IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Допълнението: виждал съм Висоцки, в клип - да свири на много подобна китара, семиструнная...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Енди, Кремонката е в следващ етап, отново за съхнене.
      Ще има снимки, ама ще са истински.....

Не зная подробности от вашият разговор, но все пак се включвам с една история /кратичка/...

Може би, преди 7-8 години - попаднах на битака... Направи ми впечатление, че мъж /по-скоро българин, с вид на хората, които посръбват..., но няма да е бил от форума, предполагам... .../ - беше поставил пред себе си китарата от снимката долу...

Седемструнна, руско производство - на етикетите пише: Фабрика за народни инструменти /Луначарского/, Ленинград, Артикул № 245, с цена 96 рубли...

За хората, които са наясно - цената по това време е надхвърляла една добра заплата в страната на Съветите...

.....................................

Попитах за цената на китарата "продавача"... Той ме изгледа /преценяващо/, помисли малко и отсече: 5 лева /ПЕТ лева/!

Наведох се до стоката за 5 лева, за да я огледам... 7 струни - 7 работещи ключа... Една от плоскостите на лицевия панел беше леко разлепена... Продавачът видя, че съм забелязал това и побърза да... смъкне цената: "Дай ДВА и ПЕЕСЕ /2.50 лв./ - и я вземай!"

Признавам си: изобщо не съм искал да ми смъква цената!!!

Е, мисля, че не е необходимо да говоря, за това, че звукът ѝ е /меко казано/ - вълшебен...

Снимката е истинска /както става дума горе/!

...........................

Няма да фантазирам, че дамите могат да завиждат на подобна... "талия"... /но не се стърпях и го направих, за което - разчитам на тяхната снизходителност и... извинения за развинтената ми фантазия!/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Вземеш си оправиш ганглиите, що не помниш повече от 6 минути. Или кат си представи показалката, забрави за всичко друго.
        Наздраве, Мрънкало!
        Аз, за да потвърдиш обещанието и да повтаряш, да повтаряш. Чичи, пукай се от яд. Наздраве, Чичи, с какината показалка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Що бе, Тънимъни, нали беше налазил един поп Аврам.... Ей сега ще цъфне.... Ти само си прикарай пуканките под ръка и гледай цирка....
          Той ней от Арменската апостолическа църква, а Арахната има желание да се жалва.
          Наздраве, Вълчо-34!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

А ше ме препитваш ли? С показалка в ръка. Здрава да е (показалката)!
            Вземеш си оправиш ганглиите, що не помниш повече от 6 минути. Или кат си представи показалката, забрави за всичко друго.
            Наздраве, Мрънкало!
            Мечо

Коментар

• Енди, Кремонката е в следващ етап, отново за съхнене. (Дано в агротехниката вече са разбрали като какво е това)
              Ще има снимки, ама ще са истински, не некви китайски гърбове......
              И това ще мине ...

Коментар

Това тук Кръчма, а не изповедалня на арменския поп. Шъ четеш!
                Наздраве!
                Що бе, Тънимъни, нали беше налазил един поп Аврам.... Ей сега ще цъфне.... Ти само си прикарай пуканките под ръка и гледай цирка....
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Нещо обърка позициите. На трактор се сяда! Повярвай на експерта!
                  Тцъ! Некои им се случва да спят изотдолу. За сядането квалификация се изисква.

Коментар

Наздраве!
                    А ше ме препитваш ли? С показалка в ръка. Здрава да е (показалката)!

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

Той и още по-груб ще стане, ако още малко продължиш да се бъзикаш тъпо с мен
                      Помниш ли вчера какво ти написах и то подчертано с червен цвят?
                      Ако си забравил да го напиша ли пак тук?
                      НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ С МЕН......
                      Аз не ти обръщам внимание и не те коментирам, винаги ти първи започваш да се заяждаш за нещо, моля, най-учтиво те моля, не ме коментирай и не се заяждай .....
                      Пий си пиенето и си гледай живота ....
                      СДЕЛКА?
                      ОК?
                      Ний тук се събираме да се позаяждаме. Между чашките. Ако решиш да оставаш, ше е добре да се примириш. За да ни е весело. А не тегаво и наострено. Преодолей женската досегливост у себе си. ОК?

Коментар

Тя много дебела, ма! Такива тухли ги ползвам само за затискане коги лепя нещо. Също да се бия по главата при автовразумяване. Наздраве, Дрънлепилце!
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

Нищо не разбираш. Трябва да препрочиташ "Златната клонка" на Фрейзър. Па аз после шта препитам по материала.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Тя много дебела, ма! Такива тухли ги ползвам само за затискане коги лепя нещо. Също да се бия по главата при автовразумяване. Наздраве, Дрънлепилце!

Коментар

Аз разбирам, ама ти къде се буташ при благородната дървения, при пъновете, хралупите, кютюците, чворовете и пр. Ти си си фея на буренака, храсталака и батака. Там си стой. На 24-и може си хойкаш, но на 25-и Чичи те чака дюс, дибидюс, пък той ще те омаже с мус и ще го..... "ближи си сладоледа, от фунийка го ближи..." Наздраве, Дрънмуске!
                            Нищо не разбираш. Трябва да препрочиташ "Златната клонка" на Фрейзър. Па аз после шта препитам по материала.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

Аз не ти обръщам внимание и не те коментирам, винаги ти първи започваш да се заяждаш за нещо, моля, най-учтиво те моля, не ме коментирай и не се заяждай .....
                              СДЕЛКА?
                              ОК?
                              Когато преиграваш - почваш да губиш чара си!

Хубава вечер от мен!

Коментар

Малко тембърът ти по трактористки груб го докарва. Лягала ли си под трактор? Аууу, това прозвуча нахално, невъзпитано. Да питам кой под какво ляга. Не се прави така,
                                Бях грозен. Първите неколко месеца. После се разхубавих. Особено след море. Саудитските принцове могат само да ми завиждат.
                                СДЕЛКА?
                                ОК?

Коментар

Working...
                                X