If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кризиту решила да почерпи целата кръчма с мусака. Похвално! Така се влиза у кръчма пълна с кулинари, дегустатори, себеугодници,, лакомници, използвачи, Сега остава и да дочакаме.
Като казваш, че обичаш бурно и страстно, но и за цял живот - дойде ми на ум онзи лаф: в трамвая и в сърцето на жената - казват - винаги имало място за още един... ..., както казваш самата ти: за цял живот!
Мен ме интересува тази "тайна", която знаеш за мусаката..., но пък - зная, че ако я споделиш, тя вече няма да е тайна..., но всички в тоя форум ще ти се закълнем, че тайната ти няма да излезе от форума - и ти спокойно можеш да споделиш тази своя тайна, нали?
Помисли малко: само твоят любим ли трябва да облизва тавата? Не е добре човек да е прекален егоист!
Здравей
Понякога пишеш невероятни коментари
Теб ако трябва да те опиша например само с 6 думи те ще са : Сантиментален, романтичен, талантлив, злопаметен, умен, мислещ гении
Сега за Тайната..... Да предположим, че ти я кажа, а ти какво насреща ще ми предложиш в замяна?
Нали ще правим сделка? Аз казвам, а ти предлагаш. Какво?
Сериозно те питам, тази малка тайничка баба ми я е казала на мама, а тя на мен или от едни добри приятелски чувства към теб да ти я кажа
Помисли си и ми пиши на лични съобщения като си готов, тук това няма да го коментираме.
ОК?
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)Разгледай мнение
Привет, българи юнаци
Сипах си от снощната бутилка червено мерло, две трети е пълна още
Кака ви Криси днес само до обяд работи. После при фризьорката ми имах запазен час и се прибрах в къщи. Цял след обед шетам, чистих и подреждах апартамента си. Утре Любовта идва при мен Правим в понеделник един месец откакто за първи път се срещнахме и това ни е първия малък юбилей. Цяла седмица не сме се виждали и вече издивявам .
Наистина готвя добре, от майка ми съм се учила. Пък и не само мога да готвя. Много неща мога да правя
Всъщност мога да правя 49 неща + мусака Мусаката е супер важна и тя е успеха за семейното щастие, така казва майка ми. Това снощи обяснявах на един участник в темата за имотите. Купил си къща в Нидерландия и се разговорихме за кухни и гозби. Пък такава божествена мусака правя, че направо ще си оближеш пръстите, буквално….. Баба така я правеше, имам спомени как с къшей хляб облизвах тавата После мама ми показваше как се прави върховната мусака…. Наистина божествена … и Ути Бъчваров не може така да я приготви…. Има си мусаката една мъничка тайничка За мен да направя мусаката си е направо ритуал, за да получа накрая истински кулинарен шедьовър. Има мусака и Мусаката на Криси Неделя на Любовта ще му я направя
Ти пък как помниш още случката за токчето Бурно си реагирам, така е …. от характера и зодията ми е … много съм емоционална и в повечето случаи трудно се контролирам и овладявам, особено като се ядосам, за секунди все едно вулкан изригва в мене, падне ли ми пердето наистина по-добре е да няма никои около мен, докато не ми мине ….. За това пък обичам бурно и страстно, и за цял живот Бързо кипвам, но и бързо ми минава, е …. поне в повечето случаи ….
Имам спомени като малко дете все с момчета се биех И като се прибера в къщи мама плачеше като ме видеше, а милия ми татко, бог да го прости, ми целуваше лицето или ръката, там където имаше синини, кръв или ожулено и ми показваше после разни хватки как да бия момчетата и къде да ги ритам, да … там между краката ми посочваше ….. Сега като пораснах пак с мъжете се бия, само че в бизнеса и с други методи и хватки, ама по същество нищо не се е променило
Наздраве, братя и сестри, пияндета
Като казваш, че обичаш бурно и страстно, но и за цял живот - дойде ми на ум онзи лаф: в трамвая и в сърцето на жената - казват - винаги имало място за още един... ..., както казваш самата ти: за цял живот!
Мен ме интересува тази "тайна", която знаеш за мусаката..., но пък - зная, че ако я споделиш, тя вече няма да е тайна..., но всички в тоя форум ще ти се закълнем, че тайната ти няма да излезе от форума - и ти спокойно можеш да споделиш тази своя тайна, нали?
Помисли малко: само твоят любим ли трябва да облизва тавата? Не е добре човек да е прекален егоист!
Пропуснал си: тя каза, че се справя много добре в кухнята. Супички (риба и нещо друго...)...
Ако можеш да излезеш срещу ядрения физик - може да го изместиш и тя ще е твоя! Поне научИ нещо за торсионните генератори, защото тя е влюбена и в тях...
Виж я и колко бурно реагира на закачките! Това е нещо, което... - да де..., за нея е типично, след случката със забитото токче от обувката й в главата на един нахаЛ до НДК...
Привет, българи юнаци
Сипах си от снощната бутилка червено мерло, две трети е пълна още
Кака ви Криси днес само до обяд работи. После при фризьорката ми имах запазен час и се прибрах в къщи. Цял след обед шетам, чистих и подреждах апартамента си. Утре Любовта идва при мен Правим в понеделник един месец откакто за първи път се срещнахме и това ни е първия малък юбилей. Цяла седмица не сме се виждали и вече издивявам .
Наистина готвя добре, от майка ми съм се учила. Пък и не само мога да готвя. Много неща мога да правя
Всъщност мога да правя 49 неща + мусака Мусаката е супер важна и тя е успеха за семейното щастие, така казва майка ми. Това снощи обяснявах на един участник в темата за имотите. Купил си къща в Нидерландия и се разговорихме за кухни и гозби. Пък такава божествена мусака правя, че направо ще си оближеш пръстите, буквално….. Баба така я правеше, имам спомени как с къшей хляб облизвах тавата После мама ми показваше как се прави върховната мусака…. Наистина божествена … и Ути Бъчваров не може така да я приготви…. Има си мусаката една мъничка тайничка За мен да направя мусаката си е направо ритуал, за да получа накрая истински кулинарен шедьовър. Има мусака и Мусаката на Криси Неделя на Любовта ще му я направя
Ти пък как помниш още случката за токчето Бурно си реагирам, така е …. от характера и зодията ми е … много съм емоционална и в повечето случаи трудно се контролирам и овладявам, особено като се ядосам, за секунди все едно вулкан изригва в мене, падне ли ми пердето наистина по-добре е да няма никои около мен, докато не ми мине ….. За това пък обичам бурно и страстно, и за цял живот Бързо кипвам, но и бързо ми минава, е …. поне в повечето случаи ….
Имам спомени като малко дете все с момчета се биех И като се прибера в къщи мама плачеше като ме видеше, а милия ми татко, бог да го прости, ми целуваше лицето или ръката, там където имаше синини, кръв или ожулено и ми показваше после разни хватки как да бия момчетата и къде да ги ритам, да … там между краката ми посочваше ….. Сега като пораснах пак с мъжете се бия, само че в бизнеса и с други методи и хватки, ама по същество нищо не се е променило
То и аз се оправям много добре в кръчмата, ама иди ме разбери барман ли съм или клиент
ПП: ходя с каска, мен токчета не ме плашат
Оооо, не бъди толкова самоуверен! Доста дами притежават безотказен арсенал от прийоми, за да се "защитят": от главоболието. .., та и до: отивам при мама... , освен това, каската много трудно предпазва други уязвими места..., а те са доста добре осведомени... ... Но влезеш ли й под кожата (не говоря за кожни гънки!)..., може пък да ти се получи да оставаш по-дълго време без... каската!
Мноооого сложни взаимоотношения... (особено, ако се опитваш да промениш някого..., отпорът ти е в кърпа вързан!...)
...но виж само, колко умело се жонглира с тоя сексуален фетиш - косите!...
Пропуснал си: тя каза, че се справя много добре в кухнята. Супички (риба и нещо друго...)...
Ако можеш да излезеш срещу ядрения физик - може да го изместиш и тя ще е твоя! Поне научИ нещо за торсионните генератори, защото тя е влюбена и в тях...
Виж я и колко бурно реагира на закачките! Това е нещо, което... - да де..., за нея е типично, след случката със забитото токче от обувката й в главата на един нахаЛ до НДК...
То и аз се оправям много добре в кръчмата, ама иди ме разбери барман ли съм или клиент
ПП: ходя с каска, мен токчета не ме плашат
Една приятелка ми го препоръча. Действа.
Повярвайте ми
Понеже напоследък изгубих вътрешния си мир и
спокойствие покрай Корона вируса, реших да
последвам едно просто правило,което чух от
психотерапевт по телевизията.
Докторът съветваше, че за да си ги върна, е
необходимо да довърша всички неща, които съм
започнала.
Така че се огледах вкъщи за неща, които съм
започнала и стоят недовършени: довърших една
бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна
бутилка "Бейлис", дна бутхилка с водки, дно
стекшче биришка, към шетфърт ракииийка, Hдна
малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичШкхааа...
иии... Hдни шукуладофи бунбонкички..
И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и
спукхоиноо...
Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може
повеше да постигнт душевън мир......
Този случай ми заприлича на един от великите епизоди (според мен) в български филм - Самодивско хоро. Павел Попандов е художник и с един пикап и тъста си отиват в друг град да подредят изложба, но картината "Самодивското хоро", изпаднала по пътя и се връщат да я търсят. Иван Григоров си натоварил каруцата с дърва и най-отгоре - творението. Решава художникът да я вземе, ама каруцарят посяга с камшика.чудят се какво да правят и го питат, дали пък да не им я продаде. Мислене и отговор - може. Добре, кажи колко искаш.... След съответното дълбокомислено изражение и пауза 10 секунди следва цената - Дай два лева!
Наздраве за хората, които имат за всичко цена - китара, златни монети, червен мавруд и т.н. ...
Наздраве!
Всъщност, аз очаквах да ми каже някаква цена, доста над 40 - 50 лв..
Тоя, като ми каза твърдо 5 лева, щях да изтрещя от изумление..., затова прикрих, доколкото е възможно изненадата и почнах да я оглеждам... , но съм целнал правилния подход - да не се бръкна веднага за пари, ако и да рискувах да се намеси и друг купувач... Тогава щеше да се стигне (вероятно) до наддаване...
Привет, момчета, как сте?
Каква отрова пиете тази вечер?
Аз днес само до обяд в офиса, после по институции си пропилях деня. Ходих и при майка ми в нейния апартамент и си направих една снимка, ето я на аватарчето. И косата си снимах и прикачам снимка. Имам черна дълга коса. После в магазина ходих за продукти. И вървя си аз из магазина, слагам си в количката разни продукти и чувам отнякъде глас да ме вика: „Како…. Како ….“ Тръгнах от където идва гласа и се озовах пред щанда за ….. алкохолни напитки ….
Гласа идваше от вината и го локализирах в червените вина и по-точно от една бутилка червено мерло Хан Крум Сложих я в количката, после я извадих и я сложих обратно на щанда, пак я взех и я върнах обратно в количката ….
Какво да правя, по-силно е от мен … но вече умерено и културно … само две чаши ще изпия ….
Вие какви ги свършихте днес?
Наздраве
.................................................. .
Попитах за цената на китарата "продавача"... Той ме изгледа /преценяващо/, помисли малко и отсече: 5 лева /ПЕТ лева/!
Наведох се до стоката за 5 лева, за да я огледам... 7 струни - 7 работещи ключа... Една от плоскостите на лицевия панел беше леко разлепена... Продавачът видя, че съм забелязал това и побърза да... смъкне цената: "Дай ДВА и ПЕЕСЕ /2.50 лв./ - и я вземай!"
.................................................. ..
Този случай ми заприлича на един от великите епизоди (според мен) в български филм - Самодивско хоро. Павел Попандов е художник и с един пикап и тъста си отиват в друг град да подредят изложба, но картината "Самодивското хоро", изпаднала по пътя и се връщат да я търсят. Иван Григоров си натоварил каруцата с дърва и най-отгоре - творението. Решава художникът да я вземе, ама каруцарят посяга с камшика.чудят се какво да правят и го питат, дали пък да не им я продаде. Мислене и отговор - може. Добре, кажи колко искаш.... След съответното дълбокомислено изражение и пауза 10 секунди следва цената - Дай два лева!
Наздраве за хората, които имат за всичко цена - китара, златни монети, червен мавруд и т.н. ...
Имам черна дълга коса.
Браво! По принцип Косата(цвета е без значение) издава всичко за жената и е атрибут който трудно се поддава на фалшифициране за разлика от цици,дупе и т.н,
Коментар