Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ха, смях!!! Касата у къщи пълна с оружие. Мое сама да вдигна малко регионално въстание и предвид стратегическата позиция /етаж 9 и изглед в 3 посоки/ мога да поддържам масиран огън, докато на помощ се притекат колегите от ловната дружинка. Шта опуша, без да ми мигне окото.
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТарантуле, братО...
Чета в един форум, че маса украинки щели да последват войниците и да избягат от Украйна...Щели да дойдат в БГ.....
Кво шъ ги праим, хич не вдявам....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Благодарско за пратката! Съвсем навреме. Сега съм "в оръжие" и готов да посрещна всекакви евентуалности. Ако си останала разоръжена зарад мен, дано поне дебелия, зъл, подъл пес не е избегал и да те пази от озъбения агресор. Това Чиче като пие 3х30, почва се зъби и тръгва да превзема на Рачо постамента. Пази се! Наздраве, Дрънпейске!
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеТя манерката празна. Па като види и тянка - габроуска убавица и съвсем изпушва и въздух нема
Коментар
-
Няма се оливаш. Един контролен в манерката ще е напълно достатъчен. Не мое си чак такъв карък и да ти се размине
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
АдреЗа е: "На село, за Тракалото". Чекам да ме въоръжиш, че бойни времена настанаха. Наздраве, Дрънемпатке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, пиши тука адреса, че да ти изпратя карабината. Да се гръмнеш, да се не мъчиш. Да видиш каква съм жалостива и налегната от пристъп на емпатия.
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Аз съм просто момче овчарче, падам си по простовати маниери и величави изблици на простодушие. Трябва да прочета в "другата тема" какво се е изтъркаляло в калта на първия епизод. Съветвам те да следиш шоуто, щото да си на ниво кога те препитвам и ти отправям питания изпитателни. Хем да си осведомена, хем да си на щрек дали нема да стане поведението на обитателите актуално и модерно и ти се наложи да се премениш с големи джуки и като мениджър на голема некоя компание да се фръцкаш. Бритиш петролеум, например. Ще ти отива. За големите джуки говоря. Наздраве, Дрънмериджей!
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, прочетох у другата тема отзиви за девиците и шоуто като цяло. С това твое желание да го гледеш, хептен ще дадат фира гънките върху и без това атрофиралия ти главен мозък. Вярно, имаш още и гръбначен, де отчасти може за поеме някои от функциите му, ама бива ли!?
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Куриозното е, че ти е градски.
Наздраве, Селена!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Той е един от четиримата, с които съм решила да си нямам виртуално вземане-даване. В състояние е да провокира в мен държание, което не съответства на възпитанието и модела ми на поведение.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Знам, че не ти бе любим герой, но … човещина
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар