Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
БоМбонче.
Всъщност, афродизиаците не се използват по няколко наведнъж. Обикновено отварата е комбинация от една китка на Афродита и няколко стимулиращи и подсилващи имунитета и цялостното състояние на организма билки - мента, златен корен, черен бъз, медицинска лайка и прочие.
Наздраве, Мрънкало!
След 10 + 10 (от виаграта) минути удоволствие, не се знае кво ще фанеш и дали се лекува.....Затова си трябват природни антибиотици и имуностимулатори
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ти да не щеш все с шлифер да се разхождам? И само от време-навреме да го отварям. Та да гоня вселилите се зли сили у вещиците. Я, прати навраво една Ви-Агра. Къде ше се мориш с толкова треволяк.БоМбонче.
Всъщност, афродизиаците не се използват по няколко наведнъж. Обикновено отварата е комбинация от една китка на Афродита и няколко стимулиращи и подсилващи имунитета и цялостното състояние на организма билки - мента, златен корен, черен бъз, медицинска лайка и прочие.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ся ти смесвам пропорциите, ама не знам колко да ги засиля, че то ...
Май най-добре ще е равни количества бабини зъби, бял трън, сладък корен и жлът кантарион
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Ся ти смесвам пропорциите, ама не знам колко да ги засиля, че то ...
Май най-добре ще е равни количества бабини зъби, бял трън, сладък корен и жлът кантарион
Наздраве, Мрънкало!
Може да съм дилетант в областта на билкарството, но в рецептата с "равните количества" горе - има взаимно изключващи своето действие билки... /растения/
Белият трън - зная - западноевропейците ползват - за получаване субстанция, която увеличава/ЛА/ потентността при мъжа..., обачеее...
... жълтият кантарион - в уикипедия пише, че същият, той: "жълтият кантарион може да влияе негативно върху плодовитостта и при двата пола"
.........................................
Нещо не ми е ясно /не единственото, де/: какъв краен резултат се преследва с горепосочената в цитата рецепта от дамата?
Моля да бъда добре разбран: не търся конфликт, нито пък апострофирам специалиста. Учудването ми произлиза от ефекта: "увеличена потентност, но намалена плодовитост" - синоним ли е на вид контрацептив..., а и до каква степен се увеличава потентността при използването на подобна рецепта?
Накрая: ясно е, че опитът на западноевропейците няма смисъл да бъде взаимстван. Ако търсим прираст - по-скоро трябва да се обърнем за помощ към хората с дръпнатите очички...
...................................
Когато прочетох за Сладкият корен - съвсем се оплетох... Билкарите още го наричали Женско биле или дори - "женска виагра"...
Това отново е нещо неразбираемо - защо някои хора търсят /но и намират!/ аналогия между "женската виагра" и "сладкият корен"? Много цинично ми звучи! Ама - може ли човек да противоречи на билкарите! Не, никога! Все неща от Живота!
Коментар
-
Именно! Затова винаги успявам да ти отклоня вниманието. Наздраве, Дрънчатка!
П.п. Чекам билковата здравотворна отвара от Енюденя. Не се офлянквай. И почерпи за Бог да прости твоя съгражданин Кристото.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИ почерпи за Бог да прости твоя съгражданин Кристото.
За мъртвите или хубо , или Нищо - Нищо - Нищо....
Тоз бе "културист", колкото и брат му артист....Нищо - нищо - нищо! .....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Тя, подредбата е без особено значение. Важното е, че ти винаги си първи в списъка с отстрела
Наздраве, Мрънкало!
П.п. Чекам билковата здравотворна отвара от Енюденя. Не се офлянквай. И почерпи за Бог да прости твоя съгражданин Кристото.
Коментар
-
Сега таа ше вземе пропуши като й даваш такъв акъл. Лесно се повлиява. Като й кажа кой е наред и веднага го взема на мушка.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение"Защо да пиеш и да шофираш, след като можеш да пушиш и да летиш?", казваше един девиз.
Ся да не преустроите пивницата на кофи-шоп...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сори, явно си имаш проблем а аз се опитах да се бъзикам ....
Не винаги се получава.....
пп Все пак не става дума за безгрижния кът млад лебед ( гъсок) Тарантул....
Наздраве !
Коментар
-
4i40, предпоследното нещо, де ще го откажа ще е секса, ама съм още далеч от такавата случка.
Наздраве!
П.П Обърках се. Отговорът ми е към коментара на 4i40
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сори, явно си имаш проблем а аз се опитах да се бъзикам ....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
4i40, предпоследното нещо, де ще го откажа ще е секса, ама съм още далеч от такавата случка.
Наздраве!
П.П Обърках се. Отговорът ми е към коментара на 4i40
Наздраве !
Коментар
Коментар