Първоначално изпратено от R1a1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеП.п. Вчера си купих сухо мляко, че да си правя течен шоколад без втвърдени мазнини. Приемам подобрени рецепти. Иначе едно време си правих с Шоко и масло.
Проблемът сега е да намериш добро какао на прах и, ако може, какаово масло. Общо взето, това са съставките на шоколада в Европа.
Иначе, както съм чел разкази на европейски списуватели от шестнайсти век, чоколатълът при маите е бил гъсто питие от смляно какаово зърно, вода, малко царевично брашно, сол и сухи люти чушки. Захарта или меда не са познавали.
ПП. Не са ползвали или познавали и млякото.Last edited by R1a1; 02.07.2019, 17:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Че то съмнението , част от удоволствието , за неможещите се възползват !Иначе , как ще постигнем ефекта "треперещи ръце" ?!
Или страхът от откриването , му ги разтреперва ?
Айде , днес празник , може един кекс да сложа , да си подложите , треперещите , за благата крушевица . Че с пияна жена лесно , все ще се намери кой да кавалерства и налива в чашата и , ама пиян мъж , нема да може да вдига наздравици
[ATTACH=CONFIG]n3483266[/ATTACH]
https://m.youtube.com/watch?v=cMV31h-bzec
П.п. Вчера си купих сухо мляко, че да си правя течен шоколад без втвърдени мазнини. Приемам подобрени рецепти. Иначе едно време си правих с Шоко и масло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ми, ти направи бела торта, па вътре да е шоколадова, за да нема съмнения какво криеш и къде го криеш. Що Чиче тършува с треперещи ръце да провери кое скрито-покрито и защо го крият от него, като вече не може се възползва. Ама, то страх лозе пази.Иначе , как ще постигнем ефекта "треперещи ръце" ?!
Или страхът от откриването , му ги разтреперва ?
Айде , днес празник , може един кекс да сложа , да си подложите , треперещите , за благата крушевица . Че с пияна жена лесно , все ще се намери кой да кавалерства и налива в чашата и , ама пиян мъж , нема да може да вдига наздравици
https://m.youtube.com/watch?v=cMV31h-bzec
Коментар
-
Кога съм казал, че може да почерпа, ще рече, че може да може. Но пък е интересно да се поизчака, та обеккът да поизгладнее и изнерви. Па тога отваряй ефффтино винце и питай, оно ожадне ли. Па като се намота гладно, ще пропусне кифтетата. Направо се възползваш. Еееххх, мечтиии!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Черпи тогава!
Коментар
-
Стесна ли се ?Така , така ..Трябва нещо ти подръпва паяжините и ти разваля комфорта у висините , докат ми порастнат ноктите . Не да се полюшваш мързеливо и самодоволно .
Коментар
-
Мани, фчера слънчасах и затова късно съобразих, дето Арахната има теб предвид. Инак, знаеш - нивга няма да ти откажа някоя друга разкрасителна процедура.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеЯде ми се тортичка и мислех да ви избацам една за закуска , със свещи , та да духаме вкупом и да пожелаваме , ама с това дебнене и черни помисли, кво има в питието , викам си - не е добра идея ! Вземе се случат разни обърквации / нали не съм дипломирана/ мен ще обвините. Па може вместо нокти , крилцата да ми подрежете
Коментар
-
Мани, фчера слънчасах и затова късно съобразих, дето Арахната има теб предвид. Инак, знаеш нивга няма да ти откажа някоя друга процедура.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Яде ми се тортичка и мислех да ви избацам една за закуска , със свещи , та да духаме вкупом и да пожелаваме , ама с това дебнене и черни помисли, кво има в питието , викам си - не е добра идея ! Вземе се случат разни обърквации / нали не съм дипломирана/ мен ще обвините. Па може вместо нокти , крилцата да ми подрежетеLast edited by Lelq; 02.07.2019, 10:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеН
Наздраве ,tnm !
Ама не щеш да ми фризираш ушните косми.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
НПървоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве, Lelq!
Наздраве ,tnm !
Ама не щеш да ми фризираш ушните косми
Коментар
-
С Кака не дела. Аз да не съм обирджиа по проходите, че да поделям. Най-много да почерпа. Ако съм на кеф. А твойта стъкленица я пратих на химанализ. Щото таа черна прозрачност прикрива тайни ти злоради помисли.Така , така ..Трябва нещо ти подръпва паяжините и ти разваля комфорта у висините , докат ми порастнат ноктите . Не да се полюшваш мързеливо и самодоволно .
Коментар
-
Добро утро !
Не превишай дозата от 25 гр. , че ще пускам маникюр . Да може да си поврътлив и маневрен , като се пресегна
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар