IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

.................................................. ....., а с устата да ти наредя една благозвучна мелодична ......
    .................................................. .......................................
    Аз скоро пресушавам бутилката, а дедо Вълчо егоист, ей на дамаджанка с 10 литра стиска ....
    Ей, най-после вдена, какво се праи с уста преди мусаката! Бравос! Аз ще си дрънкам на Кремонката , а ти с устата ще ми наредиш една....Става дуото - струнен щипков и духов инструмент!
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Това е за хора много яли и много патили.

На тоз бълвоч само коноп му липсва...листенцата отгоре на това приличат!
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Правя я с кисело млекце, 3-4 яйчица и толкова. ЧП и масло са ми противопоказни. И пак си ме наболява стомаха. Наздраве, Дрънбарачке!
        Слънце мое ненагледно, ми то човек да го е страх да те доближи, бре. Ти си бетер метилява уфтсъ. Нещо здраво у теб има ли?
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Изглежда чудесно! Сигурно пие и червено, тамън за дамаджанката!
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Уффф, начи ... голям си разбирач. Заливката се прави с прясно мляко. Аз предварително го овкусявам със сол. Брашното го запържвам в олио и краве масло в съотношение 1:2 и слагам два жълтъка. Понякога добавям черен пипер.
            Наздраве, Мрънкало!
            Правя я с кисело млекце, 3-4 яйчица и толкова. ЧП и масло са ми противопоказни. И пак си ме наболява стомаха. Наздраве, Дрънбарачке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Праиме едно разглеждане на Луваро и кво - те ти я Венерчето. Гледам ... убава невеста, а нали си мислим, дека баш там нема кой да ме разбере, навалицата така, средна и дедо ви Вълчо изкоментира под носа си - Наистина е много хубава, ама без ръце не мое и една салата да нареже... Бай Ганьо си е Бай Ганьо, ама се оказаха 7-8 човека сънародници, които ме чули, та падна една скромна веселба...
              Поука: И най-убавата невеста, ако нема ръце да напраи една тракториска мусака, не ми я фали.
              Хайде на мерлото, дамаджаната е само 10 литра!
              Абе аз ръце си имам, но една селскостопанска дейност мога и с уста да я върша, ръце не ми трябват
              Имам предвид, че с ръцете мога шамарчета да раздавам, а с устата да ти наредя една благозвучна мелодична ......
              От много приказки за приказване забравихте да пиете, бе
              Аз скоро пресушавам бутилката, а дедо Вълчо егоист, ей на дамаджанка с 10 литра стиска ....

Коментар

Добър вечерТоше, дали някой да обади на Трак - тора, да покаже още 20 неща, че така нещо ми изглежда ралтата като недо...вършена...

" Всъщност мога да правя 49 неща + мусака "

Коментар

Може пък да е с бакпуловер. Сигурна работа. И с киселото мляко се връзва.
                  Уффф, начи ... голям си разбирач. Заливката се прави с прясно мляко. Аз предварително го овкусявам със сол. Брашното го запържвам в олио и краве масло в съотношение 1:2 и слагам два жълтъка. Понякога добавям черен пипер.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Мечо

Коментар

Къде гой киселото мляко?
                    Наздраве, Мрънкало?
                    Таа па све си недояла. Колибарче! Наздраве, Дрънпалатке!

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

Добре изглежда, но .... мусака като мусака
                      Заливката е най-важното, там е тайната Рецептата за заливката е популярна и известна, но никой не слага .......
                      На едни им заливката важна, на други - завивката. Заливката с прясно и кисело мляко. Дубъл. И кашкавалче. Трипъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн

Имаше тъдява един Аполон, ама нещо му бяха прекършили... ... Ти, като богиня - комплектована ли си напълно?
                        Праиме едно разглеждане на Луваро и кво - те ти я Венерчето. Гледам ... убава невеста, а нали си мислим, дека баш там нема кой да ме разбере, навалицата така, средна и дедо ви Вълчо изкоментира под носа си - Наистина е много хубава, ама без ръце не мое и една салата да нареже... Бай Ганьо си е Бай Ганьо, ама се оказаха 7-8 човека сънародници, които ме чули, та падна една скромна веселба...
                        Поука: И най-убавата невеста, ако нема ръце да напраи една тракториска мусака, не ми я фали.
                        Хайде на мерлото, дамаджаната е само 10 литра!
                        И това ще мине ...

Коментар

Каквото и да е млякото,без сода бикарбонат няма да се... вдигне.. (за заливката си говоримЕ)

.....

Не ми завиждай, че съм повече от един гений, де! Такъв комплимент не съм получавал от никоя жена!

Може пък да е с бакпуловер. Сигурна работа. И с киселото мляко се връзва.

Коментар

Гадна си! Жалко, че нямам наоколо обувка с токче! Ще видиш звезди...
                            Съобщения на лични можеш ли поне да получаваш?

Коментар

Със сладко-кисел сос
                              Наздраве!

П.П. При приготвянето на дивеч съм напраоо богиня, не няква нимфа, там.
                              То аз визирах свинско с ориз.... ама глей как звучи готино, некак си така, ... за по-така кулинари....
                              И това ще мине ...

Коментар

Еееее, направо си спечели един Капитан! Омръзна ми от Бьоф Строганов, икра моруна и глиган по пекински.
                                Със сладко-кисел сос
                                Наздраве!

П.П. При приготвянето на дивеч съм напраоо богиня, не няква нимфа, там.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X