Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Това е за хора много яли и много патили.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Правя я с кисело млекце, 3-4 яйчица и толкова. ЧП и масло са ми противопоказни. И пак си ме наболява стомаха. Наздраве, Дрънбарачке!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това е за хора много яли и много патили.
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Уффф, начи ... голям си разбирач. Заливката се прави с прясно мляко. Аз предварително го овкусявам със сол. Брашното го запържвам в олио и краве масло в съотношение 1:2 и слагам два жълтъка. Понякога добавям черен пипер.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Праиме едно разглеждане на Луваро и кво - те ти я Венерчето. Гледам ... убава невеста, а нали си мислим, дека баш там нема кой да ме разбере, навалицата така, средна и дедо ви Вълчо изкоментира под носа си - Наистина е много хубава, ама без ръце не мое и една салата да нареже... Бай Ганьо си е Бай Ганьо, ама се оказаха 7-8 човека сънародници, които ме чули, та падна една скромна веселба...
Поука: И най-убавата невеста, ако нема ръце да напраи една тракториска мусака, не ми я фали.
Хайде на мерлото, дамаджаната е само 10 литра!
Имам предвид, че с ръцете мога шамарчета да раздавам, а с устата да ти наредя една благозвучна мелодична ......
От много приказки за приказване забравихте да пиете, бе
Аз скоро пресушавам бутилката, а дедо Вълчо егоист, ей на дамаджанка с 10 литра стиска ....
Коментар
-
Добър вечерТоше, дали някой да обади на Трак - тора, да покаже още 20 неща, че така нещо ми изглежда ралтата като недо...вършена...
" Всъщност мога да правя 49 неща + мусака "
Коментар
-
Може пък да е с бакпуловер. Сигурна работа. И с киселото мляко се връзва.. Заливката се прави с прясно мляко. Аз предварително го овкусявам със сол. Брашното го запържвам в олио и краве масло в съотношение 1:2 и слагам два жълтъка. Понякога добавям черен пипер.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Къде гой киселото мляко?
Наздраве, Мрънкало?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Добре изглежда, но .... мусака като мусака
Заливката е най-важното, там е тайнатаРецептата за заливката е популярна и известна, но никой не слага .......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн
Имаше тъдява един Аполон, ама нещо му бяха прекършили...... Ти, като богиня - комплектована ли си напълно?
Поука: И най-убавата невеста, ако нема ръце да напраи една тракториска мусака, не ми я фали.
Хайде на мерлото, дамаджаната е само 10 литра!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн
Каквото и да е млякото,без сода бикарбонат няма да се... вдигне..(за заливката си говоримЕ)
.....
Не ми завиждай, че съм повече от един гений, де!Такъв комплимент не съм получавал от никоя жена!
Коментар
-
Със сладко-кисел сос
Наздраве!
П.П. При приготвянето на дивеч съм напраоо богиня, не няква нимфа, там.И това ще мине ...
Коментар
-
Еееее, направо си спечели един Капитан!Омръзна ми от Бьоф Строганов, икра моруна и глиган по пекински.
Наздраве!
П.П. При приготвянето на дивеч съм напраоо богиня, не няква нимфа, там.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар