, Дрънкауке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Чиче се не обажда щото май е с нея и гледа да не се разконспирира. Във Венецата къде ще му ходиш без ухажор. Или пък във Вероната. Нали некой трябва да кеси под балкончето. Не че нашто чиче може да се покачи по него и да прескочи перилата.
              На балкона никой се не качва, всички пипат момата по цицата и си бегат
              Иначе под леко азиатски имам предвид онази смесица на бяла раса и далечен изток тип Япония, Китай, Корея, Виетнам и Филипини - другото не ме кефи особено в Азия-та. Все пак имай изнавпредвид, че съм кръвна група АБ, сирече произходът ми е оттам, а и долната част на ушната мида също ми е сраснала към главата, което пак издава произход оттам, та явно затова ми е заложено да ги харесвам. ТНМ ще направи по-ясен и точен разбор.
              Наздраве!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

А пък наша леля обича да налива ромЧЕто с финес... Нали си падаш по рома?

Ако - да - виж да направиш връзката, че нещо нямаше кой да я среща на Терминала /чичо се покрИ - никакъв не се обажда.../..., тъкмо ще уточните и цветовете на косите след Венеция, без - този казал, а онзи - рекъл! ))

Коментар

Кажи й го! И й го натякни. Душата трябва да е дашна, а очите влажни и да не се прави на важна.

Коментар

Една точна приказка. Браво!

/не е заложено в женската природа да те разберат..., но са възможни изключения./

Коментар

не е точно така, аз си падам по леко азиатски черти, а те вървят с черна коса. Но никога не отказвам и на хубаво славянско русо - ех, само жените им ставали на славяните, мъжете били пълна леш, та добре че били жените, та да им се позапази малко гена.
                      Наздраве!
                      Леко азиатски черти като тамилки или като якутки? Почваш ни озадачаваш. Колко леко и колко далеко си готов да стигнеш с тез жени. Те така разни моряци оставали по тихоокенските острови пре канибалите заради некоя жена.

https://www.youtube.com/watch?v=_aaTFZVy01c
                      Last edited by Trakatrak; 22.04.2019, 21:19.

Коментар

Съкровище, радвам се, че си добавил и кестенявите в група на предпочитанията си.

Наздраве!
                        Life won't wait for you.

Коментар

Принципно и двете, но пък и те по принцип вървят ръка за ръка (двата критерия) Най-голямата ми и май несподелена любов беше нещо такова, така че може да ми е останало някаква фикция, знам ли? Пък и аз си падам повече по формите отзад, отколкото по тези отпред, макар че досега не съм бил с истинска азиатка, въпреки че съм бил в истинската Азия, но все с жената. Сега сме се наканили да ходим мъжка компания към Филипините, пък да видим какво ще стане и най-вече дали жената ще ме пусне - надеждата ми е един проятел да направи ергенско парти в тази посока Обаче на мен филипинките са ми малко по-смугли, отколкото са моите възприятия, но да не мрънкам и аз отсега за нероден Петко
                          Наздраве!
                          От познат съм чувала, че корейките били най-красиви и най-поддържани от тяхната раса. А и с най-бяла кожа. При тях козметиката била издигната до ранг на изкуство, а пластичните операции били като "здравей - здрасти"
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Стария Бен харесва и кестеняви и чернокоси .......
                            Съкровище, радвам се, че си добавил и кестенявите в група на предпочитанията си.

Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Все си си мислим че си забравила че по важна характеристика на минералите е твърдостта, 10 степенна скала а на Моос То жените таз работи требва повече да ви вълнуват отколкото палитрата.
                              Точно на мен не ми ги говори за скалата на Моос. Тази тема съм я бистрила в една друга тема ... за зелени, сини, червени и дори безцветни камъчета
                              Наздраве, сър Събев!

Мечо

Коментар

Ама, Грую ..., много мразя да ровичкам из нета, а сега ти ме засили да чета за дамите с древната професия. Оказва се, че за да бъдат разпознаваеми, те носели жълти кърпи върху косите си.

Навремето, когато учех минералогия и петрография, професорът ни разказваше от време на време по някоя легенда или случка около минералите и техните цветове, станали част от палитрата на художниците.

Имаше един специфичен цвят синьо, наречен селестин, получен от лазурита. Използва се основно в рисунките с Дева Мария - по точно наметалото й.
                                Все си си мислим че си забравила че по важна характеристика на минералите е твърдостта, 10 степенна скала а на Моос То жените таз работи требва повече да ви вълнуват отколкото палитрата.

Коментар

Working...
                                X