Първоначално изпратено от безимeн
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн
Може би твоята тайна е: содата, която да направи заливката бухнала...
Не е това, бе, не е ....
Друго е
Мога леко да подскажа, ама това ще ви улесни и ще ви е по-лесно да налучкате какво е. А що трябва да ви е лесно? На мен лесно ли ми е като се заяждате с мен? Не, не ми е лесноТрудно ми е
Затова няма да подскажа и на вас да ви е трудно
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Другото да го можеш, мусаката - лесна. Ще ти изпратя рецепта за мусаката и за заливката, с точни указания.
Наздраве, Вълчо-34!Омръзна ми от Бьоф Строганов, икра моруна и глиган по пекински.
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Наздраве, Тънимъни, къв медалист съм - не мога да правя точно мусаката, иначе..... Стоп на рекламата. Има си ора за това.
Гледам, майтапът върви повече и от джинфиса! Това е убава кръчма, с гениЙ / И!. Ще ти изпратя рецепта за мусаката и за заливката, с точни указания.
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Старо куче - медалист.
Наздраве!... Стоп на рекламата. Има си ора за това.
Гледам, майтапът върви повече и от джинфиса! Това е убава кръчма, с гениЙ / И!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Добър вечерТоше, дали някой да обади на Трак - тора, да покаже още 20 неща, че така нещо ми изглежда ралтата като недо...вършена...
" Всъщност мога да правя 49 неща + мусака "
Старо куче - медалист.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
То картофките от мусаката ще да от нивата дет ги е извадила с тракторо.
И повярвай ми дълбока оран ще е ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Здравей
Понякога пишеш невероятни коментари
Теб ако трябва да те опиша например само с 6 думи те ще са : Сантиментален, романтичен, талантлив, злопаметен, умен, мислещ гении
Сега за Тайната..... Да предположим, че ти я кажа, а ти какво насреща ще ми предложиш в замяна?
Нали ще правим сделка? Аз казвам, а ти предлагаш. Какво?
Сериозно те питам, тази малка тайничка баба ми я е казала на мама, а тя на мен или от едни добри приятелски чувства към теб да ти я кажа
Помисли си и ми пиши на лични съобщения като си готов, тук това няма да го коментираме.
ОК?
Ще си остана без тайната на мусаката... Това да ми е проблемът (дертът - както казва майка ми)... Старата истина за мен е тая, че всичко зависи от продуктите...
Благодаря за описанието, дори съм "гениИ" - колко на брой гениИ имаш предвид, за да се изпъча още повече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
То картофките от мусаката ще да от нивата дет ги е извадила с тракторо.
" Всъщност мога да правя 49 неща + мусака "И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеКризиту решила да почерпи целата кръчма с мусака. Похвално! Така се влиза у кръчма пълна с кулинари, дегустатори, себеугодници,, лакомници, използвачи, Сега остава и да дочакаме.
Заливката е най-важното, там е тайнатаРецептата за заливката е популярна и известна, но никой не слага .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеКризиту решила да почерпи целата кръчма с мусака. Похвално! Така се влиза у кръчма пълна с кулинари, дегустатори, себеугодници,, лакомници, използвачи, Сега остава и да дочакаме.
Наздраве, Мрънкало?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар