If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали ще се смарангясаш от скука, ако зачезна от Кръчмата. Че то и бившите ти съпартийци веке не са у Цирка, няма с кого да се майтапиш. Животът ти ще е съвсем сив, ама без 50 нюанса.
Наздраве, Мрънкало!
Е, само изпитвам твоите способности да се справиш с бъдещата изолация в арктически условия. Нима мога да се лиша от такава лесна мишена за опушкване и опушване. Ако случайно останеш без нет, винаги може да прилетиш с метлата до некой сателит на Мъст и да отмъстиш.... на Чиче за лежерното му поведение към кандидат-беламеца, останала без медец. Колкото до споменатите от теб, те са си вечно у цирка, на тавана на шапитото, откъдето да се изпързалят за пореден път. Наздраве, Дрънсателитке!
Добро утро !
Ще я вържем с едно въже ( по-добре със синджир...) за стръв на белите мечки...
Да те открехна ( щот си историк...) как чукчите ловят бели мечки. Свиват рибена кост в мас..Като я глътне мечката, коста се изправя и ѝ къса стомаха ...
Гадно, но такъв е живота....
Тааа, като я глътне мечката, щот Кака е само кост, кокал и лежерна злоба.., мечката ще се гътне...
Ще има за по 1/2 бяла кожа за пред камината...
Наздраве !
Злобата от лежерна, на път да стане злобна, да знайш.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Дай Боже! Дай Боже по за дълго и без нет-връзка. С Чиче ще ти махаме от континента. Наздраве, Дрънмамутче, Вълнесто!
Нали ще се смарангясаш от скука, ако зачезна от Кръчмата. Че то и бившите ти съпартийци веке не са у Цирка, няма с кого да се майтапиш. Животът ти ще е съвсем сив, ама без 50 нюанса.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Добро утро !
Да те открехна ( щот си историк...) как чукчите ловят бели мечки. Свиват рибена кост в мас..Като я глътне мечката, коста се изправя и ѝ къса стомаха ...
Гадно, но такъв е живота.... Тааа, като я глътне мечката, щот Кака е само кост, кокал и лежерна злоба.., мечката ще се гътне...
Наздраве !
Дано, дано, дано всяко кокалесто същество да стане на мезе, да стане на стръв във вълнисто изпълнение. Кожата ти я давам цялата, да си спомняш как си усмирил каката с гагата. Здраве да е!
Дай Боже! Дай Боже по за дълго и без нет-връзка. С Чиче ще ти махаме от континента. Наздраве, Дрънмамутче, Вълнесто!
Добро утро !
Гадно, но такъв е живота....
Тааа, като я глътне мечката, щот Кака е само кост, кокал и лежерна злоба.., мечката ще се гътне...
Досадник, мечтата ми е да се завлека точно на този остров. Климатът му ми допада. Там е най-голямата популация на бялата мечка в света и се среща стелеровия морски орел. Островът е бил последното убежище на вълнистите мамутите. От география мое и хал на хабер да си нямам, ама съм любознателен биолог.
Наздраве, Мрънкало!
Чувала ли си за Врангел? Хубав човек! Време ти е да се преместиш на о. Врангел. Наздраве, Дрънбеламецо!
Досадник, мечтата ми е да се завлека точно на този остров. Климатът му ми допада. Там е най-голямата популация на бялата мечка в света и се среща стелеровия морски орел. Островът е бил последното убежище на вълнистите мамутите. От география мое и хал на хабер да си нямам, ама съм любознателен биолог.
Наздраве, Мрънкало!
Аз бях и все още съм тотално скарана с географията. Още бъркам океаните, моретата и планините из континентите. Добре, че за второто висше изучавах китките, дръвеата и животните из целия свят, та сверих малко часовника.
Наздраве!
Чувала ли си за Врангел? Хубав човек! Време ти е да се преместиш на о. Врангел. Наздраве, Дрънбеламецо!
Историята ми е другото представление. 2 часа ме изпитваше за причините за 2-рата световна война. Писа ми 5 щот съм се запънал на един отговор - 2 часа търсеше нещо което да не знам. Оттогава не съм виждал книга на историческа тематика, сам си пишех оценките и в час не влизах. Сега ми е хоби древна история по точно човешкото развитие в древността и да разбера как и защо сме стигнали до такава безмозъчна овца
Аз бях и все още съм тотално скарана с географията. Още бъркам океаните, моретата и планините из континентите. Добре, че за второто висше изучавах китките, дръвеата и животните из целия свят, та сверих малко часовника.
Наздраве!
Мечо
Мчи, ти на македонка по наглост и нахалство намязваш. Така че ще те пуснем да отвоюваш нашата, осветената част на Месечината. Македонците да зинзирикат на тъмната страна, па може и обратни да станат, щото тя е Обратната страна. Наздраве, Дрънсветлик!
Не мое всички да са скромни и задръстени като теб.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Историята ми е другото представление. 2 часа ме изпитваше за причините за 2-рата световна война. Писа ми 5 щот съм се запънал на един отговор - 2 часа търсеше нещо което да не знам. Оттогава не съм виждал книга на историческа тематика, сам си пишех оценките и в час не влизах. Сега ми е хоби древна история по точно човешкото развитие в древността и да разбера как и защо сме стигнали до такава безмозъчна овца
Там е най-големия батак.Където са археолозите, всичко е примитивно, откъслечно и фрагментирано. И са боязливи да правят обобщения относно по-високия уровен на някои познания и способности на предците ни.
Коментар