Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сори, явно си имаш проблем а аз се опитах да се бъзикам ....
Не винаги се получава.....
пп Все пак не става дума за безгрижния кът млад лебед ( гъсок) Тарантул....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
4i40, предпоследното нещо, де ще го откажа ще е секса, ама съм още далеч от такавата случка.
Наздраве!
П.П Обърках се. Отговорът ми е към коментара на 4i40
Коментар
-
Сори, явно си имаш проблем а аз се опитах да се бъзикам ....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
4i40, предпоследното нещо, де ще го откажа ще е секса, ама съм още далеч от такавата случка.
Наздраве!
П.П Обърках се. Отговорът ми е към коментара на 4i40
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
От какво ли се е отказала Наша Кака Тянка? Вероятно от летенето, що почна да вдига кръвно, вие й се свет, а в кръчмето редовно злоупотребява. Обаче като изтрезнее, си вика, хубаво ще е пак да полетя над масите, над касите, над пастите с бутилчица в ръка. Но след като се заби у стената и оцеля с помощта на Сатаната, реши да мирне, щото до вещерска пенсия да го докара и да добара меката постеля у колибката с едно краче. Идилия!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеОт какво ли се е отказала Наша Кака Тянка? Вероятно от летенето, що почна да вдига кръвно, вие й се свет, а в кръчмето редовно злоупотребява. Обаче като изтрезнее, си вика, хубаво ще е пак да полетя над масите, над касите, над пастите с бутилчица в ръка.
Ся да не преустроите пивницата на кофи-шоп...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Преди три години се отказа да мислиш за секс, ама от тридесет години не го можеш, дядка дръзновен. Пак почнал да ти липсва, щото имаш понякога просветления със спомени от младини. Глей в такъв момент не подгониш некоя бабичка, шо съвсем ше се изложиш. И си сложи тиранти, че да не бъркаш пойсока с нешо друго де виси отпред. Наздраве за кожените препаски!
Наздраве!
П.П Обърках се. Отговорът ми е към коментара на 4i40Last edited by tnm; 01.07.2020, 14:03.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Спокойна съм аз, но вчера за пръв път бях благодарна, че преди години се отказах от нещо. Дълго време това ми липсваше и никак не можех да свикна, че вече съм така да се каже "зад борда". Но след една неприятна случка, само можах да си кажа и то на глас - слава Богу!
Наздраве, свато!
Коментар
-
Добро утро !
Така е Тнм....Трудно и тежко е....
И аз преди 3 дни се отказах от секса, но вече ми липсва.....
Наздраве и дано денят ти да е спокоен и спорен !
Коментар
-
Спокойна съм аз, но вчера за пръв път бях благодарна, че преди години се отказах от нещо. Дълго време това ми липсваше и никак не можех да свикна, че вече съм така да се каже "зад борда". Но след една неприятна случка, само можах да си кажа и то на глас - слава Богу!
Наздраве, свато!
Така е Тнм....Трудно и тежко е....
И аз преди 3 дни се отказах от секса, но вече ми липсва.....
Наздраве и дано денят ти да е спокоен и спорен !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКака, ша ти налея.....
имам тука едно бело винце, дето късно разбрах, че не трябвало да стои на топло и с въздух в съдината, ама нейсе, пие се още..
нека тежкия ден забравиш бързо и се върнеш в положение на спокойствие и уравновесеност.
П.С. от как ме инициираха в рейки, дали си внушавам, ама съм станал по-благ и смирен чиляк.
наздраве.
Наздраве, свато!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Мохито в баварска "чашка"? сипвам!
Мечо
Коментар
-
Кака, ша ти налея.....
имам тука едно бело винце, дето късно разбрах, че не трябвало да стои на топло и с въздух в съдината, ама нейсе, пие се още..
нека тежкия ден забравиш бързо и се върнеш в положение на спокойствие и уравновесеност.
П.С. от как ме инициираха в рейки, дали си внушавам, ама съм станал по-благ и смирен чиляк.
наздраве.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар