IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Извинявай Лелче, но нещо си се объркАла...За него три на година си е направо постижение.....
    Повече е издевателство над крехкото му телосложение....
    пп Ако ще ти минават таквиз убавини през главата - мисли за мен !
    Наздраве с айрян !
    Ти си глей баниците. Да знаеш, ако жена ти ти прави баница, значи е хойкала некъде. И ти дава картбланш. Що явно отдавна не си е играла с тигана и точилката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Четох , че нагарчала . Ще е интересен вкус . Благодаря за хрумването ! Тъкмо навреме е ! И днес ми казаха , че съм ексцентрична и се чудех как да го затвърдя , мнението на родата . Отивам да купя и след малко ще се пробвам

https://m.youtube.com/watch?v=8f1z-nHvt3c
      Именно, но не бива много да е прегоряла. Пак с пудрата захар се получава контраст.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Май много му се е доял кекс на тарантулчо. - Като на на Душко Добродушков тиква. щом го е потретил
        ТелИ - чревоугодник, навярно би добавила Тнм..
        добрутро и наздраве
        Аз съм телец, бе. Лаком съм. Услажда ми се. Три пъти на ден ям сладък десерт и два пъти плодов. Не ме гледай, че душа бера почти кат Чичи. Мога омаам четвърт торта за петнаесе минути. С биричка или тоник за контраст на вкуса.

Коментар

Извинявай Лелче, но нещо си се объркАла...За него три на година си е направо постижение.....
          Наздраве с айрян !
          Абе , отдавна е ясно , че с него си знаете и кътните зъби , ама не очаквах да си ш светите
          Три на година , ама го може . А ти се чакаш , някоя да свърти баница
          Та не се знае можеш ли а при него проверено и доказано

Наздраве ,4i40!
          аз съм на вода Тихо , че ще ни изгонят

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Май много му се е доял кекс на тарантулчо. - Като на на Душко Добродушков тиква. щом го е потретил
            добрутро и наздраве
            Майстор - мераклия , бих казала

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Досега направих три кекса. При първите два ползвах наполовин брашно от елда, уж за по-здравословно, Те обаче станаха степани. Третият го правих със седем яйца и пшенично брашно, та що-годе стана. Само че докато блажено говорех по телефона с един, де иска да стане съсед на Чичето в Дивото, кексът позагоря. Наложи се да го маскирам отгоре с пудра захар. Загорялкото стана по-вкусно. Наздраве за изпуснатите работи, които се получават подобрени!
              Четох , че нагарчала . Ще е интересен вкус . Благодаря за хрумването ! Тъкмо навреме е ! И днес ми казаха , че съм ексцентрична и се чудех как да го затвърдя , мнението на родата . Отивам да купя и след малко ще се пробвам

https://m.youtube.com/watch?v=8f1z-nHvt3c

Коментар

Добро утро , Кръчма !
                [ATTACH=CONFIG]n3483683[/ATTACH] Аз съм - за !
                Цяла нощ не спах да му мисля Секса на инсекта, ще го бъде ли , а той забъркал три ! И една троха не е подхвърлил
                Наздраве с айрян !

Коментар

• Кой ти прави кекс там?

Коментар

• Наздраве от Рапонги. Морето си е море!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Добро утро , Кръчма !
                      [ATTACH=CONFIG]n3483683[/ATTACH] Аз съм - за !
                      Цяла нощ не спах да му мисля кекса на инсекта, ще го бъде ли , а той забъркал три ! И една троха не е подхвърлил
                      добрутро и наздраве

Коментар

Досега направих три кекса. При първите два ползвах наполовин брашно от елда, уж за по-здравословно, Те обаче станаха степани. Третият го правих със седем яйца и пшенично брашно, та що-годе стана. Само че докато блажено говорех по телефона с един, де иска да стане съсед на Чичето в Дивото, кексът позагоря. Наложи се да го маскирам отгоре с пудра захар. Загорялкото стана по-вкусно. Наздраве за изпуснатите работи, които се получават подобрени!
                        Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          По тихо в Кръчмата да не събудите брокерите.......
                          Добро утро , Кръчма !
                          Click image for larger version

Name:	images.jpeg
Views:	1
Size:	7.0 КБ
ID:	3483683 Аз съм - за !
                          Цяла нощ не спах да му мисля кекса на инсекта, ще го бъде ли , а той забъркал три ! И една троха не е подхвърлил

Коментар

Руските рецепти много сложни за превеждане. Гледам на руската тв едно предаване за качеството на храните, но половината термини са ми неясни. Пък и имам кулинарни книги, ама нема кой ги чете. И с мая не ми се работи, да я чакам. Бухам бакпуловер и сода, па какво стане. Мъркява и мързелива работа!
                            Е, то кекса се прави без мая, доколкото знам. По немски - с бакпулвер, прах за печене. Или по нашенски със сода и истинско кисело мляко. Ако не е истинско, добави оцет, ябълков.

Не слагай в тестото за кекс много елдово брашно.
                            Last edited by R1a1; 03.07.2019, 16:38.

Коментар

Руските рецепти много сложни за превеждане. Гледам на руската тв едно предаване за качеството на храните, но половината термини са ми неясни. Пък и имам кулинарни книги, ама нема кой ги чете. И с мая не ми се работи, да я чакам. Бухам бакпуловер и сода, па какво стане. Мъркява и мързелива работа!
                              Ще ги преведа на български, стига да имаш интерес.
                              Имам опит в готвенето, имам опит и в руския език.

Коментар

Добро утро !
                                Едно е да плетеш паяжина, друго е да печеш кекс...
                                Белтъците се бъркат, като прибавяш по малко захар и капки лимон до втвърдяване в купата ( катя я обарнеш и потупаш по дупето, да не пада).
                                После се прибавя лъжица пресято брашно, бъркаш, пак сееш 2 лъжици брашно, бъркаш и ..... хвърляш всичко в кофата

пп Що не си пиеш биричката и гледяш рахатя, ами се занимаваш с несвойствени дела ...!

Наааздраве !
                                Акъл не давай, кекс изпрати, може и тортичка. И престани да ги тупаш по дупето, че глей кво стана с боксьорчето. Щипи ги бузките. Горните. За там наказанието е поносимо.

Коментар

Working...
                                X