If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А,е,точно тез ми трябват .... Еквадор .Имам някакви спомени,че отговарят точно на моите изисквания
Ха, наздраве!
Върнах се 9 странички назад, за да видя дали правилно съм видяла. Аха.
И аз ти препоръчвам да хванеш някога пътя за Еквадор, ако не за постоянно, то поне да се срещнеш с някои шамани, например кечуанските или шуарските. Точно вчера, когато си четях книжката "Да преобразиш себе си и света", попаднах на момент, в който хора, които в даден момент са загубили себе си, се срещат с шамани от Андите и им помагат да се преоткрият, като им връщат силите за живота и радостта от него.
Сигурно ще ти бъде много интересно там, макар че е доста далеч, но се надявам, един ден да си дойдеш тук с много опит, който да споделяш.
Не, че си тръгнал още, но аз вече те изпратих.
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Пфффф
А ако го оставиш да стане на каиш е само за неканени гости - хем си потрошават зъбите,хем не са в състояние да изядат много ... предъвкват едно парченце поне половин час
Но като се замисля..... е широкоспектърно мезе....
Наздраве !
пп Аз пийнах 2 х 30 джинджифилова с една зелена салата , дремнах 2 часа и сега съм гладен като вълк.........
Спа нали .... вместо да си направиш едно прътче мезелик
Удари една биричка .... била равна на 100 гр шпеков салам
Наздраве!
Ей,чек и да се поФала бря.
Днес прибрах от таванЯ мезето,което си сътворих.
Първа реколта за таз година.
Сърца,на далъмчета,в сол да издърпа кръвта,после във вода да издърпа солта,отъркаляни в подправки .... и на пръта.
Тъкмо съм ги уцелил да не станат на каиш
На първо време - има кураШ ... нема се заарляча
Наздраве!
Тая гладка мускулатура става ли за ядене...?
Но като се замисля..... е широкоспектърно мезе....
Наздраве !
пп Аз пийнах 2 х 30 джинджифилова с една зелена салата , дремнах 2 часа и сега съм гладен като вълк.........
Коментар