Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Моля, моля ...
У фейса членувах в група, в която се бяхме събрали ценители на джаза. Ама с единият от администраторите нещо не можахме да мелим брашното, та сега забелезах, че ме е низвергнал. Гадината е от Болярия и има твърде високо мнение за излъчването на аурата си.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеБлагодаря
У фейса членувах в група, в която се бяхме събрали ценители на джаза. Ама с единият от администраторите нещо не можахме да мелим брашното, та сега забелезах, че ме е низвергнал. Гадината е от Болярия и има твърде високо мнение за излъчването на аурата си.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ааааа, неее, на родна почва не си е заточение. Пък то такова ти се полага за толкоз черни и бели магии. Що рахат си развалила на хората.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНекой нема ли да пусне нещо весело, като за добро утро. Че аз нещо съм в креативна пауза...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ба, сложен, много съм си елементарен дажеА азиатски черти нямам - очите ми са зелени и не съм с техния фенотип. Иначе в Хонконг ми събраха очите едно време преди 4 години, но те там са много сериозна мешавица с пияни инглиш докери. Интересно ми е когато престана да си давам събраните пари за елуреди у дома (събирам по 1 и 2 лева в едни кутии, като напълня една кутия и ей ти ги 600 кинта, а събирам по около 4 на година) и ида в Япония, дали ще ми хареса? Макар че сега май съм се решил да ходя в Южния Пасифик, щото ми се пада диагонално точно от другата страна на земното кълбо.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
"Свенливо" отпускат ръка върху гръдта ѝ, защото те пък си нямат мартенички като назе...
Нали по 1 март се беше похвалила, че мъжете все си подлагат пръстите - вътре, в сутиена, за да не те боцнат, докато ти я закачат...
Мъжете тук не сме така свенливи: преди всичко се грижим, колежката да е доволна на празниците..., защото в къщи - какво удоволствие да търсят тия дами! Скуууука! Пък и мъжът до тях е изморен - де от работа, де пък от обгрижване на колежките...))
Да си допивам и аз биричката с едно наздраве на кръчмата!Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Що пък чак у Беларус!? Ако въпросът опира до блатата, то и хабитата придоби характеристиките на такъв.Много дъжд се изсипа тази година. Днес пак се прибрах свежо мокра.
А с блондинките няма как да се слея - с тази моя матова кожа, тъмни коси и тъмни очи, въобще не кънтя на избеляване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3461736[/ATTACH] Тази по дискретно я опипватУж я гушват и ръката леко се отпуска
Не знаех, че партизанското име на чичо е Бруно.
Наздраве, Кръчма !
"Свенливо" отпускат ръка върху гръдта ѝ, защото те пък си нямат мартенички като назе...
Нали по 1 март се беше похвалила, че мъжете все си подлагат пръстите - вътре, в сутиена, за да не те боцнат, докато ти я закачат...
Мъжете тук не сме така свенливи: преди всичко се грижим, колежката да е доволна на празниците..., защото в къщи - какво удоволствие да търсят тия дами! Скуууука! Пък и мъжът до тях е изморен - де от работа, де пък от обгрижване на колежките...))
Да си допивам и аз биричката с едно наздраве на кръчмата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Е, то във Верона е такава тъпканица, че ЕЙце да Фърлиш - във въздуха си остава...)) В тоя смисъл - стъпваш върху нечии рамене - и още малко - си горе..., но и по стълбите да се качиш - пак става..., но пък леля - от балкона - ще обере влажните погледи на тълпата...
Интересно, нали отдолу бяха сложилЕ фигурата на Жулиета..., поизлъскана от докосване на... гърдите... ТиА чужденци са изумителни. Откъде знаят българските привички? ...))
... на път към балкона, в тарапаната - няма как да остане жена неопипана - ама така: отгоре, до долу...))..., особено пък и ако се опита да си напише името по изпълнените с шарении стени...
Легендата живее! Как го "спретнаха" тоя балкон? Съвсем други впечатления имах от един от филмите..., но не, че нещата на лентата са по-достоверни, де...))
Тази по дискретно я опипват
Уж я гушват и ръката леко се отпуска
Не знаех, че партизанското име на чичо е Бруно.
Наздраве, Кръчма !
Коментар
-
Много си сложен. Я се спри на едно - филипинка ли, веитнамка ли. Иначе ще предизвикаш регионални схватки за красното българче с азиатски черти.А азиатски черти нямам - очите ми са зелени и не съм с техния фенотип. Иначе в Хонконг ми събраха очите едно време преди 4 години, но те там са много сериозна мешавица с пияни инглиш докери. Интересно ми е когато престана да си давам събраните пари за елуреди у дома (събирам по 1 и 2 лева в едни кутии, като напълня една кутия и ей ти ги 600 кинта, а събирам по около 4 на година) и ида в Япония, дали ще ми хареса? Макар че сега май съм се решил да ходя в Южния Пасифик, щото ми се пада диагонално точно от другата страна на земното кълбо.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ако объркваш рецептите и разместваш заклинанията, ще те пенсионирам. Така да знаеш! А по-добре да не знаеш, докато те отправя към некой вещерски старчески дом из блатата я на Беларус, я на Поланд. Там ще се слееш с блондинките що всички ще сте избелели. Наздраве, Дрънкауке!
А с блондинките няма как да се слея - с тази моя матова кожа, тъмни коси и тъмни очи, въобще не кънтя на избеляванеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар