IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн

Гадна си! Жалко, че нямам наоколо обувка с токче! Ще видиш звезди...
    Ти глей да не извади манивелата от Авенсиса......
    И това ще мине ...

Коментар

Може би твоята тайна е: содата, която да направи заливката бухнала...
      Абе стига с тия млека, брашна, яйца, соди , кашкавали и прочие .....
      Не е това, бе, не е ....
      Друго е
      Мога леко да подскажа, ама това ще ви улесни и ще ви е по-лесно да налучкате какво е. А що трябва да ви е лесно? На мен лесно ли ми е като се заяждате с мен? Не, не ми е лесно Трудно ми е Затова няма да подскажа и на вас да ви е трудно

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Другото да го можеш, мусаката - лесна. Ще ти изпратя рецепта за мусаката и за заливката, с точни указания.
        Наздраве, Вълчо-34!
        Еееее, направо си спечели един Капитан! Омръзна ми от Бьоф Строганов, икра моруна и глиган по пекински.
        И това ще мине ...

Коментар

Може би твоята тайна е: содата, която да направи заливката бухнала...
          Глей са, не знам дали си гениИ,иначе си умно момче, ама ти предлагам да питаш, дали не става въпрос какво мляко се слага....
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Наздраве, Тънимъни, къв медалист съм - не мога да правя точно мусаката, иначе..... Стоп на рекламата. Има си ора за това.
            Гледам, майтапът върви повече и от джинфиса! Това е убава кръчма, с гениЙ / И!
            Другото да го можеш, мусаката - лесна. Ще ти изпратя рецепта за мусаката и за заливката, с точни указания.
            Наздраве, Вълчо-34!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Старо куче - медалист.
              Наздраве!
              Наздраве, Тънимъни, къв медалист съм - не мога да правя точно мусаката, иначе..... Стоп на рекламата. Има си ора за това.
              Гледам, майтапът върви повече и от джинфиса! Това е убава кръчма, с гениЙ / И!
              И това ще мине ...

Коментар

Аз бих сложил левурда (див чесън). Ще стане перфектно ястие! Но ти такива неща дори не си вкусвала...
                МНОГО СТУДЕНО
                Много си далеч от истината
                Ако ти харесва сложи си левурдата лошо няма .... Можеш и да си я набереш в гората ама не е това ....

Коментар

Ще ти го кажа: настърган кашкавал! :Р
                  Тц

Айде да ви видя кулинарите някой ще се сети ли?
                  Обещавам, ако някой уцели и познае да кажа: Да, това е
                  Имате време до другата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Добър вечерТоше, дали някой да обади на Трак - тора, да покаже още 20 неща, че така нещо ми изглежда ралтата като недо...вършена...

" Всъщност мога да правя 49 неща + мусака "

Старо куче - медалист.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

То картофките от мусаката ще да от нивата дет ги е извадила с тракторо.
                      Два дена има да вадиме картофи .... събота и неделя ...
                      И повярвай ми дълбока оран ще е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

Здравей
                        Понякога пишеш невероятни коментари
                        Теб ако трябва да те опиша например само с 6 думи те ще са : Сантиментален, романтичен, талантлив, злопаметен, умен, мислещ гении
                        Сега за Тайната..... Да предположим, че ти я кажа, а ти какво насреща ще ми предложиш в замяна?
                        Нали ще правим сделка? Аз казвам, а ти предлагаш. Какво?
                        Сериозно те питам, тази малка тайничка баба ми я е казала на мама, а тя на мен или от едни добри приятелски чувства към теб да ти я кажа
                        Помисли си и ми пиши на лични съобщения като си готов, тук това няма да го коментираме.
                        ОК?
                        Много гадно предложение. Бетон съм - винаги в живота ми се случва това, което е трябвало да се случи! Не мога да пиша съобщения - имам някакъв бъг от известно време (не лъжа!)

Ще си остана без тайната на мусаката... Това да ми е проблемът (дертът - както казва майка ми)... Старата истина за мен е тая, че всичко зависи от продуктите...

Благодаря за описанието, дори съм "гениИ" - колко на брой гениИ имаш предвид, за да се изпъча още повече?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Добър вечерТоше, дали някой да обади на Трак - тора, да покаже още 20 неща, че така нещо ми изглежда ралтата като недо...вършена...

" Всъщност мога да правя 49 неща + мусака "
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                            Кризиту решила да почерпи целата кръчма с мусака. Похвално! Така се влиза у кръчма пълна с кулинари, дегустатори, себеугодници,, лакомници, използвачи, Сега остава и да дочакаме.

Добре изглежда, но .... мусака като мусака
                            Заливката е най-важното, там е тайната Рецептата за заливката е популярна и известна, но никой не слага .......

Коментар

Кризиту решила да почерпи целата кръчма с мусака. Похвално! Така се влиза у кръчма пълна с кулинари, дегустатори, себеугодници,, лакомници, използвачи, Сега остава и да дочакаме.

Къде гой киселото мляко?
                              Наздраве, Мрънкало?
                              Мечо

Коментар

Коментар

Working...
                                X