If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Потвърждаваш приказката - добрият човек, лоши работи не търпи в себе си.......
Пий мнооого вода и вземай пробиотици за флората и фауната в червата.....
има и кисели млека с такива "животни"....Едни хубави мултивитамини са задължителни....
Стой мирна 2-3 дни да се поохраниш малко, че с тези килца дето са ти останали, само един грип ще ти е достатъчен......
Недей да плачеш и на мен на Коледа не ми се падна, но за новата година си взех парата но така и не ядох баница. Ако знаете къде посрещнах новата година - в тоалетната три дни бе най-посещаваното място от мен, през 15 минути. Жалка работа, ей Сега понеже съм по-добре мисля да направя една баница и ще сложа много късмети, обещавам да има и за теб нещичко (само кажи какво искаш да ти се падне)...
Потвърждаваш приказката - добрият човек, лоши работи не търпи в себе си.......
Пий мнооого вода и вземай пробиотици за флората и фауната в червата.....
има и кисели млека с такива "животни"....Едни хубави мултивитамини са задължителни....
Стой мирна 2-3 дни да се поохраниш малко, че с тези килца дето са ти останали, само един грип ще ти е достатъчен......
Ми айде Наздраве и за много години!!!
От две питки и една баница с късмети на мене нищо не ми се падна.
Недей да плачеш и на мен на Коледа не ми се падна, но за новата година си взех парата но така и не ядох баница. Ако знаете къде посрещнах новата година - в тоалетната три дни бе най-посещаваното място от мен, през 15 минути. Жалка работа, ей Сега понеже съм по-добре мисля да направя една баница и ще сложа много късмети, обещавам да има и за теб нещичко (само кажи какво искаш да ти се падне)...
Коментар