IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Разтвори сухото мляко , купи си милка , отвори бира , яж и пий , а млякото изсипи . По желание , можеш да кажеш или не , наздраве
    Да си купя Милка, ама твърдят, че имало гадости в тая леля Милка. Иначе яко си нагъвам, но мисля да огранича. Почнах с кекс, но още не е чак перфектен. Мисля да подхвана и сутляша. Ала мързина голяма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Нищо различно не казваш, освен да меля какаови зърна. Не съм чак такъв кулинар. А хладилника не пречи ли на шоколада? Сладичко употребявам с бира. В краен случай с лек коктейл. Иначе като направя, непременно ще те издразня. Хааааа....
      Разтвори сухото мляко , купи си милка , отвори бира , яж и пий , а млякото изсипи . По желание , можеш да кажеш или не , наздраве

Коментар

като казах за ракия.
        Чел съм, без да съм го пробвал.

Може и белтъци да разбъркаш. И още няколко неща имаше... сега не помня.
        Но след което и да е, трябва още една преварка.

Коментар

Веднъж си вземам от аптеката калиев перманганат за загоряла ракия. Той се ползвал внимателно и при трипер. Младата аптекарка пита за какво ми е, явно да ме предупреди внимателно да мажа. Разочаровах я като казах за ракия. Та ако си поискам в аптеката какаово масло, де не почне някоя да ме увещава как внимателно да го използвам.
          Ми кажи й, че е противозачатъчно, те сигурно не знаят вече това му действие.
          Хем вкусно, хем безопасно...​​​​​ще й кажеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Сега не знам.
            Едно време имаше по аптеките като противозачатъчно.
            Много вкусно миришеше.
            Трябваше да се вкарва във вагината преди копулацията, но това ме вкарваше в когнитивен дисонанс.
            Веднъж си вземам от аптеката калиев перманганат за загоряла ракия. Той се ползвал внимателно и при трипер. Младата аптекарка пита за какво ми е, явно да ме предупреди внимателно да мажа. Разочаровах я като казах за ракия. Та ако си поискам в аптеката какаово масло, де не почне някоя да ме увещава как внимателно да го използвам.

Коментар

Баш тъй! Кви са тия лигавения на мазане с шоколад.
              Ми да!

Ако девойката се муси, например, ако й го подам за фелацио, нито ще я насилвам, нито пък ще го мажа с шоколад-сладолед за маскировка.
              То си е до душа.

Коментар

Не.
                Възбуждаше в мен и вкусови представи, които за времето и сексуалния ми опит тогава, пък и сега, се ритаха със сексуалното желание.

Аз, ако искам да я оближа, не ми трябва да я мажа с привличащи или маскиращи вещества. Облизвам си я чистичка, с природния й вкус и аромат.
                ​​​​​​
                Баш тъй! Кви са тия лигавения на мазане с шоколад.

Коментар

Малеейййй, егати доверието ми гласува ! Да се допиташ , до баш най-голямата готвачка у форума
                  Чакай си сложа шефската капа :
                  Към сухото мляко , слагаш меко и топло масълце от кравичка . Тя е спойката на сместа. Трябва да е качествено ! Много ! Добавяш сладост , но не забравяш най-важното ! Стриваш зърна какао , за лек нагарчащ ефект , та да може да оцениш сладостта и оцветиш сместа . А по , по , най - важна е голямата лъжица ! И за нежното и продължително разбъркване и за лакомото кусане с омазване и за продължителното и облизване
                  Ама преди това , трябва да поседи в хладилник , та като лапнеш студено и гладко , да усетиш как се разтапя и разтваря , освобождавайки аромати , вкусове и послевкусове
                  Задължително се консумира с кехлибарено питие , размазваща музика , бавно и споделено !
                  /да не забравиш да сложиш и за нас /

Да ти е сладко !
                  Нищо различно не казваш, освен да меля какаови зърна. Не съм чак такъв кулинар. А хладилника не пречи ли на шоколада? Сладичко употребявам с бира. В краен случай с лек коктейл. Иначе като направя, непременно ще те издразня. Хааааа....

Коментар

Не.
                    Възбуждаше в мен и вкусови представи, които за времето и сексуалния ми опит тогава, пък и сега, се ритаха със сексуалното желание.

Аз, ако искам да я оближа, не ми трябва да я мажа с привличащи или маскиращи вещества. Облизвам си я чистичка, с природния й вкус и аромат.
                    ​​​​​​
                    Няма се подвеждам по теб и да влизам в обяснителен режим , че ще забършат и мен , любимките ти с гъбата . Пък и мисля , че прекрасно ме разбра . Както и аз теб

Коментар

Има безброй приложения , но това сигурно е най - атрактивното ?
                      Не.

​​​​​​

Коментар

Сега не знам.
                        Много вкусно миришеше.
                        Трябваше да се вкарва във вагината преди копулацията, но това ме вкарваше в когнитивен дисонанс.
                        Има безброй приложения , но това сигурно е най - атрактивното ?

Коментар

Някво какао от Лидл съм взел. Става. А какаово масло къде се продава? Сега съм подбрал рецепта с краве масло.
                          На щанда за био продукти , във всеки магазин .

Коментар

Ааааа, бързо се ориентира. В тази жега кексът дори по-добрия избор. Тортата много сладка и лепка. И глей да допуснеш по-наблизо чичините тресещи се ръце. До кекса, де. И той да намаже... с течен шоколад.
                            П.п. Вчера си купих сухо мляко, че да си правя течен шоколад без втвърдени мазнини. Приемам подобрени рецепти. Иначе едно време си правих с Шоко и масло.
                            Малеейййй, егати доверието ми гласува ! Да се допиташ , до баш най-голямата готвачка у форума
                            Чакай си сложа шефската капа :
                            Към сухото мляко , слагаш меко и топло масълце от кравичка . Тя е спойката на сместа. Трябва да е качествено ! Много ! Добавяш сладост , но не забравяш най-важното ! Стриваш зърна какао , за лек нагарчащ ефект , та да може да оцениш сладостта и оцветиш сместа . А по , по , най - важна е голямата лъжица ! И за нежното и продължително разбъркване и за лакомото кусане с омазване и за продължителното и облизване
                            Ама преди това , трябва да поседи в хладилник , та като лапнеш студено и гладко , да усетиш как се разтапя и разтваря , освобождавайки аромати , вкусове и послевкусове
                            Задължително се консумира с кехлибарено питие , размазваща музика , бавно и споделено !
                            /да не забравиш да сложиш и за нас /

Да ти е сладко !

Коментар

Някво какао от Лидл съм взел. Става. А какаово масло къде се продава? Сега съм подбрал рецепта с краве масло.
                              Сега не знам.
                              Много вкусно миришеше.
                              Last edited by R1a1; 02.07.2019, 19:04.

Коментар

В "Шоко"то имаше сухо мляко, интересувал съм се като теб със същата цел.

Проблемът сега е да намериш добро какао на прах и, ако може, какаово масло. Общо взето, това са съставките на шоколада в Европа.

Иначе, както съм чел разкази на европейски списуватели от шестнайсти век, чоколатълът при маите е бил гъсто питие от смляно какаово зърно, вода, малко царевично брашно, сол и сухи люти чушки. Захарта или меда не са познавали.

ПП. Не са ползвали или познавали и млякото.

Коментар

Working...
                                X