Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениехаха ... габровката май ше додйде със слънчеви очила ...
Наздраве, чужденеций!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
абе слушай , шаваш докат та хванат ......тъй е у живота ...па у форОма секи е по-по-най ...
Не съм забелязала всеки да е .. , ма не съм и гледала кой е или не е
Наздраве и лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
И без очила се виждат грешките ми, а ?
Защо е по ?...тъй е у живота ...па у форОма секи е по-по-най ...
Коментар
-
лелче , заеби ти форОма и емотикончетата ... действителността е по-хард ...
Защо е по ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Майна , ти заради обичаят ли , у форума си все със слънчеви очила ?
Коментар
-
ми ти не си ли омъжена , мари ... чекай да намера тутраканеца , да му кажа кви ги планираш тука ......сетне ше одиш у "хабитатя" със слънчеви очила посред зима ... у нас барем тъй е обичаят !
Майна , ти заради обичаят ли , у форума си все със слънчеви очила ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Съм омъжена от край време, бре. Ама землякът ти чужденеций, /от Тюлбюхин, ней от Тутракан/ отдавна е напуснал вашия хабитат и традициите и обичайте ви са му станали твърде далечни.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Хааааа.... светна ги, че може и без тях. Та почнаха да точат лиги за чичета и дедета. Ама нема. Чичетата и дедетата се умориха и къртят, и хъркат. Да е здраве!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
ми ти не си ли омъжена , мари ... чекай да намера тутраканеца , да му кажа кви ги планираш тука ......сетне ше одиш у "хабитатя" със слънчеви очила посред зима ... у нас барем тъй е обичаят !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро , Кръчма !
Гледам октомври е май тук . Терми , жаби , целувки...., ама мнозинството , все забравя , че и ние с tnm , сме ора и не се грижи да оплакнем и ний очи с някое чиче или дедо , па после майната иска да сипем ...
Наздраве на пиещите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чужденеций, дай сега да не прайм тук дискриминация по матримониален признак.
Наздраве!...сетне ше одиш у "хабитатя" със слънчеви очила посред зима ... у нас барем тъй е обичаят !
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Па - я - все съм мислИл, че тунелчетата /поне за Германия/ - са повече от едно... Па - те се кръстосвали и на различни нивА..., даже - някак си обикаляли около задните дворчета на хората... ГоУЕми фантазии разказват, но нещо моЕ и да са се объркАлЕ...
Иначе, в Германия - било актуално - и с подводница да се пътува. Подводницата била по-еФтина от тая - в съседна Белгия..., че и в Холандия...)) Абе, всички вече прескачали до Германия... Евтиния! С това свръх-производство - и цените на услугите падали... , сравнено с доходите, де...
))
Коментар
Коментар