Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Таа Криси Секса да не е некъв измислен профил? Нещо бая недостоверно ми звучи. Влезах да погледна у оная тема, ма вместо сладурана, неква схема се появи с порше, Виена и 2-3 пъти секс на месец по три минути.
Колкото до силите на нашта Кака, пожарите ги угасиха далеч от мен, та толкова й стигнаха силиците. Даже не успя ме локализира, та ще трябва й пращам снимка с лехите с тиквичките, че да пробва градушка да прати. Но да тренира с Яворов на уста.
Чичо специално ти обърна внимание - да внимаваш, кои точно тиквички изпращаш, видя ми се духовит, но аз не разбрах точният смисъл ... /сигурно имаш сериозни добиви, или нещо подобно.../
Коментар
-
Таа Криси Секса да не е некъв измислен профил? Нещо бая недостоверно ми звучи. Влезах да погледна у оная тема, ма вместо сладурана, неква схема се появи с порше, Виена и 2-3 пъти секс на месец по три минути.
Колкото до силите на нашта Кака, пожарите ги угасиха далеч от мен, та толкова й стигнаха силиците. Даже не успя ме локализира, та ще трябва й пращам снимка с лехите с тиквичките, че да пробва градушка да прати. Но да тренира с Яворов на уста.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Тва беше добро, но имам усещането, че скоро и ти ще застенеш....
Кака не забравя...Огинят дето гори около къщата ти, мое случайно да ти подпали ..тиквичките...( ония дребните...)
пп В темата за жените се появила некаква сладурана....Прилича на Кака, но в негатив...
Кака сърдита и начумерена, а момето усмихнато и позитивно...
Кака с размери 158/75, а момето с 175/58 ....
Направо съм раздвоен......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да, ама Кака е кака. Пък тая мадама трябва да я проследиш с повишено внимание как паркира колата си
Наздраве!
Нямай никакви съмнения в тая посока. Изобщо не се замисля! /нищо не сте чули от мен!/
Коментар
-
Добро утро !
Кака не забравя...Огинят дето гори около къщата ти, мое случайно да ти подпали ..тиквичките...( ония дребните...)
пп В темата за жените се появила некаква сладурана....Прилича на Кака, но в негатив...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Е, аз затова те тровкам. Кака като се мота, барем аз да те довърша. Много рано си ги изкарал. мойте пък от студа закъсняха и ще ги бода след 24.05. А днес ветъра вееше слонските уши на тиквичките ми. И изпочупи подпиралките на годжи бери и разни храсти. Но аз съм твърде по на завет. така че не ми остана друго освен да се гавря и пея: Вятър ечи, Чиче стене, сама Кака до казана...
Коментар
-
Само за домати няма да ми пишеш, че си менкаме кепетата...
Преди седмица, цъфналите домати извън навеса ми ги попари сланата..( бахти късмети - от 25 на 2 градуса...)
Сега като гледам къв е вятъра, сигурно всичките са на земята....Мъкааа...
пп Не ми се ходи на вилата тези дни...Като си помисля колко работа има навън и какво е времето ( 30 + градуса и горещ вятър), кът нищо ще останете с един по-малко...
Коментар
-
Само за домати няма да ми пишеш, че си менкаме кепетата...
Преди седмица, цъфналите домати извън навеса ми ги попари сланата..( бахти късмети - от 25 на 2 градуса...)
пп Не ми се ходи на вилата тези дни...Като си помисля колко работа има навън и какво е времето ( 30 + градуса и горещ вятър), кът нищо ще останете с един по-малко...И това ще мине ...
Коментар
-
Ето, сам са хвали, че на неговите 96 се чувства наполовина, само защото още му прилагат поза 69, тъй като за друга не става. А самопризнанието, че замязал на сушен паламуд, за какво ни говори? И даже е в очакване да се чифтоса с Ковид 20, щото той старите хора си подбира. И си е подготвил чаршафче, що явно е приел исляма и не му трябва дървен костум. Абеее.... чичето с дюлевата! Като прескочи до къра, ще установи, че ветърът и доматите му издухал. Трагедия на оптимистта!
пп Не ми се ходи на вилата тези дни...Като си помисля колко работа има навън и какво е времето ( 30 + градуса и горещ вятър), кът нищо ще останете с един по-малко...
Коментар
-
Добро утро !
Глей ся, гърчав заядливецО....
Аз се чувствам наполовина на тез мечтани години и все още карам на 69 поза ...Традиционалист...
Днес мотах гащи по улиците и се чувствам кът изсушен паламуд..Бахти времето....35градуса със сахарски вятър.
Кой знае какви вируси и гадини ще докара...Кът се чифтоса с КОВИД 20, направо се завиваме с бял чаршаф и ще одим да се погребваме сами.....
Коментар
-
Чи той е на 69, това дърт ли му викаш. Като имаш на предвид, че Чичи е на 96 и още припка по ливадата с коса в ръка. Като гледам и аз съм на границата на идеала. Но коремчето си личи. До есенес. Тогава по твойта прогноза ще почнем слабеем.
Глей ся, гърчав заядливецО....
Аз се чувствам наполовина на тез мечтани години и все още карам на 69 поза ...Традиционалист...
Днес мотах гащи по улиците и се чувствам кът изсушен паламуд..Бахти времето....35градуса със сахарски вятър.
Кой знае какви вируси и гадини ще докара...Кът се чифтоса с КОВИД 20, направо се завиваме с бял чаршаф и ще одим да се погребваме сами.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Явно некоя керемида ще е паднала върху кристалната ти глава. Нямам друго обяснение, да наричаш такава културна и култивирана кака като мен дива.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
От копъра имам непосредствени впечатления... Виждал съм площадка, която от години беше подготвена за строеж, като в единият ѝ край имаше голяма купчина пръст от заравнянето... Върху тая пръст, в продължение на 2-3 години, през сезона - виждах как израстват едни стъбла копър, които ставаха над метър. Никой не се грижеше за тия растения, просто избуяваха през пролетта и изсъхваха през есента... Многогодишно растение, много ароматно...
Скоро видях, че там е построено блокче и от копъра не е останало нищо.
Коментар
Коментар