Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Четох , че нагарчала . Ще е интересен вкус . Благодаря за хрумването ! Тъкмо навреме е ! И днес ми казаха , че съм ексцентрична и се чудех как да го затвърдя , мнението на родата . Отивам да купя и след малко ще се пробвам
https://m.youtube.com/watch?v=8f1z-nHvt3c
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМай много му се е доял кекс на тарантулчо. - Като на на Душко Добродушков тиква.щом го е потретил
ТелИ - чревоугодник, навярно би добавила Тнм..
добрутро и наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Извинявай Лелче, но нещо си се объркАла...За него три на година си е направо постижение.....
Повече е издевателство над крехкото му телосложение....
пп Ако ще ти минават таквиз убавини през главата - мисли за мен !
Наздраве с айрян !
Три на година , ама го може . А ти се чакаш , някоя да свърти баница
Та не се знае можеш лиа при него проверено и доказано
Наздраве ,4i40!
аз съм на водаТихо , че ще ни изгонят
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМай много му се е доял кекс на тарантулчо. - Като на на Душко Добродушков тиква.щом го е потретил
добрутро и наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Досега направих три кекса. При първите два ползвах наполовин брашно от елда, уж за по-здравословно, Те обаче станаха степани. Третият го правих със седем яйца и пшенично брашно, та що-годе стана. Само че докато блажено говорех по телефона с един, де иска да стане съсед на Чичето в Дивото, кексът позагоря. Наложи се да го маскирам отгоре с пудра захар. Загорялкото стана по-вкусно. Наздраве за изпуснатите работи, които се получават подобрени!
https://m.youtube.com/watch?v=8f1z-nHvt3c
Коментар
-
Добро утро , Кръчма !
[ATTACH=CONFIG]n3483683[/ATTACH] Аз съм - за !
Цяла нощ не спах да му мисля Секса на инсекта, ще го бъде ли , а той забъркал три ! И една троха не е подхвърлил
Повече е издевателство над крехкото му телосложение....
пп Ако ще ти минават таквиз убавини през главата - мисли за мен !
Наздраве с айрян !
Коментар
-
Добро утро , Кръчма !
[ATTACH=CONFIG]n3483683[/ATTACH] Аз съм - за !
Цяла нощ не спах да му мисля кекса на инсекта, ще го бъде ли , а той забъркал три ! И една троха не е подхвърлилщом го е потретил
добрутро и наздраве
Коментар
-
Досега направих три кекса. При първите два ползвах наполовин брашно от елда, уж за по-здравословно, Те обаче станаха степани. Третият го правих със седем яйца и пшенично брашно, та що-годе стана. Само че докато блажено говорех по телефона с един, де иска да стане съсед на Чичето в Дивото, кексът позагоря. Наложи се да го маскирам отгоре с пудра захар. Загорялкото стана по-вкусно. Наздраве за изпуснатите работи, които се получават подобрени!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПо тихо в Кръчмата да не събудите брокерите.......
Аз съм - за !
Цяла нощ не спах да му мисля кекса на инсекта, ще го бъде ли , а той забъркал три ! И една троха не е подхвърлил
Коментар
-
Руските рецепти много сложни за превеждане. Гледам на руската тв едно предаване за качеството на храните, но половината термини са ми неясни. Пък и имам кулинарни книги, ама нема кой ги чете. И с мая не ми се работи, да я чакам. Бухам бакпуловер и сода, па какво стане. Мъркява и мързелива работа!
Не слагай в тестото за кекс много елдово брашно.Last edited by R1a1; 03.07.2019, 16:38.
Коментар
-
Руските рецепти много сложни за превеждане. Гледам на руската тв едно предаване за качеството на храните, но половината термини са ми неясни. Пък и имам кулинарни книги, ама нема кой ги чете. И с мая не ми се работи, да я чакам. Бухам бакпуловер и сода, па какво стане. Мъркява и мързелива работа!
Имам опит в готвенето, имам опит и в руския език.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Едно е да плетеш паяжина, друго е да печеш кекс...
Белтъците се бъркат, като прибавяш по малко захар и капки лимон до втвърдяване в купата ( катя я обарнеш и потупаш по дупето, да не пада).
После се прибавя лъжица пресято брашно, бъркаш, пак сееш 2 лъжици брашно, бъркаш и ..... хвърляш всичко в кофата
пп Що не си пиеш биричката и гледяш рахатя, ами се занимаваш с несвойствени дела ...!
Наааздраве !
Коментар
Коментар