If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Abe имам един мъдрец, който още се държи и не пада. От нередовно пиене, както каза Тарантул Трябваше да го вади хирург, ама се уплашиха от ковида. Викам си, щом се държи, нека стои докато падне При вас как е с мъдреците ще израстнат ли наново
Не .
Обаче на един приятел му падна зъбът по точно му го извадиха по спешност след едни приятни занимания с една блоговерна дама която се оказала не толкова благоверна.
Ако беше сръбнал алкохолец сигурно немаше да. му се случи.
Бре, Тарантул, ти нямаш ли работа, та мислиш за некакви голички убавини...?
Кантари, мантари сега се премерих - с 2 кила по убав след бачкането като улав на вилата... След 5 литра вода, едно изпечено пиле, ракия и т.н.
Наздраве !
Лежа си на хамака, за да не се накакам с издънки в работата. Шкембака бавно спада, незабележимо почти, но светлият пример на Кака все ми е пред очи. И аз има голема ябълкова сенка, имам също тополка тип трепетлика, та кога се замора от работа по малката трепетличка, се бухам под сенката. Честит имен ден на ПиП. Наздраве за тех!
Добро утро!
Днес много тежък ден. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието окастри 3 клона от липата и аз седнах под дебелата сянка на голямата ябълка, брах цвят и кихах, кихах ... Сега, след толку много труд отмарям на спокойствие.
Наздраве!
Тъй, тъй....
В скоро време дали си поседнала или полегнала за външните наблюдатели разлика няма да има....
пп За всички додето мери окуляра на чифтето ситуацията е друга..Викат му инстинкт за самосъхранение...
Лъжлив, но жив....
Кантари, мантари сега се премерих - с 2 кила по убав след бачкането като улав на вилата... След 5 литра вода, едно изпечено пиле, ракия и т.н.
Наздраве !
Добро утро!
Днес много тежък ден. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието окастри 3 клона от липата и аз седнах под дебелата сянка на голямата ябълка, брах цвят и кихах, кихах ... Сега, след толку много труд отмарям на спокойствие.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Правилно! Требва се мери голичка. Само с телефон в ръка. После да качи снимките в Кръчмата се убедим в тези +++15. Ама не снимките на кантара да качи, а снимките на обекта на измерване. Наздраве за проследяването на прогреса на телесната маса!
Добро утро !
Правилно! Требва се мери голичка. Само с телефон в ръка. После да качи снимките в Кръчмата се убедим в тези +++15. Ама не снимките на кантара да качи, а снимките на обекта на измерване. Наздраве за проследяването на прогреса на телесната маса!
Коментар